Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - שכן שטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צורב דיסק טוב, מוציא את הרמקולים של המערכת לחלון, שם בס הכי גבוה ולוחץ פליי.

דיסק טוב יכול להיות:

א)-מוזיקה קלאסית בניצוחו של יאני.

ב)אופרות אריות משובחות(האהובה עליי- ההיא מהסרט "אפוקליפסה עכשיו" בסצנה עם המסוקים).

ג)צרחות זיווג של קופים אנטארקטיים עם לוויתני זרע(לא נשמע טוב בכלל...:roll: או כל צרחות חיות אחרות-ניתן להשיג בחנויות שאנטי למיניהן).

ד)תפילות אינדיאניות. כנ"ל- בחנויות שאנטי.

לא חייבים דיסק.

צריך מיקרופון טוב ורמקולים חזקים, ואז אפשר:

1) להתאמן בנגינה על כינור.

2)לתרגל תרפיית צעקות(מומלץ כחלק מסדנא לטיפול בכעסים).

ואפילו ניתן:

1)לשים כד חרס עם קוברה על החלון שלו. כשהרעש מתחיל, תחלל בחליל הודי, הנחש יקפוץ להגיד שלום,והוא "יכנס לסרטים" עם כל מה שהוא מעשן, ויתחיל לצעוק "קוברה! ק-ו-ב-ר-ה!!!", ואז אתה תצעק ברמקולים" קוראים לזה ווייפר! וו-יי-פ-ר!!!"

והוא ימשיך תוך כדי ריצה לצעוק" קוברה!" ואתה תצעק "איזה קוברה? שלבי GT?! איפה?!" ואז אתה כבר לא תשמע אותו כי הוא התרחק יותר מדיי תוך צעקות "קוברה!!!" אבל אתה תתאר לעצמך שזה מה שהוא צועק אז תענה לו ב"לא קוברה- נחש משקפיים!!!" ואז לפני שהעסק יתחיל להסתבך יותר מדיי, תצעק לו "שרב כבד", למה נגמר הסיפור עם ה"נחש צפע".

WTF?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1)לשים כד חרס עם קוברה על החלון שלו. כשהרעש מתחיל, תחלל בחליל הודי, הנחש יקפוץ להגיד שלום,והוא "יכנס לסרטים" עם כל מה שהוא מעשן, ויתחיל לצעוק "קוברה! ק-ו-ב-ר-ה!!!", ואז אתה תצעק ברמקולים" קוראים לזה ווייפר! וו-יי-פ-ר!!!"

והוא ימשיך תוך כדי ריצה לצעוק" קוברה!" ואתה תצעק "איזה קוברה? שלבי GT?! איפה?!" ואז אתה כבר לא תשמע אותו כי הוא התרחק יותר מדיי תוך צעקות "קוברה!!!" אבל אתה תתאר לעצמך שזה מה שהוא צועק אז תענה לו ב"לא קוברה- נחש משקפיים!!!" ואז לפני שהעסק יתחיל להסתבך יותר מדיי, תצעק לו "שרב כבד", למה נגמר הסיפור עם ה"נחש צפע".

WTF?...

חשבתי שברגע שהוא צועק : "קוברה !! "

אתה אמור לצעוק : " כוח המחץ !!!! "

:lol:

פורסם
" כוח המחץ !!!! ":lol:

LMAO!!!

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

קרעת אותי פה לחלוטין... איך לא חשבתי על זה...

אני מתגלגל על הכיסא בכל החדר כבר 5 דקות...

אם הייתי יכול הייתי עורך את ההודעה...:roflmao:

קטלני...:roflmao::roflmao::roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

MP3 אחד

רמקול אחד גדול גדול[עדיפות לבאסים+ WATTים בשמיים]

סטנד מחוץ לחלון לכיוון החדר שלו

נגן לו את השיר Binum - Woops, במשך 18 שעות ביום

נראה אם הוא יעמוד בזה[או שהוא יתחיל למלמל Fuck IT]

----

פורסם

לא יודע מאיזה אזור אתה בארץ, אבל כאן בחיפה שוטרים מתים על כאלה פניות. אירוע פשוט בלי סיבוכים ובלי יותר מדי עבודה.

תרים טלפון ל100, ותראה איך הכל נפתר.

למה?

כי הם כאן - בשבילך.

(לשם שינוי)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מאוד אהבתי לראות את הגינה של השכנים מטונפת משרידי הענפים שהפריעו לי. בקרוב הסיבוב השני.

ידעתי שהמסורים של "בוש" חותכים מצויין, עכשיו גם השכנים יודעים.

אנא הקפד לעדכן את השרשור הרלוונטי לכשתבצע את הגיזום החוזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכנסתי לתרד הזה מתוך סקרנות וענין וגם רצון לעזור .

מהר מאד קיבלתי מפותח התרד בחילה ובעיקר חוסר רצון להגיש עזרה , ובדיעבד אני מבין למה התנסח בכותרת כמו שהתנסח !

לך עשה בדק בית קודם כל לפני שאתה זורק את הזבל שלך על אחרים

מקווה שאולי תבין את המשל .

פורסם

אם קיבלת גועל יכלת לעשות אחורה פנה ולצאת.

אף אחד לא צריך את הדעה שלך. אם אתה לא יודע פרטים אל תמהר להעביר ביקורת.

פורסם

אני מזדהה איתך בעניין השכן והדרבוקה. גם אצלנו זה ככה, ובוא נגיד ששהרעש שלו מגיע גם לרחובות אחרים ולא רק מפריע לנו.

אני אצטט את בלייזר, "אנשים שצריך להרוג"...

פורסם
אני מזדהה איתך בעניין השכן והדרבוקה. גם אצלנו זה ככה, ובוא נגיד ששהרעש שלו מגיע גם לרחובות אחרים ולא רק מפריע לנו.

אני אצטט את בלייזר, "אנשים שצריך להרוג"...

משתתף בסבלך.

אני מקווה למצוא רעיון למרר לו את החיים בחזרה.

• תוכן חדש...