Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להפטר מהסטוק, כדי שיהיה מקום לחלקים עבור ה-146.

זה מה שיש לי למכירה:

צילינדרים למנעולי הדלתות - יתכן שהם מתאימים גם ל-75 ול-164, אבל מומלץ לבדוק זאת טרם הקניה.

ידית פתיחה חיצונית לדלת

חלקים לדלת אחורית-ימנית: חלון (כולל החלון המשולש הקטן), גומיות, מנגנון פתיחת חלון, מנגנון נעילה ועוד.

יחידת מנוף איתות ומגבים - מיועד לדגמים שאינם מצויידים במגב אחורי. תקינה לגמרי.

גוז'ונים במצב מצוין

כריות בולם - יתכן שהן עדיין טובות, אבל אני לא מתחייב על זה.

פאנל כפתורים ימני, כולל הכפתורים שלו (איתות חירום ומפשיר אדים אחורי). מיועד לדגמים שיוצרו מ-93' ואילך.

פתח מזגן צדדי שלם - מדובר בחלק שביר מאוד ויקר. אני מוכר אותו במצב שלם לגמרי.

דראם אחורי יחיד - ככל הידוע לי במצב תקין.

בורג פרפר להידוק הגלגל החליפי

החלקים ימכרו לכל המרבה במחיר.

אנא פנו אלי בה"פ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד נבירה קטנה במחסן, ומצאתי גם את החלקים הבאים:

כיסויי גומי משומשים לדוושות, במצב טוב - ככל הידוע לי, הם מתאימים גם לסוד ולספרינט

תושבת למשאבת הגה כוח - כנ"ל

צלחת מקורית לג'אנט 13" במצב מצוין. אומנם לכל שאר הפריטים לא נכתב מחיר, אולם היות ומדובר בחלק קשה להשגה, עבור הצלחת אני מבקש 100 ש"ח.

כאמור, תיבת ההודעות הפרטיות שלי ממתינה לכם בכיליון עיניים. אל תאכזבו אותה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...