Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנדי שתהיה פה שלח לי בפרטי את כל המידע, צבע מספר מצב וגם תמונות אם אפשר.

מחפש אחת נוספת לשיפוץ מיוחד

הרבה האצבקים באו ב83 עם 1800 ואני מחפש אחת כזאת במצב נסיעה או לשיפוץ

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשלח לך בפרטי...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה מתכוון אולי לסטיישן? מה זה 5 דלתות? יש או פרייבט רגיל 4 דלתות, קופה 3 דלתות, האצבאק 3 דלתות וסטיישן 5 דלתות..

עומר.

התכוונתי לסטיישן כמובן

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

צילומים ששמרתי בסלולארי ורק עכשיו אני מעלה אותם:

חיפושית מיוחדת בהוד השרון, פרארי באיילון צפון (אמנם לא ענתיקה אבל בכל זאת), WV מהממת ואמריקאית (כנראה) משתפצת בהר אדר וטרנספורטר יפיפייה ברעננה.

תמונה_0058.jpg

תמונה_0059.jpg

תמונה_0064.jpg

תמונה_0069.jpg

תמונה_0070.jpg

תמונה_0071.jpg

תמונה_0073.jpg

תמונה_0075.jpg

פורסם

לפי מה שידוע לי הפרארי של מנכ"ל או נשיא סמל"ת יבואנית פיאט (שמחזיק ברשותו גם פיאט כרומה 2008 היחידה בארץ+ פיאט בראבו 2008 היחידה בארץ + פיאט 500 2008 )

חיפושית מיוחדת בהוד השרון, פרארי באיילון צפון (אמנם לא ענתיקה אבל בכל זאת), WV מהממת ואמריקאית (כנראה) משתפצת בהר אדר וטרנספורטר יפיפייה ברעננה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

רק כמה חבל שמצבה כל כך עגום ומשמשת כמחסן חלקים משומשים.

אולי היה לומד מבריאן אבאר שאמנם לא נוסע בפיאט מירוצים שלו אך לפחות שומר עליה ומנקה אותה מפעם לפעם אפילו שהיא מזמן לא נוסעת לשום מקום.

פיאט 600

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

היי אבנר,

אפשר הכוונה לסווינגר בפרטי?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מה הם הרכבים הללו?

סאאב 95 (סטיישן) ו96

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
היי אבנר,

אפשר הכוונה לסווינגר בפרטי?

תודה,

דימה.

דימה,

אני לא מצליח לשלוח לך ה"פ, אז שלח לי אחת עם הטלפון שלך ואתקשר אליך בחזרה.

פורסם
לפי מה שידוע לי הפרארי של מנכ"ל או נשיא סמל"ת יבואנית פיאט (שמחזיק ברשותו גם פיאט כרומה 2008 היחידה בארץ+ פיאט בראבו 2008 היחידה בארץ + פיאט 500 2008 )

הפרארי הזו היא של מיכאל לוי, בעל סמל"ת.

אם כבר פתחתם דיון על הנושא, בנוסף לכרומה, 500 והבראבו מודל 2008, יש לו גם 2 מכוניות מסוג גרנדה פונטו מאובזרות לחלוטין עם מנוע דיזל, גרנדה פונטו אבארט, פיאט 500 אבארט ולכו תדעו מה עוד.

פורסם

זאת החיפושית של שוקי דרימס קאר(אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו זה ההוא מכפר סבא), אני חייב לציין שהיא ממש מכוערת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עזוב אותך ענתיקות

בנאדם תפסת את הפרארי 575M מראנלו של מיכאל לוי - כל הכבוד לך!8)

פורסם
דימה,

אני לא מצליח לשלוח לך ה"פ, אז שלח לי אחת עם הטלפון שלך ואתקשר אליך בחזרה.

יש לך איזה בעיה עם ה"פ, ניסיתי לשלוח לך וזה גם לא עובד.

המספר שלי זה 0522553916.

תודה!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אמממ אני לא מבין גדול במרצדס ולא יודע איך לזהות שנה לפי הלוחית רישוי אבל עברתי דרך שכונה חרדית ומצאתי מרצדס שסתם מעלה אבק...אם אתם רוצים אני גר קרוב ויכול להניח פתק

DSC00982.JPG

DSC00981.JPG

DSC00980.JPG

גם אני מגיע למפגש שפלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...