Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התעניינתי לגבי קניית קורולה חדשה (מהסוכנות),

אני חושב לקנות את הדגם ברמת איבזור GLI פלוס, כולל 7 כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות.

במחיר של 122K

מה דעתכם על הרכב?

תודה רבה!!!

פורסם

מציע לך לעשות חיפוש, דיברו פה הרבה על הקורולה החדשה. למקרה שלא תמצא את מה שאתה מחפש לדעת, תשאל שאלות קונקרטיות. התוספת הבטיחותית אגב היא פלוס גדול.

פורסם

ובכן מה ההעדפות שלך מאוטו?

הטויוטה נראה, לפי דעתי, די טוב אך בצור אוטו הוא די משעמם לנהיגה אך בטוח ואמין.

השאלה היא מה אתה רוצה.

פורסם

נהגת ברכב או שאתה קונה על פי פרוספקט וחברים אמרו לי ??

גיר רובוטי מטלטל הוא המאפיין של הרכב הנ"ל, יש הרבה מאוד אנשים אשר מנסים למכור את הרכב ביד 2, אם אתה מסתדר עם הגיר אולי ניתן למצוא שם מציאה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום,

אני לקחתי את הרכב מליסינג לפני כמה חודשים.

תראה, הרכב בסה"כ רכב טוב, מנוע חזק בקטגוריה (125) וחסכוני בדלק 1-12 מעורב 1-13.5 מחוץ לעיר.

גם יש לו תא מטען לא קטן.

הבעיה היא הגיר, אומנם ניתן לחיות איתו אבל צריך להבין שזה לא אוטומט רגיל, הבעיה היא בעיקר בהחלפה מראשון לשני שלפעמים אינה נעימה (מהירויות נמוכות) בשאר ההילוכים לא תרגיש הבדל משמעותי.

כמו כן בזינוק בעליה יש התדרדרות מסויימת, לי אישית זה לא מפריע כי אני מיד מאיץ אבל יש אנשים שהתלוננו על זה.

עוד הבדל קטן הוא שאתה חייב לעצור לחלוטין כדי להעביר להילוך אחורי.

נראה לי שאם אתה לא חושש מעניין ההילוכים כדאי לך למצוא מישהו שכן הפריע לו ולקנות ממנו כיד שניה, זה יחסוך לך איזה 15 אלף.

אולי גם כדאי לשקול לקנות את הדגם הידני אם זה רלוונטי לך.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
שלום,

אני לקחתי את הרכב מליסינג לפני כמה חודשים.

תראה, הרכב בסה"כ רכב טוב, מנוע חזק בקטגוריה (125) וחסכוני בדלק 1-12 מעורב 1-13.5 מחוץ לעיר.

גם יש לו תא מטען לא קטן.

הבעיה היא הגיר, אומנם ניתן לחיות איתו אבל צריך להבין שזה לא אוטומט רגיל, הבעיה היא בעיקר בהחלפה מראשון לשני שלפעמים אינה נעימה (מהירויות נמוכות) בשאר ההילוכים לא תרגיש הבדל משמעותי.

כמו כן בזינוק בעליה יש התדרדרות מסויימת, לי אישית זה לא מפריע כי אני מיד מאיץ אבל יש אנשים שהתלוננו על זה.

נראה לי שאם אתה לא חושש מעניין ההילוכים כדאי לך למצוא מישהו שכן הפריע לו ולקנות ממנו כיד שניה, זה יחסוך לך איזה 15 אלף.

אולי גם כדאי לשקול לקנות את הדגם הידני אם זה רלוונטי לך.

אם אתה מדבר על קטגוריות מחירים הרי שהחזק ב-122K הוא הלנסר 1,8 -146 כ"ס.

פורסם

באיזה אוטו אתה לא חייב לעצור לחלוטין?

!AWDSOME

פורסם
אם אתה מדבר על קטגוריות מחירים הרי שהחזק ב-122K הוא הלנסר 1,8 -146 כ"ס.

ליתר הדיוק, לנסר החדשה 1800 סמ"ק גיר רציף 143 כ"ס (זהה להספק של הונדה סיויק 1.8 )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באוטומט רגיל ניתן להעביר גם בדירדור מסוים, בכל מקרה מדובר על כך שההילוך מוגן כך שאין לך אפשרות גם אם תרצה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ברכב שעומד לפני החלפת גיר... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...