Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון. במשרדי הרישוי ניתן להעביר בעלות גם לרכב ללא טסט.(כאשר הם לא שובתים כמובן)

אם הרכב רשום כאספנות ניתן להעביר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
באמת, מה נהייה איתך? גם אני מצטרף, אולי נארגן מפגש חברי רשת משנת 2002?

גדול...

בכיף! מתקופת ה"ג'יפטריפ" וג'פולוג"!:-) אני עם השטח גמרתי לבינתיים (וואנדורה עומדת), אז אני לא שם ולא שם, אבל לא שכחתי כלום!:wink: וברק כל הזמן "מאיים" לבוא, ולא בא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכולם אבל קניתי רכב. העברתי בעלות בלי טסט. העברתי את הרכב טסט והגשמתי חלום. אני יעלה שירשור בקרוב!!

אני פשוט מאווושררררררררררררררררר (חול במקלדת :wink: )

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

תתחדש!

בסופו של דבר הסבלנות משתלמת.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מזל טוב!!! אני שמח, שהגשמת חלום! יאללה, תמונות!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קצת תמונות :wink:

יש תמונות שרואים את הקומבינה נגד גניבה.

היום יש כבר מנעול הגה :lol:

מצורף דף עם המספרי צמיגים המותרים בחוק. כרגע נועל 155/80/13

וגם הדשבורג המפוצץ.

שרשור מסודר בהיזדמנות!

את הרכב קיבלתי עם 384004 קלומטר בסקלה, מנוע שני שלו, 1300 סמ"ק 4 הילוכים.

יש סאן רוף לא מאושר ברשיון. הרכב נוסע פצצות. נסעתי מרחובות לחדרה על היום הראשון 100 קמ"ש עם מזגן מקפיא.

לצערי הקלאצ' התחיל לעשות בעיות :cry:

נישתמע בשירשור החדש הבא..

עומר.

DSC00567.jpg

DSC00568.jpg

DSC00590.jpg

DSC00619.jpg

DSC00586.jpg

DSC00606.jpg

DSC00599.jpg

פורסם

תתחדש דגם ממש יפה . יש במפרץ חיפה מגרש לחלפים יש שם רכב שלם כזה לפירוק. המגרש נמצא ברח השייש מול סלקום בחוצות המפרץ. מחר אני ארשום לך את הטלפון שלהם

פורסם
תתחדש דגם ממש יפה . יש במפרץ חיפה מגרש לחלפים יש שם רכב שלם כזה לפירוק. המגרש נמצא ברח השייש מול סלקום בחוצות המפרץ. מחר אני ארשום לך את הטלפון שלהם

אני מאוד ישמח. הרכב מבחינת קוסמטיקה על הפנים מבפנים ומבחוץ. אני ינסה להתאים לו שטיח שלם של סיטרואן ZX קופה. אני צריך בדחיפות את הקליפס של החלון האחורי. הפירצה קוראת לגנב. מחר בעזרת ה' אני יתחיל לפרק את פנים הרכב. ינסה להתאים גם את הכיסאות של הסיטרואן המסילות שונות לגמרי אבל המושב הנוכחי לא נתפס בתנוחה הרצויה הוא נימשך אחורה מדי ואני מרגיש כמו איזה ערס בהונדה.

בדגם הנל ניתן לאשר מנוע 1600? או שזה רק בדגמים שאחריו? מצער מאוד שאוטו עם אחיזה כזאת מוגבל עם מנוע 1300 סמק. אבל הצנרת הפתוחה (אין ממיר קטליטי) גורמת למנוע להישמע כאילו יש עליו טורבו.

אחרי הצהריים אני ישב לפתוח שירשור מרוכז, אני מחכה למספר לירוי

בנתיים עד סוף שבוע הרכב במוסך, אני רוצה לישר קו מכני. ועד ישור קו מני אין מה לחשוב על פחחות.(צודק לא?):roll:

אני לא יעלה הרבה תמונות כדי לא להכביד על שרת הפורום (אלה אם יש אישור מהמנהלים?!)

עומר

פורסם
אני מאוד ישמח. הרכב מבחינת קוסמטיקה על הפנים מבפנים ומבחוץ. אני ינסה להתאים לו שטיח שלם של סיטרואן ZX קופה. אני צריך בדחיפות את הקליפס של החלון האחורי. הפירצה קוראת לגנב. מחר בעזרת ה' אני יתחיל לפרק את פנים הרכב. ינסה להתאים גם את הכיסאות של הסיטרואן המסילות שונות לגמרי אבל המושב הנוכחי לא נתפס בתנוחה הרצויה הוא נימשך אחורה מדי ואני מרגיש כמו איזה ערס בהונדה.

בדגם הנל ניתן לאשר מנוע 1600? או שזה רק בדגמים שאחריו? מצער מאוד שאוטו עם אחיזה כזאת מוגבל עם מנוע 1300 סמק. אבל הצנרת הפתוחה (אין ממיר קטליטי) גורמת למנוע להישמע כאילו יש עליו טורבו.

אחרי הצהריים אני ישב לפתוח שירשור מרוכז, אני מחכה למספר לירוי

בנתיים עד סוף שבוע הרכב במוסך, אני רוצה לישר קו מכני. ועד ישור קו מני אין מה לחשוב על פחחות.(צודק לא?):roll:

אני לא יעלה הרבה תמונות כדי לא להכביד על שרת הפורום (אלה אם יש אישור מהמנהלים?!)

עומר

איפה הבקאקס???:shock:

פורסם

SubaMan כתב:

איפה הבקאקס???:shock:

זה רכב הנעה קדמית, לא דגם ה4X4.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...