Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנסעתי במשך שנה וקצת כ 35-40 אלף קילומטר על סט של Goodyear Eagle F1 GS-D3 205/50/16 הגיע הזמן לסכם ולהחליף.

הצמיגים ישבו על מיני קופר אס.

אין הרבה מה לומר, לדעתי הצמיג מדהים, נותן תחושה נכונה ובטוחה של אחיזה גבוה, אוחז מצויין על יבש ועל רטוב, היו שקטים עבורי והעניקו נסיעה נוחה בהרבה יותר מהסט הקודם שלי (Goodyear Eagle Nct 5 195/55/16 שהיו צמיגי אל תקר המקוריים של הרכב)

בנוסף להכל, הם גם ישבו מאוד יפה על הרכב והפרופיל שלהם פשוט מדהים.

כעת, הצמיגים הקידמיים שחוקים וכבר לא עושים את העבודה כמו שצריך ובאחד הצמיגים האחוריים הופיעו לי שתי בליטות על הדופן שלדעתי צצו כתוצאה מפירוק לא נכון\התרשלות כלשהיא של פנצ'ריה שבה ביקרתי בשביל לתקן פנצ'ר.

הבליטות הופיעו בפנצ'ריה אחרי שאחד העובדים פירק את הצמיג, בנוסף הוא גם דאג לשרוט לי את הג'אנט בזמן הפירוק. :evil:

לא עזרו הריבים והויכוחים עם בעל המקום, הוא טען שהבליטות לא יכולות להיווצר מפירוק הצמיג.

הסברתי לו שבדקתי בידיוק לפני שהגעתי אליו את הצמיג כי ראיתי בורג נעוץ בו ושתי בליטות כאלו הייתי שם לב אליהם מייד.

הצמיגים האחוריים אגב, במצב מאוד טוב ולא שחוקים, פרט לבליטות בדופן של הצמיג השמאלי.

במקום להחליף רק זוג קדמיים אין לי יותר מידי ברירה ואני נאלץ להחליף את כל הסט.

לדעתי יש שתי חיסרונות ל F1 - מחיר וזמינות, גם בפעם הקודמת וגם בימים אלו פשוט קשה למצוא סט כזה בפנצ'ריות ובנוסף להכל המחיר שלהם מאוד גבוה, בין 750 ל 1000 שקל לצמיג, היום קיבלתי הצעה של 900 שקל לצמיג, לפני שנה שילמתי 750 שקל לצמיג.

אני עכשיו מחפש סט כזה חדש אבל אני מתקשה למצוא במידה שלי (205/50/16) ובמחיר ריאלי.

אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מקום שיש בו את הסט הנ"ל

בנוסף אני אשמח לשמוע על המלצות לסט אחר ברמה של ה F1

תודה,

נאור

פורסם

הטויו הם ברמה הרבה יותר גבוהה, אך נשחקים פי כמה מהר יותר, לא ממש צמיג מקביל.

אין פה אף אחד שיודע איפה יש גודיר F1 ? :(

כולנו יודעים - בפנצריות! תרים טלפונים מחר, תבדוק למי יש, מה המחירים, תבדוק צמיגים מקבילים ותחזור אליינו.

הפורום פה יכול לתת לך אחלה שרות בייעוץ על צמיגים טובים יותר או פחות, ממש לא לחפש בשבילך.

אם אתה מחפש, בדוק אם יש:

טויו T1R

בריגסטון פוטנצה (אם יש, תגיד איזה סוג, יש המון סוגים לפוטנצות).

יוקוהומה S-DRIVE

דנלופ Z1

או צמיגים מקבילים, נשמח לעזור לאחר שנדע מה קיים בשוק ובאיזה מחיר...

פורסם

חפש גם מישלין פיילוט אקסלטו 2. צמיג מצוין - לא זול, אבל זמין.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

חיפשתי, בדקתי והשוואתי... התקשתי להחליט אבל צימצמתי את הדילמה בין 2 סטים

אני מתלבט בין יוקוהומה S-DRIVE לטויו T1R , איזה צמיג טוב יותר?

תודה,

נאור

פורסם

ה SDRIVE הוא חלש ברטוב לפי המבחנים.

אני עדיין לא נסעתי עליו ברטוב (קניתי במרץ השנה עם תאריך יצור של ינואר) אבל ביבש הצמיג הזה מעולה. מניסיון עם צמיגים דביקים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שאלה חשובה,

מצאתי את הגודיר F1 אבל מתחילת 2007, יש השלכות מסויימות לצמיג שהיה "על המדף" כל כך הרבה זמן?

האם זה פוגע בצורה כלשהיא באיכות הצמיד ואחיזתו, עצם העובדה שהוא לא היה בשימוש ושנה וחצי בערך שכב במחסנים?

תודה,

נאור

פורסם

פירלי P-ZERO הוא הצמיג בשבילך. הטויו והיוקוהמה יהיו ירידה ברמה בשבילך.

הפירלי הוא הצמיג היחיד (לא סליקס/חצי סליקס) שיכול להתחרות בגודייר. צפה למחיר של לפחות 700 ש"ח ליחידה (בזמנו כאשר היה בארץ מלאי טרי של גודייר השוותי מחירים והפירלי יצא כ-100 ש"ח יותר מהגודייר).

טויוטה R888 לא יחזיקו לך אפילו 10K ק"מ, גם בנסיעה מנהלתית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טויוטה R888 לא יחזיקו לך אפילו 10K ק"מ, גם בנסיעה מנהלתית.

הטויו R888 הוא גם חצי סליקס ואל תגזים אם 10K

תמשיך לחפש את ה-F1 תמצא טריים יותר ותקנה ההיתה מרוצה מהם אין סיבה להחליף

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני לא מגזים, אני מדבר מניסיון של אנשים שגמרו סט צמיגים אחרי 8K ק"מ (אומנם רוב הנסיעות היו התגרזנות אבל לא הייתי ממליץ למישהו את הצמיג הזה כתור צמיג למישהו שנוסע 25-30 אלף ק"מ בשנה).

כמובן שהאחיזה ביבש של ה-R888 תהיה בכמה רמות מעל הגודייר אבל תקח בחשבון גם שבגשם הוא לא אוחז בכלל.

תוסיף לזה עלות של כ-690 לצמיג (שווה ערך לעלות של הפירלי או שווה ערך לקצת יותר ממחצית מהעלות של טויו T1R או S.DRIVE) ותגיע למסקנה שבסכום הזה שווה לשים P-ZERO או שפשוט להתפשר על סט צמיגים מרמה אחת פחות טובה. שזה ד"א מה שאני עשיתי, בזמנו האופציות שלי היו גודייר ב-600 ש"ח, פירלי ב-700 ש"ח או SP9000 ב-400 ש"ח. אני בחרתי לבסוף ב=SP9000 מכיוון שאם הייתי בוחר בפירלי או בגודייר היה כואב לי הלב להתחרע עליהם כמו שהתחרעתי על ה-SP. תוך קצת יותר משנה (10K ק"מ) גמרתי את הדפנות של הקדמיים. עכשיו לא כואב לי הלב לזרוק אותם ולהביא סט חדש (כנראה של S.DRIVE או אקסלטו). אני נסעתי על רכב זהה לשלי עם סט של גודייר ולפי דעתי הם לא שווים את התוספת (של כמעט פי 2 במחיר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...