Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לבקשת תושב באר שבע, אשר נואש , עקב טיפול עצמי ברכבו, נתלש הונקטר של אחד מחוטי ההצתה.

הבחור ביוזמתו לחנות חלקי חילוף הסמוכה למקום מגורייו(באר שבע), ובתמימותו רכש חוטי הצתה מתוצרת BS(ביתן ספארק),

לתדהמתו הרכב(סובארו לאגסי מנוע 2000 שנת יצור 95), ונוכח לדעת שהרכב מזייף מקרטע, וסחיבתו גרועה מאד.

הוא ערך חיפוש בגוגול, וכך הגיע אלי, וביקש את עצתי, לאחר שהתברר לי שהוא החליף לחוטי הצתה מתוצרת ביתן ספארק, המלצתי לו לקנות חוטי הצתה מתוצרת בירו שמחירם יקר בהרבה מחוטיBS (שנקנו במחיר 120 שקל), ואו חוטי הצתה מקוריים,

היום התקשר אלי בבחור וטען שהוא הפך את כל העיר באר שבע, ולא הצליח למצוא חוטי הצתה אחרים מלבד BS האומנם, בבאר שבע לא נהוג להחזיק חוטי המצה יקרים ואכותיים?

אשמח למי שיפרסם מקום שניתן למצוא חוטי הצתה מתוצרת בירו, או חוטי הצתה אחרים, ויפרסם זאת כאן בשרשור זה, או בפרט את שם החנות הכתובת ומספר הטלפון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי, יש לנסות אצל הבאים:

אבינועם גלעד - 08-6236258

בכר טופז חלפים בע"מ - 08-6236969

מרכז החלפים - אלהר בע"מ - 08-6274528

במידה ובחנויות האלו אין, תפנה את הבחור אל היבואן הראשי של BERU אשר נמצא בחולון (כל החנויות המפורטות מעלה עובדות עם היבואן, לכן יש לבדוק עימן אפשרות הזמנה).

היבואן הינו "ליברלו חלפים" - 03-5583377

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור ס. חן חן על התשובה המפורטת,הפרטים הועברו למבקש,

באם הפרטים עזרו והביאו תוצאות, אעדכן בהמשך.

בברכה

צביקה

פורסם

אם הפרטים האלו לא עזרו לו, אז לא נעים לי להגיד, אבל זה נכון כשאומרים "נסיעה לבאר שבע וחזרה, מרגישה כמו להיות בסרט בחזרה לעתיד"

פורסם

עידכון זמני:

בכל החניות שציינת בבאר שבע לא נמצאו חוטי הצתה מתוצרת בירו,בליברלו החנות של היבואן בתל אביב, הוא סרב למכור לפרטיים.

החיפושים נמשכים.

בברכה

צביקה

פורסם
ליברלו אכן מסרב למכור לפרטיים

חוצפה... יבואן כזה צריך להחרים. למה השקלים שלנו שווים פחות. איש עסקים אמיתי לעולם לא יסרב למי שמעוניין לקנות.

פורסם

אני לא מבין את בעלי המקצוע בתחום הרכב כגון : משפצי אלטרנטורים , סטרטרים , מדחסים - חלקם לא מוכרים ללקוחות פרטיים .

אני לא מבין מדוע ? .

אם מישהו יוכל להסביר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני יכול להסביר:

יש דבר אצל סוחרי החלקים שנקרא "לשבור שוק"

לדוגמא: אני כעובד בחלקים, יכול לקבל "הנחות סוחר" עד כ50%, שזה מה מקובל בחלקי חילוף.

אם הפסקתי לעבוד בחלקים, אני אגיע לרכוש נניח רדיאטור במקום שמכיר אותי ואני יודע מה ההנחה שמגיעה לחברה, הוא לא יתן לי את ההנחה, יתן לי 40% במקום 50% כדי שלא יצא מצב שהוא "שובר את השוק" ואז מחרימים אותו.

אז חנות חלקי חילוף, שרואה ספק מוכר ללקוח פרטי, מבחינתם זה דופק את הפרנסה.

משהו בקטע של כבוד בין האנשים בענף.

אתה חושב שאתה יכול להחרים את ליברלו ? אם היית יודע מה היקף המכירות של חברה כזו, לא היית אומר ככה.

• תוכן חדש...