Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי את הפסיקה מספר החוקים לגבי תאורת רכב? מה מותר להתקין ומה אסור ואיזה צבעים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל התקנת פנס נוסף מחוץ לרכב ללא היתר מרשות הרישוי גורר אחריו קנס של 250 ש"ח ללא נקודות.

בתוך הרכב ניתן להתקין פנסים נוספים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה לך על התשובה, ועוד שאלה קטנה בהקשר שאני יבין את זה טוב, לא משנה גם מה צבע התאורה בפנים הרכב? או בעצם יש חוק שאוסר להתקין איזשהו סוג מסוים של תאורה בפנים הרכב?

אני שואל כדי להיות בטוח לגבי משהו שאני מעוניין להתקין

וגם מה אומר החוק לגבי תאורת חירום כמו של אמבולנסים ומשטרה?

כמו אצל התמונה של הטרקטור למשל? במקרה שלו זה חוקי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ומה בעניין שלי חוקי?

החוק דורש תאורה שכזו על רכבי עבודה.

וגם מה אומר החוק לגבי תאורת חירום כמו של אמבולנסים ומשטרה?

רק לרכבי "חירום" מותר. ניידת, כיבוי-אש...

אולי בכל זאת לא תשים את האולטרה? גם אם אין חוק ספציפי(לא יודע אם יש)?

יש כאלה שמותקנים בצורה מעצבנת שהנהג לפניו או אחוריו מסתנוור מהזבל הזה. נסה לנהוג בכביש חשוך לחלוטין (כמו חיפה-ת"א) מאחוריי אחד שמסנוור לך את הנשמה עם אולטרה בתוך האוטו.

מצד שני, לפחות לרוב אלה ששמים אולטרה יש מספיק "אין שכל" כדי לשים גם ווילון מאחורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תודה רבה לך על התשובה, ועוד שאלה קטנה בהקשר שאני יבין את זה טוב, לא משנה גם מה צבע התאורה בפנים הרכב? או בעצם יש חוק שאוסר להתקין איזשהו סוג מסוים של תאורה בפנים הרכב?

?

אין איסור לגבי שום תאורה או סוג המותקנת בתוך הרכב.

ישנה הערה לבוחן בספר האישומים:

"הכוונה לפנסים המותקנים מחוץ לרכב, כולל תאורה צבעונית בגחון הרכב.

בתוך הרכב מותר להתקין פנסים נוספים".

שיהיה בהצלחה עם פרוייקט ההתקנה, תעדכן אותנו בתמונות בסיום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקנה 350:

(א)ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה(צ'קלקה-למי שמותר, פנס ערפל אח' וקד', זרקור מתכוונן ידני-למי שמותר), אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.

(ב)הוראות תקנת משנה א' לא יחולו על הארת פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...