Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וצי הרכבים אצלי מתרחב וכבר מתחיל להיות קשה לטפל בהחלפות שלהם כל פעם אנחנו שוקלים להעביר חלק לליסינג.

בגלל שמה שחשוב לי יותר מעוד כמה שקלים לחודש זה אאיכות הטיפול וטיב השירות אשמח לשמוע ממשתמשי הליסינג חוות דעת:

1. שם חברת הליסינג

2. האם הטיפולים מתבצעים בזמן ולפי הוראות היצרן?

3. האם הרכבים מטופלים במוסכים מורשים או במוסך של חברת הליסינג?

4. במקרה של תקלה האם חברת הליסינג מגיבה במהירות?

5. במקרה תקלה האם הטיפול מקצועי ויסודי?

6. האם הרכב החלופי שמסופק הוא ברמת תחזוקה סבירה?

תודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי ליסינג ומעולם לא היה לי רכב ליסינג.

אבל, לפי דעות וחוות דעת של אנשים הקרובים אליי.

באלבר - אתה מרגיש כמו אחד ממליון. השירות זוועה. הטיפולים בצורה הכי זוועתית שקיימת.

באלדן השירות הרבה יותר טוב לפי מה שהבנתי. וכשתכניס C4 חדשה להחלפה \ שיפוץ גיר אתה תקבל יונדאי גטס ידנית. במקרה הנ"ל, הסיטרואן נכנסה למוסך 3 פעמים לאותה הבעיה לאחר שהיו אמורים לסדר אותה.

דהיינו הלך לך הגיר, הרכב יבלה 4 ביקורים נפרדים במוסך כי כל פעם שתוציא את הרכב שאמור ליהיות בסדר, הוא ישוב חזרה לאחר פחות משבוע.

בהצלחה.

GS300.

פורסם

אני מכיר די מקרוב את טראפיק, דורנט וניו קופל כמשתמש ליסינג בעברי שמקורב לקצין הרכב.

מהשתיים הראשונות הייתי מתרחק, במיוחד מדורנט. מכוניות יצאו לתיקון תקלות וחזרו עם אותן התקלות חזרה (טיפולי שמש), בטראפיק אף היה מקרה גרוע יותר שאני מעדיף לא לפרט כדי לא להסתבך בלשון הרע, אבל הוא היה קשור לדרך מקורית לניטרול נורת אזהרה באימפרזה. צמיגים - כמובן פאר תוצרת סין וכנ"ל כל חלק כמו פילטרים וכו'. הטיפולים במוסך של הליסינג עצמו ולא במוסך היבואן.

לגבי ניו קופל אני בנימה מעורבת. סה"כ הם בסדר גמור אבל זה יכול להיות מושפע מכך שהרכב שלי היה לא סטנדרטי (מאזדה 3 2 ליטר ספיריט) וגם שייך לאחד הלקוחות הגדולים ביותר של ניו קופל שיש לו מאות רכבים אצלהם. בהתחלה היו מטפלים במאזדות ובפורדים במוסכים מורשים כמו "רכב דוד", אח"כ התחילו לטפל אצלהם (ביקום אאל"ט) אבל לפחות עם חלקים יפניים ולא סיניים. בצמיגים היו חייבים לשים לי את המקוריים כי לא היה משהו סיני בחתך 205/55 על 17 אינץ'....

כל תלונה ותקלה נענתה מהר ותוקנה בד"כ לשביעות רצוני, כולל שירותי דרך ורמת הרכב החליפי.

מאידך פילטר מזגן בפוקוס לא הוחלף בטיפול אלא רק כשהתלוננתי שהמזגן לא מקרר די.

לנו בחברה היה באופן קבוע "רכב זונה" אחד כחליפי קבוע של ניו קופל (קורולה) והוא היה במצב קוסמטי מחריד יחסית, אבל נוסע.

בעלי רכב 2 ליטר קיבלו רכב ברמה זהה כחליפי, B4 או אקורד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני אמנם מקבל רכב מאלדן

אבל מאחר ואצלנו העסקים נעשים בשיטת "אחשלו" - קשה לי להיות מדגם מייצג

לדוגמא - רכב נכנס לטיפול, בעלי קבוצה 4 מקבלים שדרוג ל 5 או אפילו 6 כרכב חלופי (בפעם האחרונה קיבלתי קרניבל) בלי לשלם על הדלק

כנ"ל קבוצה 2 שמקבלים שדרוג ל 3

לפני 4 חודשים איבדתי את המפתח של הרכב.

שלחו לי נציג עם רכב חלופי עד שקיבלו מפתח מהסניף בת"א ואז הנציג נסע אלי עד לבית עם החלופי כדי להביא את הרכב שלי למשרד. (בסוף התברר שהילד שלי זרק את הצרור למכונת הכביסה)

טיפולים נעשים במוסך המרכזי של היבואן בירושלים - מוסך תאוצה. (מתחת למשרד שלי..)

