Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהסלון היה מתמלא מים בכל פעם מחדש הבנתי שיש נזילה מהרדיאטור חימום.

בתמונות ניתן ליראות את סדר הפרוק, ההרכבה היא בדיוק בסדר ההפוך.

אם החלטתם לנסות להחליף לבד לא לשקוח להצתייד בנוזל קרור ליפני שאתם מנתקים את הצינורות מהרדיאטור.

בתמונות רואים את תא הכפפות מפורק, הפרוק שלו לא תורם לגישה, הוא ירד בגלל סיבה אחרת.

דבר נוסף, הגישה לצינורות בתא המנוע ממש קשה, בידקו ממש טוב אם תהיה לכם היכולת להרכיב את הצינורות חזרה.

ולאחר ההרכבה אל תישקחו למלא נוזל קרור.

אם יש שאלות אני אשמח לענות.

התמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

שלום.

יפה מאוד וכול הכבוד.

מיכיון שאנחנו מכירים היטב תרשה לי לפרגן לך באופן אישי.

אמרתה ועשיתה! הצינורות במנוע צריך להיות לולין או קוסם להגיע אליהם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הרדיאטור הזה עלה 470, היה גם ב650, אני לא יודע אם יש בינהם הבדל, כנראה שההוא של ה650 הוא מקורי.

הפרוק של הדאשבורד שעה וחצי -שעתיים וזה פעם ראשונה שלי שאני מפרק ומרכיב את האיזור הזה ברכב, מה שלוקח הרבה זמן ועצבים זה החיבור של הצינורות לרדיאטור, לקח לי בערך שעתיים להרכיב אותם וליסגור את הבאנדים כי אין מקום להכניס שם מברג בצורה נוחה. ההרכבה של הדאשבורד לוקחת בערך אותו זמן כמו הפרוק.

את כל העבודה חילקתי ליומיים

יום א:פרוק הדאשבורד

יום ב: החלפת רדיאטור והרכבה

טיפ קטן: אותו אדם שמפרק את הדאשבורד הוא זה שצריך גם להרכיב אותו כי תוך כדי הפרוק זוכרים איזה ברגים שיכים לאן ומה בא ליפני מה.

SUZUKI Ignis Sport

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הם משחקים אותה מחדש כל פעם, אף פעם לא נגמר הרצון לבדוק ולחקור. :wink:

אני מחכה לפרוייקט הבא, עם כבלי ה"טרוס" שתאם מתכננים.

• תוכן חדש...