Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אני סיימתי צבא בערך לפני חודשיים ככה..

וחשבתי לי אולי ללכת לעשות קורס

מהנדס רשתות תקשורת MCITP 2008

או לעשות קורס של טכנאי

מה אתם אומרים על זה ? אפשר להתקדם עם זה בחיים לאט לאט ולהרוויח יפה...(בלי תואר כרגע)

או אחרי שאני יסיים את הקורס אני בקושי ימצא עבודה

תודה לכל העוזרים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

כנראה לא תיהיה לך יותר מדי דרישה בשוק , במיוחד בלי ניסיון.

וגם אם תתקבל ותעבוד בתור SYSADMIN , בלי ידע יותר רציני / לימודים לא ממש יש לאן להתקדם חוץ מלחברה יותר גדולה.

זה תפקיד אפור של ניהול רשתות (ובמקרה שהניסיון שלך יבוא רק מהקורס , במקרה הטוב לעזור לאנשים עם בעיות במדפסת בתור הלפדסק).

בא נגיד שלקרא לזה "הייטק" לא ממש יהיה נכון אם זה הכיוון של מה שאתה מחפש.

אין קיצורי דרך לידע עבודה קשה ו/או לימודים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבנתי אותך..תראה כל אחד רושם משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות

למשל בנאדם אחד כתב לי :

יש לי חבר שעשה את הקורס הזה והוא עובד בבזק, יוצא לו גם לעשות עוד קורסים והישתלמויות בארץ ואפילו בחו"ל, אני מניח שיש לאן להתקדם מיזה כי הוא עדיין ממשיך לילמוד עוד ועוד דברים תוך כדי עבודה. אגב, מה שאני מרחם עליו זה בגלל שהפלאפון שלו מצלצל בלי הפסקה גם כשהוא לא בעבודה ויש לו גם רכב צמוד וכאלה, בן אדם עסוק מאוד מאוד......

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

מה שאתה אומר עומד בקו אחד עם מה שליביו ניסה להסביר לך. במילים אחרות, השאלה

היא מה תעשה אחרי הקורס.

אם תעבוד קשה ותוכיח את עצמך, לא תהיה לך בעיה להתקדם. בד"כ בוגרי הקורסים הנ"ל

מתחילים בתור מנהלי רשת זוטרים או בתור אנשי QA. לאן תוכל להמשיך משם - זה כבר

תלוי רק בך.

פורסם

אם זה תלוי בי כמובן שאני יעשה הכל בשביל להתקדם.. ..וללמוד כמה שיותר =]

פורסם

דיברה איתי כרגע אישה מחברת

www.HACKERU.co.il

היא אמרה לי שאני נרשם לאיזה חודש-חודשיים משו כזה ורואים אם אני מתאים לזה בכלל אני לומד בוקר או ערב איך שנוח לי

זה עולה סביבות 2500 ש"ח עכשיו אם אני עובר מבחן ונמצא מתאים הקורס הוא בין 8 חודשים ל שנה ו 4 חודשים ואחרי זה מביאים לי עבודה במשך שנה ואני מקבל כל מיני תעודות מטעם מיקרוסופט וסיסקו

אם אני נכשל במבחן אז אני מקבל את כל הכסף בחזרה ועלות הקורס הוא בין 12-20 אלף

תלוי מה אני לוקח בקורס

פורסם

כן, זה ממש הולך להיראות טוב בקו"ח שלך... מכללת "האקר משהו".

תהיה רציני, לא חסרים מקומות מומלצים לעבור בהם את קורסי ההסמכה האלה.

ספר לנו מאיפה אתה בארץ, ובמקביל תריץ חיפוש בפורום על המונח "MCSA/E".

פורסם

אני גר ברמת-גן

ואני רואה שכתוב : MCTIP

הסמכה זו הפכה להיות ההסמכה הבכירה בתפקידי הנדסה וניהול רשתות והיא מחליפה את ההסמכה הקודמת MCSE.

פורסם

יופי, אם זה המצב, אז אותם מקומות מומלצים אמורים להעביר את הקורסים האלה.

במקרה שלך, מומלץ לבדוק את מכללת "סלע" ברמת גן ומכללת "הייטק" בהרצליה.

אל תתבייש להתקשר אליהם, לא כל המידע מופיע באינטרנט.

פורסם

הבנתי אותך טוב תודה רבה רבה לך אתה עוזר לי הרבה אני אתקשר אליהם יום ראשון כי בטח מחר(שישי)הם לא עובדים

אני ישאל דברים וירשום לך פה ואתם תגידו את הדעה שלכם אם כדאי או לא

שוב תודה רבה !!!

פורסם
הבנתי אותך..תראה כל אחד רושם משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות

למשל בנאדם אחד כתב לי :

יש לי חבר שעשה את הקורס הזה והוא עובד בבזק, יוצא לו גם לעשות עוד קורסים והישתלמויות בארץ ואפילו בחו"ל, אני מניח שיש לאן להתקדם מיזה כי הוא עדיין ממשיך לילמוד עוד ועוד דברים תוך כדי עבודה. אגב, מה שאני מרחם עליו זה בגלל שהפלאפון שלו מצלצל בלי הפסקה גם כשהוא לא בעבודה ויש לו גם רכב צמוד וכאלה, בן אדם עסוק מאוד מאוד......

זה לא יכול להיות , ההסמכה הזו נכנסה לתוקף לפני חודשיים וחצי ,והקורס הכי מהיר לוקח חצי שנה.

אני כרגע לומד את זה, לדעתי בלי ניסיון זה באמת לא יתן לך הרבה, אבל בכלליות זה טוב להיות עם ידע של EXCHANGE 2007 ו SERVER 2008 לפני שהם עלו בכלל על הקרקע וכמעט ואין חברות שמשתמשות.

• תוכן חדש...