הרכב מגיע שטוף מבפנים ומבחוץ ואין סימנים של גריז ושמן והוא אפילו לא מסריח.

פורסם

1. שם חברת הליסינג ניו קופל במשך שלוש שנים והרץ בחודשיים האחרונים

2. האם הטיפולים מתבצעים בזמן ולפי הוראות היצרן? ??? אם אתה או קצין הרכב לא תתקשרו אף אחד לא יבצע לך טיפול מיוזמתו. אני הייתי מקפיד כל 15K. קולגות שלי לעבודה יכלו גם לעבור 50K בלי טיפול. אני חושב שאחרי שנה ומשהו מתקשרים מהליסינג לבדוק מה העניניים

3. האם הרכבים מטופלים במוסכים מורשים או במוסך של חברת הליסינג? למיטב ידיעתי - בניו קופל טיפלו ברכב דוד שהוא מורשה פורד. בהרץ טרם הגעתי לטיפול

4. במקרה של תקלה האם חברת הליסינג מגיבה במהירות? כן (ניו קופל, בהרץ עוד לא הגעתי לזה)

5. במקרה תקלה האם הטיפול מקצועי ויסודי? לא התנסיתי בתקלה מהותית

6. האם הרכב החלופי שמסופק הוא ברמת תחזוקה סבירה? לא יודע, תמיד הרכב חזר באותו יום של הטיפול

אני אוסיף ואומר שקרה שמסרתי את הרכב לניו קופל לטיפול עם נורה של נוזל וישרים שדלקה והרכב חזר עם נורה דולקת.

יש לי חשד לכאורה שבכלל לא פתחו מכסה מנוע.

אגב, באותו טיפול איש השירות של הליסינג בא עם קורולה עם צ'קלקה (כניראה של אחד מכוחות הבטחון) וביקש שאכניס אותה לחניה שלי בחניון. אם הייתי רוצה יכולתי להסתובב איתה ולהפעיל את הצ'קלקה.

פורסם

אנחנו לקוחות של ניו קופל, ומבחינת שירות הם סבבה לגמרי.

הרכב מטופל (או לפחות חוזר עם טפסים של) בהילוך שישי טיפולים שוטפים, פחחות במוסך של ניו קופל, ותקלות במוסך היבואן.

בגלל שהייתה לי רנו מגאן רוויית תקלות, אני יכול לומר שכל פעם שהיא התקלקלה / נתקעה הם מייד שלחו גרר עם רכב חלופי, ואם היה מדובר בשעה מאוחרת (קרה לי באילת באמצע הלילה כשהגעתי למלון) אז הם קבעו איתי שעה מדוייקת בבוקר ועמדו בה.

לגבי רכבים חלופיים - תמיד מקבלים משהו מאותה הרמה.

גם בסוף תקופת השירות של המגאן לא חייבו אותי על שום דבר (וגם לא עובדים אחרים שאני מכיר). לא על שפשופים,טסות חסרות וגם לא על מפתח ספייר שאיבדתי.

מצד שני יכול להיות שזה בגלל שאנחנו לקוח ענק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לבוס שלי יש רכב מאלבר והבנתי שהוא לא מרוצה מהשירות, צריך לריב איתם על כל שטות -כנראה כי אנחנו לקוח קטן יחסית.

לאבא שלי, שעבד בחברה גדולה בתעשייה הבטחונית היו 2 קורולות מאלבר ,ושתיהן טופלו רק במורשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמעתי דברים מאוד טובים על "אופרייט ליס". בהתאם לזאת, אני עובד איתם בחברה שלי - מחזיק שלוש מכוניות שלהם (שתי C4 ומאזדה 6 חדשה) ובנתיים אין טענות, אבל כל עוד הכל בסדר, אי אפשר לדעת. אחת הC4 נדפקה לאחרונה בחניה, נראה איך הם יתמודדו עם זה.

מה שכן, הבנתי שהם בין החברות הבודדות שמבטחות את מכוניותיהן במקיף חיצוני, מה שמוביל לנכונות גדולה יותר לתקן נזקים כמו שצריך - לתשומת ליבך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בחברה שאני עובד בה (וכבר מזמן לא לוקח רכב) עובדים עם ניו קופל - צי של כ-150 רכבים מקלאס 2 עד קלאס 5. מהתרשמות שלנו החברה זוועתית (אני בקשר תדיר עם קצין הרכב). היו מצבים שרכבים חזרו עם תקלות שהיו ממש סכנת חיים (בלמים לא תקינים וכד'). אני לקחתי מהם גולף GTI והסתבר שלמרות בקשות חוזרות ונשנות לא החליפו לי רפידות ברקסים במהלך 40K ק"מ. זאת למרות שטענו שכן עשו זאת מספר פעמים אחרי שהתלוננתי על מרחקי בלימה לא סבירים. מאוד מאוד לא מומלצים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הליסינג המשפחתי שלנו מגיע מחברת פרי.

