Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נסעתי באיזור התעשייה של ראש העין, כביש ישר אשר ממשיך בעקומה שמאלה.

קצת לפני העקומה היתה שלולית דיי רצינית של ביוב שהתפרץ.

נכנסתי לסיבוב במהירות של 30 קמ"ש, כתוצאה מזה נכנסתי להיגוי יתר, עליתי על המדרכה השמאלית ונעצרתי בתמרור שנעקר ממקומו.

הרכב ניזוק בצורה דיי רצינית, ורציתי לדעת האם יש אפשרות להפיל את האשמה על העיריה ולקבל ממנה פיצוי כספי על נזקי הרכב.

DSC00861.jpg

DSC00863.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לנסות לקבל פיצוי, אבל אין הרבה סיכוי שתקבל משהו כי אפשר לטעון שלא נסעת בהתאם לתנאי הדרך (במילים אחרות נסעת מהר מידי בכביש רטוב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קיים איזשהו חוק שמורה לנסוע במהירות מסויימת בכביש רטוב? - לא!.

מבחינתי, התאמתי את המהירות לתנאי הדרך, אין לעיריה שום דרך לדעת ולהוכיח באיזה מהירות נסעתי, ולכן זאת לא נחשבת טענה.

במפגע הזה העיריה אשמה, אחרת לא הייתי נכנס למצב הזה בכלל.

פורסם

זו אכן בעיה שלך, הכביש ישר ורטוב, זה לא משנה אם זה ביוב או מי ממטרה או פיפי של ילד, אתה אמור לדעת שהצמיגים רטובים ולהיכנס לפניה כמו שצריך.

לא פלא שהפניה אינה עמוסה ברכבים וזה רק אתה בינתיים, כינראה ששאר הנהגים התאימו את נסיעתם לתנאי הכביש חוץ ממך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה שהזכרת לי,

2 מכוניות נכנסו למצב הזה, אך הצליחו לצאת ממנו.

מה לעשות, לא לכולם יש כסף למכוניות חדשות עם מערכות למניעת ותיקון מצבים כאלו.

המכונית הראשונה נכנסת לסיבוב ונעלמת מעיני, ברקע שומעים חריקת צמיגים.

הגיע תורי לעבור, את הסיפור אתם כבר יודעים.

ובזמן שאני יורד מהאוטו ומסתכל על הנזק, מגיעה מכונית (פג'ו 407) מאחורה שנכנסת לאותו מצב, אך התיקון מצליח.

וחזרה לדיון -

מה שאני מנסה לומר, זה שלעיריה אין שום דרך להוכיח באיזה מהירות נסעתי, ובמידה ותוכיח, היא לא יכולה לקבוע אם זו מהירות נכונה או לא.

בנוסף לזה, במדינת היהודים הכל אפשרי, אני יכול לטעון שנסעתי על 10 קמ"ש.

פורסם
קיים איזשהו חוק שמורה לנסוע במהירות מסויימת בכביש רטוב? - לא!.

מבחינתי, התאמתי את המהירות לתנאי הדרך, אין לעיריה שום דרך לדעת ולהוכיח באיזה מהירות נסעתי, ולכן זאת לא נחשבת טענה.

במפגע הזה העיריה אשמה, אחרת לא הייתי נכנס למצב הזה בכלל.

קודם כל תיהיה אופטימי זה לא סוף העולם , אם אתה מתעקש תתייעץ בעו"ד שיבחן את המצב ויתן לך תשובה ברורה יותר.

לפי דעתי תשלם השתתפות עצמית ותתבע את הנזקים מהביטוח (אם קיים כזה) , אבל זו רק דעתי..

לפעם הבאה תדע ליהות זהיר יותר , בהצלחה.

פורסם

אם זה ביוב שעלה על גדותיו זה אומר שזה לא רק מים אלא גם שמן ושאר זוהמה שבאמת יכולה לגרום להחלקה גם אם אתה נוסע במהירות נמוכה.

שווה לצלם את המקום (כמה תמונות וזווית) ובנוסף להתקשר למוקד העירוני ולדווח על המפגע מכמה סיבות,

1. שיהיה דיווח על המקרה (אולי תצטרך)

2. שרכבים אחרים לא יחליקו, מי יודע אולי בפעם הבאה יעבור מישהו על אותה מדרכה והוא יעקר במקום התמרור.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

העירייה לא צריכה להוכיח את מהירות נסיעתך, היא לא תובעת אותך.

לתבוע- אתה תמיד יכול. כדי לזכות במשפט- אתה צריך להוכיח רשלנות מצד העירייה.

dirty old man

need love too

פורסם

תטען שנסעת במהירות נמוכה מאוד שמתאימה לכביש ולרטיבות, גם תטען שעוד מכוניות נכנסו למצב הנ"ל אך השתלטו על רכבם.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

קודם כל אם נסעת עפ"י חוק זה כבר טוב.

זה גם מה שאתה יכול לטעון. שאתה נסעת עפ"י חוק ולא עפ"י "תנאי הדרך"

אם נסעת בקמ"ש אחד מעל המהירות המותרת זה כבר סיפור אחר.

תנסה לפנות לעירייה מה יש לך להפסיד? תגיד שאתה נסעת עפ"י המהירות המותרת.

ואל תשכח שאם תכנס חזק לסיפור הזה, אפילו יכולים להביא אנשים שייבדקו ויכלו להעריך באיזה מהירות נסעת לפי תנאי הדרך ולפי הנזק של האוטו ( מה שאני לא מאמין שיקרה , שיביאו מישהו שייבדוק , קודם כל שייתחסו אלייך )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בוא נתחיל מזה שאתה בסדר. לפי דעתי גש למיון לכל מקרה שלא יבוא.

בקשר לתביעה תתייעץ עם עורך דין שמבין במקרים כאלה ואז תבצע מעשה.

• תוכן חדש...