Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו גרנד-מוב

כחול-טורקיז

מודל98

גיר אוטומטי. שתי כריות אוויר, נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות. הרכב כולל רדיו דיסק (לא מקורי).

אנחנו יד שנייה-פרטי. גם היד הראשונה היתה פרטית. לא ליסינג ולא השכרה וכו'. הרכב לא מעוקל, לא משועבד.

הרכב עם 136500 ק"מ.

טסט עד נובמבר או דצמבר, אין לי את הרשיון מולי כרגע.

לרכב הסטוריית טיפולים מתועדת, גם על ידי חשבוניות מבעלת הרכב שהיתה יד ראשונה וגם על ידי תיעוד מפורט מאוד שלי על הטיפולים והתיקונים שאני עשיתי לרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1462201&highlight=%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%91#post1462201

יש מעיכה קלה מאוד באחד מהפאנלים מאחורה ועוד מעיכה שריטה באורך של כעשרה ס"מ בסף שמתחת לדלת האחורית ימנית.

לרכב הוחלפה קורה מעל המצנן עקב תאונה שהבעלים שהיתה לפנינו עשתה עם הרכב. יש דו"ח שמאי מצורף שמדבר על ירידת ערך של 2 אחוזים.

יש הזעות שמן קלות על המנוע, אין טפטופים ואין צריכת שמן חריגה.

חסר פלסטיק קוסמטי קטן עגול בדלת הימנית אחורית שאמור להיות מסביב לכפתור נעילת הדלתות (לא הכפתור עצמו).

יש קרע באורך של כחמישה ס"מ בכיס שנמצא בגב של כיסא הנוסע.

אני שילמתי על הרכב 4000 מתחת למחירון עקב הפגיעה שתוארה כאן. המחירון המשוקלל של הרכב הוא כ26000 ואני מבקש עליו 4000 מתחת למחירון. 22000 ש"ח. מחיר סופי.

מעבר למה שתיארתי כאן הרכב למיטב ידיעתי תקין לגמרי, במצב פנימי מעולה, מכני וחיצוני כנ"ל. כפי שניתן לראות בדף מעקב הטיפולים המצורף הרכב טופל היטב, עם מסננים מקוריים בלבד, ובתדירות כפולה מהנדרש ע"פ היצרן.

הטלפון שלי הוא 0545688864. אין משיבון ואני משתמש בו לא מעט בזמן העבודה אז צריך להיות סבלניים. חמישי אחה"צ הקרוב עד וכולל יום ראשון אני בחו"ל, אז אין טעם לנסות לתפוס אותי בתקופה הזו.

עד תחילת השבוע הבא אחותי צריכה לתת לי תשובה אם היא לוקחת את הרכב או לא, ורק לאחר מכן אני אוכל למכור אותו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...