Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך לפתרונות היצירתיים, גם נחשים משמידים עכברים\חולדות:

Monteverde%20-%20Serpentarium%20-%20Snake%20eating%20mouse%20-%204.jpg

עכשיו רק נשאר להחליט מה עדיף שיסתובב בבית, עכבר או נחש (או עקרבוט) :lol:

פורסם

יש חיה אחת שבאמת עולה על כולם ובנוסף היא יפיפיה אמיתית. תנשמת.

תנשמת מטפלת גם בנחשים וגם בעכברים (וגם בנחשים שבלעו עכברים:D) והיא אחת החיות הכי יפות שקיימות לדעתי.

פורסם

רבאק - תפוס את החולדה, שים בקופסא ובדרך לסופר תעיף את הקופסא מהחלון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• ספונסר פורום
פורסם

השם ישמור,הבנאדם מחפש פתרון פשוט ואתם מציעים לו לפתוח ספארי...

נסה לדבר לליבו,אולי ישתכנע ויעזוב

פורסם

לא הבנתי אם זו חולדה גדולה או קטנה. שים לידה אבטיח בתמונה כדי שנקבל פרופורציות, זו אמת מידה מקובלת בעולם המדע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
השם ישמור,הבנאדם מחפש פתרון פשוט ואתם מציעים לו לפתוח ספארי...

נסה לדבר לליבו,אולי ישתכנע ויעזוב

אם כמו שאתה (פותח השרשור) מתאר היא באה כל יום ומתיישבת על אותו עץ אתה יכול פשוט עליו מלכודת.

פורסם
במקום טרנטולה, תנסה עקרבוט, מסתובבים לא מעט כאלו במוצב שלי בעזה והדבר הזה אכזרי!

הוא ע-נ-ק (כמו כף יד מהלכת), נראה כמו עכביש בתוספת 2 ידיים א-ר-ו-כ-ו-ת, מאוד מהיר וקטלני ויודע לתת ביסים. פעם אחת החזקתי מולו מקל כדי שינשך אותו ואשכרה הרגשתי את העוצמה. גם פעם אחת הצלחנו ללכוד אחד כזה, הבאנו לו נמלים והוא פשוט חצה אותם לשניים :shock:

אויי, זו פשוט חייה דוחה, אני זוכר שהיינו תופסים עקרבוטים במהלך הטירונות והאימון המתקדם בגבעתי (משום מה אני נוטה להאמין שגם אתה עם כומתה סגלגלה על הכתף...),היו שם המון כאלה,פשוט חייה מגעילה,וגם עושה רעשים מעצבנים כשתופסים אותה.

אישית הסתדרתי עם העקרבים הרבה יותר טוב,אותם רק מועכים וסוגרים עניין, את העקרבוט אתה מפחד למעוך,שהוא לא יאכל לך בטעות את הנעל הצבאית......

קיצר, מעדיף לגדל עדר חולדות (שזו חיה מגעילה בפני עצמה) מאשר לגדל עקרבוט דוחה אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש חיה אחת שבאמת עולה על כולם ובנוסף היא יפיפיה אמיתית. תנשמת.

תנשמת מטפלת גם בנחשים וגם בעכברים (וגם בנחשים שבלעו עכברים:D) והיא אחת החיות הכי יפות שקיימות לדעתי.

מסכים, אני אוהב לשבת בלילה ולראות את התנשמות יוצאות לצוד, הלבן הבוהק שלהן על רקע החשיכה יוצר מחזה די מדהים.

בכל מקרה, התנשמות מאוד נפוצות בארץ, ואם תתקין בגינה תיבת קינון מתאימה, יש סיכוי גדול שיתיישב אצלך זוג תנשמות ויטיל אימה על מכרסמי האזור.

הפתרון הזה אמנם לא עונה על הרצון שלך לא לפגוע בחולדה, אבל הוא מציע לך חיית מחמד הרבה יותר אצילית.

15.jpg18_g.jpg21.jpg9.jpg5.jpg

הזכויות על התמונות שמורות לאמיר עזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתה לי כזאת בעליית גג.

בהתחלה לא ידעתי שזאת חולדה, חשבתי שזה עכבר קטן.

שמתי מלכודת דבק, לאחר כמה שעות שמעתי רעש והמלכודת נעלמה. היא פשוט שברה את הקלקר ל 2.

ואז שמתי מלכודת מברזל ללכידת חולדות .

לאחר כמה שעות החולדה נתפסה - מאוד יעיל.

זאת קופסת ברזל עם מכסה שעולה כלפי מעלה, ומחובר אליו מוט ברזל.

המוט מחובר לוו בקצה השני של הקופסה ,על הוו אתה תולה חתיכת גבנ"צ או פסטרמה.

ברגע שהיא מושכת את האוכל הוו זז והדלת נסגרת. ( הדלת מחוברת לקפיצים מתוחים אשר מחוברים לתחתית הקופסה ).

תנסה אולי לבנות אחת אם לא תצליח להשיג.

אני לא יודע איפה המלכודת שהייתה לי.

היא נראית כך:

untitled.JPG

פורסם
לא הבנתי אם זו חולדה גדולה או קטנה. שים לידה אבטיח בתמונה כדי שנקבל פרופורציות, זו אמת מידה מקובלת בעולם המדע.

רז, אתה במיטבך היום :roflmao:

בכל מקרה, התנשמות מאוד נפוצות בארץ, ואם תתקין בגינה תיבת קינון מתאימה, יש סיכוי גדול שיתיישב אצלך זוג תנשמות ויטיל אימה על מכרסמי האזור.

יש סיכוי גדול שתנשמת בודדת תתישב לך על עדן החלון ותהרוס לך כל סיכוי של שינה בלילות.

תנסה אולי לבנות אחת אם לא תצליח להשיג.

אני לא יודע איפה המלכודת שהייתה לי.

המלכודת הזאת עובדת טוב גם על עכברים, אוגרים ושרקנים (מניסיון אישי). אפשר למצוא את המלכודת הזאת די בקלות בחנויות עשה זאת בעצמך, אבל כנראה שכדאי לחפש באזורים כפריים (או בקיצור, בטמבור של רמת-סביונים ג' כנראה לא יהיה). אל תיהיה קמצן ותקנה מלכודת גדולה. ככה לא תצטרך להתעסק עם מכרסמים שניסו להתחרות בדלת אבל לא היו מספיק זריזים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...