Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, המערכת של אחי למכירה בשלמותה! וזה עקב שידרוג מאסיבי של המערכת + האוטו.

נתחיל עם הרכיבים שמורכבים באוטו. מי שרוצה לקנות, שיבוא לשמוע:

מגבר רוקפורד P450.4 - מוצהר 60X4 בתכלס מוציא הרבה יותר (בסביבות ה-90+).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=454605

סט אטון פרו (eton pro 160 x) קומפוננט אחורי בקורולה של אחי - 70WRMS (סט ברמה של דוטק, אנרג'י, V2).

סט אטון RS 161. הסט הקדמי של המערכת - 70WRMS. הטויטרים של הסט הוחלפו ל-MT22. (הסט ברמה של הרץ היי אנרג'י וההייבריד).

לשני הסטים יש את הקופסאות שלהם + חוברות.

שני הסטים בעלי אופי פאנצ'י, משהו בסגנון של הרץ (פשרה בין מורל לפוקאל).

מגבר מונו של סאנדאון אודיו saz1500d. אין מילים.

נתונים: http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=826415

לא לשכוח, הנתונים ב-12V(!!!).

לקינוח הסאב המפלצתי של אחי - FI BTL 15" FULLY LOADED + תיבה 140 ליטר שבנויה כמו טנק.

2000WRMS של SPL נטו. הסאב שוקל 28 קילו.

נתונים:

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1548c16b8fc9c60/shopdata/0010_BTL/product_overview.shopscript

ה-BTL של אחי כולל את כל התוספות שמופיעות בצד ימין של הדף, כל תוספת בין 10 ל-40 דולר.

המערכת תמכר עם כל החיווט שישנו באוטו (כבל מתח, בתי פיוז, כבלים לרמקולים ועוד, כבר לא זוכר).

דורש עבור כל המערכת 9000 ש"ח (עבור רכיב בודד המחיר יהיה גבוה יותר). הרדיו דיסק הוא הרכיב היחידי שאיננו למכירה (אלא אם כן מישהו ירצה לקנות את כל המערכת. מדובר בפיוניר PRS880. המחיר לפיוניר יהיה 1500 ש"ח).

המערכת נקנתה לפני כשנה ב14000 שח,לא כולל הרדיו דיסק

אני מבת ים. מגיע לרוב המפגשים במרכז.

האטונים:

IMG_0223.jpgIMG_0228.jpg

אחי חוטף קילה:

P1010221.jpg

הבהמה + התיבה שלו:

תמונה391.jpg

ה-BTL ביום כייף :-D

תמונה395.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקפצה

מגבר רוקפורד-לא אקטואלי

אטון פרו-לא אקטואלי

אטון RS+MT22 -ש"ח 1500

מונו סאנדאון-2500 ש"ח

BTL+תיבה 140 ליטר-3300.(2800 בלי תיבה)

חיווט לרמקולים+2גייג' לסאב+פיוזים-תציעו מחיר

הנחה ללוקחים כמה מוצרים.

מבת ים. זה רחוק מדימונה ומחיפה. קרוב לתל אביב:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

BTL+תיבה 3000 או 2600 בלי תיבה. הסאב היחידי בארץ! מבטיח שיהיה יותר חזק מכל סאב בודד אחר!

מונו 2300-כחדש

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניתן לשלם באשראי( יש לי עסק) 3 עד 5 תשלומים שווים.

המחירים לא ירדו בחיים, אני חושב ש143.2 db לסאב בודד אומר הכל

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...