Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עד היום חשבתי שגם אם המזגן נמצא על הפעולה הכי חלשה שלו הוא צורך את אותה כמות הדלק-כלומר מאמץ מהמנוע, באותה מידה.

פתאום הגיעו ואמרו לי שהמזגן נמצא על חלש פחות מאמץ את המנוע וככה צריכת הדלק לא קופצת לשמיים עם המזגן.

רציתי לשמוע על זה קצת יותר פרטים. סתם אמרו/ יש משהו בדבריהם?

ואני מבקש מעכשיו לא לפתוח וויכוים בתרד הזה. פשוט שכל אחד יאמר את דעתו.

תודה רבה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

בולשיט. מה שמשפיע על צריכת הדלק זה המדחס, שבד"כ יש לו ברכב שני מצבים - on ו-off. העוצמה שאליה אתה מתכוון נקבעת על ידי המאוורר, שהוא חשמלי ולא גוזל כוח מהמנוע, בניגוד למדחס. לפיכך, אין כל קשר בין עוצמת המאוורר לצריכת הדלק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כאשר רוצים להגיע לטמפרטורה נמוכה יותר (לא כוונה כאן לעוצמת מאוורר), כלומר מדחס צריך לעבוד יותר, מכאן יש יותר עומס על המנוע.

באיזו צורה מתבטא עומס על המנוע? בצורת ירידה בסחיבה ועלייה בצריכת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המדחס עובד יותר או פחות ברכבים בהם יש בקרת אקלים, בין אם פשוטה ובין אם לא. וגם כאן מדובר על יותר או פחות זמן עבודה ולא עוצמה. אם מדובר במזגן פשוט, כזה שעדיין נמצא ברוב כלי הרכב הנעים על כבישי הארץ, אז או שהמדחס פועל, או שלא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל נקח רכב פשוט לנסיעה בעלייה רצינית אם תשימו את המזגן על עוצמה 4 לעומת עוצמה 2 ההבדלים בכח של המנוע לסחוב יהיו רציניים. מניסיון.

פורסם

^ שטויות ניסיתי את זה מלא פעמים גם במעבר מ 4 ל 1 ואין שום הבדל אבל ברגע שאני מכבה לגמרי ישר יש עליה בסחיבה.

גם אותי השאלה הזו עניינה לאחרונה ומברור קל שערכתי הבנתי שלא משנה על איזה עוצמה אני מפעיל את המזגן המדחס פשוט עובד וזה מה שפוגע בסחיבה.

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...