הטיפולים מתבצעים בזמן. בחברה אין קצין רכב (חברה קטנה, 4 רכבי ליסינג כולם דרך פרי) והעובד מתקשר בעצמו לקבוע טיפול, ואף פעם לא היו עיכובים. מצד שני, לפחות ברכב שלנו הוראות היצרן מדברות על טיפול כל 15K קילומטרים, בפועל נעשה טיפול כל 30K.

הטיפולים נעשים במוסך שלהם, לא מוסך מורשה. הרכב תמיד חוזר מבריק ומצוחצח מהטיפול, מבפנים ומבחוץ. בזמן הטיפול מקבלים רכב חלופי סביר, לשמחתנו לא השתמשנו בו יותר מדי עד עכשיו.

תקלות כמעט ולא היו, אבל המעט שהיה טופל במסגרת הטיפול בצורה טובה (רעש מהבלמים).

היתה גם תקלת משתמש אחת שתקעה אותנו בלי יכולת להניע את הרכב - מהר מאוד קישרו אותנו עם "המכונאי" שהבין טלפונית איפה הבעיה ופתר אותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מאחר וצי הרכבים אצלי מתרחב וכבר מתחיל להיות קשה לטפל בהחלפות שלהם כל פעם אנחנו שוקלים להעביר חלק לליסינג.

בגלל שמה שחשוב לי יותר מעוד כמה שקלים לחודש זה אאיכות הטיפול וטיב השירות אשמח לשמוע ממשתמשי הליסינג חוות דעת:

1. שם חברת הליסינג בעבר "אמפא ליס" ועכשיו בעיקר AVIS וקצת אלבר

2. האם הטיפולים מתבצעים בזמן ולפי הוראות היצרן? מניסיוני זה מאוד תלוי כמה הלקוח מקפיד על כך, אם אין ברכב תקלה כלשהי, ואין בחברה קצין רכב אין לחברת הליסינג דרך לדעת אם הגיע זמנו של הטיפול. בעבר היה לנו קצין רכב במשרה מלאה - ואז היתה הקפדה, היום אני קצת פחות בעניינים, אך נראה לי שיש פחות הקפדה. השורה התחתונה - אם הלקוח מבקש החברה מקפידה.

3. האם הרכבים מטופלים במוסכים מורשים או במוסך של חברת הליסינג? מוסכים מורשים (לאו דווקא מורשי יבואן)

4. במקרה של תקלה האם חברת הליסינג מגיבה במהירות? כן, לא משנה מהות התקלה (קטנה כגדולה)

5. במקרה תקלה האם הטיפול מקצועי ויסודי? לא תמיד - אבל אם מעירים להם (או שהם כבר יודעים עם יש להם עסק) אז השירות בסדר.

6. האם הרכב החלופי שמסופק הוא ברמת תחזוקה סבירה? ב-AVIS כמעט תמיד אני הופך שולחנות בגלל שהרכבים שהם מביאים הם מתחת לכל ביקורת (וכבר קיבלתי פעם רכב חלופי שהיה אמור להיות לתקופה ארוכה עם טסט ליומיים. אבל אם צועקים מקבלים רכב כמעט חדש, שתים שלוש דרגות מעל מה שנתת.

תודה.

שורה תחתונה (תרתי משמע): מתכון לשירות טוב מחברת הליסינג = לקוח נודניק + (לא יזיק) לקוח גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נגיד שהרכב טופל במוסך מורשה-אתם חושבים באמת ששמו לכם חלקים מקוריים וקיבלתם שרות כמו של לקוח פרטי?

תשכחו מזה!

הייתי לקוח בעבר של מורשה מאזדה גדול ביד אליהו שהוזכר מעלה-ראיתי במו עיניי איך מגיע ספק חלפים של חברת הליסינג לפרוק חלקים משלהם ליד המחסן.כל רכביי הליסינג היו מחכים לסוף היום ואני כלקוח פרטי התקבלתי תמיד מיד-אח"כ אתם לא מבינים איך זה שמסרתם את האוטו ב8 בבוקר והוא מגיע בקושי אחריי צעקות ב5 וחצי אחרי שעיכבו אתכם ביציאה מהמשרד עם חזרת האוטו.

אגב רכביי ליסינג לא היו מקבלים שטיפת מנוע עם ספריי אויר ניקויי ושאר פינוקים קטנים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

דווקא כשאני שולח את הליסינג שלי לטיפול אני מקבל רכב חלופי עם המסירה של הנוכחי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...