Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מהג'אנק שנמכר בטמבוריות ובאספקות הטכניות , ממחקר מעמיק שערכתי התגלתה החוליה החלשה : הסיסטם של חיבור ניטים פשטה את הרגל, היא גדולה היא חזקה אבל הניטים מתנפחים ויש חופשים ,בסיליקון זה עוד נסבל אבל עם ה FC11 של סיקה

זה בלתי נסבל, יש אקדח מקצועי ויקר של סיקה לטיובות הגדולות , לטיובה הרגילה לא מצאתי .

מי מכיר ?

פורסם
הסיסטם של חיבור ניטים פשטה את הרגל, היא גדולה היא חזקה אבל הניטים מתנפחים ויש חופשים

WTF? הסיסטם של חיבור ניטים? באיזה שפה זה לעזאזל?

באותו עניין, גם "טיובה" זה לא בעברית, וגם לא מילה. סיליקון מגיע בשפופרות.

מה קורה שם בארץ, הקור מקפיא לכם את השכל? מה זה השאלות המוזרות האלה?

ברור שיש ציוד יעודי לסיליקון (שהוא, כשלעצמו, קיים בעשרות סוגים), אבל בשביל זה המציאו את האינטרנט.

הקארזפורום הוא לא האוראקל, ואין לו את כל התשובות. בחיאת זום זום, תעשו חיפוש. יש עוד אתרים בעולם,

ואני בטוח שיש ביניהם גם פורומים שמתעסקים בכלי עבודה.

:brickwall:

פורסם
עם ה FC11 של סיקה

זה בלתי נסבל, יש אקדח מקצועי ויקר של סיקה לטיובות הגדולות , לטיובה הרגילה לא מצאתי .

מי מכיר ?

יש שני אקדחים שמתאימים לסיקה. אחד , יקר יותר, עולה בסביבות 120 ש"ח, והזול יותר עולה בערך 60 ש"ח. הם מותאמים הן לנקניקים והן לטיובות (יש דיסקית כזו שאתה צריך לשים במעבר לטיובה).

האקדח נראה כמו גליל אלומיניום, ולא חשוף כמו הכתומים ב-15 שקל שנמכרים בטמבוריות ובאמת לא מחזיקים מעמד לאורך זמן.

חוץ מזה, יש אקדחים טובים יותר לטיובות, עולים בערך 35-40 ש"ח. יש איזור רכישה מועדף?

פורסם

חפש את האקדח הכחול, אך הוא מתאים לשפורפרות סיליקון בלבד.

WTF? הקארזפורום הוא לא האוראקל, ואין לו את כל התשובות. בחיאת זום זום, תעשו חיפוש. יש עוד אתרים בעולם,

ואני בטוח שיש ביניהם גם פורומים שמתעסקים בכלי עבודה.

קבל לינק, מ"עוד אחד עם עור ידיים עדין".

ובל נשכח את האתר הזה.

ואת מילות החיפוש "פורום שיפוצניקים" בגוגל.

איך זה בתור אוראקל? ואישית אני לא מסמפט את זום זום, אין על זבינאמו אם תשאל אותי-הוא לפחות יחסוך לך בדלק.

מה זום זום עשה עבורך לאחרונה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...