Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מקווה שאתה מרוצה- אפשר לשאול מה הסיפור של הטבעות הגבהה? החלק העליום בבניה של יוסי לא נוגע בריפוד של הדלת בחלק שצמוד לפח?

ואל תתבאס על הזמן של העבודה ועל הריצות, באיזשהוא מקום תצטרך לספוג את זה ומאמין שבסוף יהיה טוב.

סה"כ כשתיגמר העבודה לא יהיה כ"כ במה להשתדרג

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

בסופו של דבר יוסי הוריד את הטבעות בצורתם כפי שראית בתמונה ועשה כך:

 

טבעת אחת קיבע על הפח של הדלת, טבעת שניה קיבע על החלק של הבניה (מאחור) וברווח (הלא סימטרי בגלל יצירת הזווית) בנה מפיבר סגירה שתכסה את הענין וכמובן איטום מבפנים ומבחוץ כמו שצריך עם חומר האיטום. יצא "מוביל" חזק ביותר ואטום ביותר שהפך בעצם למקשה אחת מהבניה של הפוד ולחלק אינטגרלי מהדלת. כמו שצריך.

 

סלילת הכבלים כבר נעשתה היום כולל כמובן העינוי שבהעברת הכבל 0 דרך קיר האש. לפחות הגמישות המופלאה של הכבל מפצה.

 

הפלטה האחורית כבר נחתכה ונעטפה, המגברים, בית הפיוז והמפצל קובעו. - הנה תמונות של הפלטה באמצע העבודה.

DSCN0072.jpg

DSCN0074.jpg

פורסם

יפה מאוד שרלוק, עברתי עכשיו על השרשור ואני מרוצה שעשית בחירות טובות, כמו שנאמרו עד כה, גם ברכיבים וגם בהתקנה.

כל הכבוד שבחרת רכיבים שאהבת בעצמך ולא התפשרת.

 

תעזר בסבלנות, זה משתלם. אני בהחלט יכול לאשר, שלאחר התקנה מעולה, שביעות הרצון היא גבוה ולאורך זמן! יפה שהפנמת שהתקנה טובה דורשת כסף וזמן.

 

העבודה של יוסי מדהימה, צריך לראות את הדלת גם עם מסעד היד והכפתורים של החלונות, אבל עד כה זה מרשים. פתרון יפה לתצורה הקודמת של הדלת, נוראי מבחינת הסאונד, אפילו יותר גרוע מב 206 שלי.

 

גם הפלטה ברמה גבוה, אני מבין שהלכת על פלטה הפוכה ובחרת גם במונו.

 

רק תשים לב להערה של לנצ'הוליסט, אני מבין אותה, תוודא שאתה לא גומר את מערכת החשמל, תעשו עם יוסי את הבדיקות הנחוצות על מנת להגיע ליציבות. ברכב כזה, כולו מחושמל ובעל תוספות (ועוד איטלקי :lol: ) יציבות מערכת החשמל חשובה מאוד.

 

בהצלחה ותהנה, תמשיך לעדכן

 

יואב

יואב :arrow:

פורסם

טוב צביקה הבנתי למה הטבעות- עכשיו תגיד לי מה עם מאווררים? כן, לא, אולי?

לדעתי כדאי בכל מקרה ותכסה מקסימום עם בד אקוסטי כמו אצלי ולא יראו כלום ולא צריך גרילים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אוקיי חברים, תמה ההתקנה ברכב שלי..

 

אני רוצה להודות באופן מיוחד ליוסי. הפינישים, זה שם המשחק, וזהו ההבדל בין "חרטא" להתקנה מקצועית וראויה ברמה גבוהה. הסבלנות שלך, הפרפקציוניזם שלך בעבודה, אי ההתפשרות שלך במאומה, לראות אותך מפרק וזורק עבודה של שעה כי אתה חושב שזה לא מספיק מושלם זה ראוי להערצה. תודה על שסבלת אותי שעות וימים, תמיד נותן תשובות באכפתיות, באורך רוח ובנחמדות. ותודה לאמך היקרה על הארוחות והפינוקים..

 

ועכשיו לסיום העבודה:

 

הגרילים של ההייבריד אמנם נראים לא רע אבל האלמנט חשוף מדי ועלול להנזק ולכן נבנו גרילים ונצבעו בגוונים דומים לחלקים אחרים של הדלת.

 

לטוויטרים יש מקום מקורי בקדמת הדשבורד, אך יש שם מיפתח גדול יותר מהMT22 וגריל פלסטיק עבה שתפס את שאר המקום ולכן גם למענם נוצרו טבעות מיוחדות שיכילו את הטוויטרים וימלאו את שאר החלל המקורי וכן גרילים תואמים, כמובן שגם הם נצבעו באותם גוונים.

 

לתיבה לסאב נבחרה תיבה מסוג YAHQD, או בעברית תיקנית, יוסי אלפיין היי קוואליטי דיזיין:-D. תיבה מדויקת לפי נתוני היצרן של הסאב. והגימורים.. הגימורים.. אחלה משוגע אמיתי. כמו שאני אוהב.

 

זהו. כוונים בסיסיים נעשו וכוונים נוספים ייעשו בהמשך, לאחר שניתן לרמקולים ולסאב לעבוד מעט, ועוד יותר, ניתן לאוזן ללמוד להבין מה היא אוהבת..

 

הטוויטר ה"מקורי", הטבעת שיוצרה, הדלת עם הגריל החדש, הטוויטר עם הגריל החדש שלו,

 

אז תיהנו מהתמונות והגיבו..

 

 

צביקה.

DSC02878.JPG

DSC02897.JPG

DSC02903.JPG

DSCN0075.jpg

DSCN0079.jpg

פורסם

עוד קצת תמונות.. הדלת מפרופיל, שימו לב לתמונה מתחילת השרשור של הדלת המקורית ותבינו כמה בניה נעשתה פה, הטבעת של הטוויטר לפני צבע, מבט לתוך הדלת דרך המוביל בפוד, מתחילים לכוון ולהשתעשע..

DSC02888.JPG

DSC02892.JPG

DSC02898.JPG

DSC02902.JPG

DSCN0080.jpg

פורסם

תתחדש צביקה

כל הכבוד יוסי

מקווה שאתה מבסוט מההשקעה

ואשמח לראות גם תמונות של התיבה לסאב

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

כמה מילים לגבי האיטום שעשיתי:

 

אני שמח ומאושר שלא התפתיתי לחסוך באיטום. אמנם אין לי בסיס להשוואה בין חומרים שונים ומותגים שונים, אבל הדמפליפייר פרו הזה עושה את העבודה.. אתמול והיום נסעתי כ50 ק"מ עם הרכב וזה מרגיש כאילו אוטו אחר ואני לא מגזים. תוספת המסה והמשקל לדלתות משמעותית ביותר. ממש "קשה" לפתוח ולסגור.. כמו דלת של מרצדס שנסגרת במין קול עמום.. וכשאני ברכב, ישנה תחושה של "ניתוק" מהעולם.. וכמובן, וזו המטרה, הסאונד שמתקבל לא מלווה בשום רחשים/קרקושים/רעידות ועוד מרעין בישין.

 

ממליץ בחום!

פורסם

אין ספק שחומרים איכותיים ויעודיים עושים שינוי מורגש גם ברכב שהדלת שלו עשויה היטב. שמח מוד שאתה מרוצה ותודה לכל המפרגנים.


×
×
  • תוכן חדש...