Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע?

כי הם עוד לא יודעים מה לעשות עם זה, יש בעיה משפטית לרכבים שבמשטרה, חלק בכלל "כפולים", חלק "לא מזוהים", בקיצור, לא ממש רוצים לראות אותם חוזרים לכביש...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיז'ו 404 בחרב-לאת , רואים רק את החזית שלו לכן לא זיהיתי אם מדובר במשפחתית, סטיישן או טנדר.

מה שכן, נראה כאילו הוא לא זז שנים ממקומו.

מה שראית - טנדר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

טרנזיט משנות השמונים עומדת בכפר סבא רחוב רוטשילד 46.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אלפא ספיידר משנות השיבעים עומדת שרופה בפרדס קץ :cry:

אלפא סוד שתי דלתות מתחילת שנות השמונים במצב טוב יחסית עומדת במיגרש הגרירות ליד צומת מסובין

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אוסיף ואומר, שהאלפא השרופה עד לא מזמן הייתה שלמה לגמרי, מכוסה, ועמדה באותו מקום כבר המון זמן (מדי פעם הזיזו אותה כמה מטרים קדימה-אחורה), חבל, שזה מה שקרה לה...

ולגבי הסוד- זהו אותו הסוד שתי דלתות, שהיה עומד מקודם במיגרש האחורי של הגרירות, עכשיו העבירו אותו למיגרש "הראשי", ויכולות להיות לכך שתי סיבות: או, שבקרוב ייצא למכרז (להזכירכם- המכרז לקבלנים בלבד, ועל הכמות רכבים), או שפשוט חסר מקום במיגרש האחורי, כי שמו שם מכולות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

gluk אני חושב שהטרנזיט שאתה נמצאת בכפר סבא.(צבע צהוב בין שתי בניינים ברוטשילד )

עריכה מצאתי בזומאפ תמונה של המקום עם חלק מהטרנזיט.

http://www.zoomap.co.il/search.asp?citiesText=%D7%9B%D7%A4%D7%A8+%D7%A1%D7%91%D7%90&streetsText=%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%93&buildText=46

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני לא מאמין מה קרה לאלפא הזו :shock:, אני מכיר אותה כמה שנים מכוסה ותמיד לא העזתי לשאול למי שייכת,

אני לא מאמין שזה היה גורלה :roll:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לגבי הסוד שנמצאת במגרש היא שייכת למישהו שחבר שלו עובד בערייה ולכן הוא שם אותה שם

היא עברה כמה וכמה מקומות לפני שהגיע לשם

הבחור שהרכב נמצא אצלו חושב שהוא "סוחר" הבעיה שאין לרכב הרבה מאוד זמן טסט ובנוסף לכך הוא מעוקל

פורסם
gluk אני חושב שהטרנזיט שאתה נמצאת בכפר סבא.(צבע צהוב בין שתי בניינים ברוטשילד )

עריכה מצאתי בזומאפ תמונה של המקום עם חלק מהטרנזיט.

http://www.zoomap.co.il/search.asp?citiesText=%D7%9B%D7%A4%D7%A8+%D7%A1%D7%91%D7%90&streetsText=%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%93&buildText=46

תודה, אני מכיר אותה. מכוון, שאני תמיד חיפשתי את הדגם ה"דאבל ג'אנט", לא נגעתי בה עד עכשיו, וגם לא אגע בעתיד הקרוב, ככה היא נשמרת יותר טוב, היא מחסן של מישהו, ששומר עליה!

פורסם

היום ראיתי את המרצדס שעמדה הרבה זמן ברחוב הנשיא הראשון ברחובות (בצבע אדום לבן) נגררת מהמקום.

אני מקווה שהיא נשלחה לשיפוץ ולא לשחיטה....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

משאית רוסית, צבאית (לשעבר) בחצבה.

בפנים הכל ניראה "חדש" ולא ניראה שהיא עומדת שם הרבה זמן, הכיסאות לא מתפוררים (כל כך), וניראה שהיא עוד לא עברה חורף שם. ככל הניראה לא תעמוד שם עוד הרבה.

נימצאת ביציאה מהמושב לכיוון המוצב שישנו בקרבת מקום (אולי יש קשר בין השניים ואולי לא)...

גילי

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image006.jpg

image007.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

במושב קשת ברמת הגולן (איי שם ליד סוריה)

פג'ו 104 שנת 82 במצב לא רע . לא במצב נסיעה.

אופל רקורד סטיישן משנות ה 70 . לא במצב נסיעה.

שני המכוניות באזור בית הכנסת.

סה"כ מצב טוב מבחינת חלודות (אין לחות גבוהה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...