Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

החלטתי להתחדש בשעון חדש (עוד אחד לאוסף) ורציתי את חוות דעתכם.

השעון הוא של קאסיו ומגיע בכמה צבעים.

העליתי לכאן את הצבעים של הדגמים שמצאו חן בעיניי: כחול כהה, לבן וצהוב.

איזה צבע אתם הייתם לוקחים, אם בכלל?

EF-517D-2AVEF.jpg

EF-517D-7AVEF.jpg

42106.jpg

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני הייתי בוחר בכחול כהה. אבל יכול להיות שאני לא אובייקטיבי (זה השעון שלי :

http://www.clockcenter.co.il/site/product.aspx?prdId=148&selBrandId=18

הלבן - אפור מידי

הצהוב נועז מידי לטעמי (או שאני זקן מידי :-D).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא יותר אוהב את השעון הלבן. מצד אחד צבע לבן הוא אופטימי לפי טעמי וגם רואים מאוד בקלות יותר את הזמן.

כחול ניראה יקר יותר, אבל נדרשת יותר תאורה כדי לראות את השעה (זרחן מספיק בד"כ לא להרבה זמן, מכיוון שאין בו איזוטופים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אלה שלוש האפשרויות היחידות, הייתי בוחר בלבן.

העניין הוא שלא הבנתי למה דווקא שעון CASIO? אני מעדיף לתת להם לייצר מחשבונים ואורגנים. שלא תבין אותי לא נכון, השעונים שלהם עושים את העבודה, ממש כמו טויוטה קורולה: אמינים ומשעממים. אני מעדיף שהשעון שלי יהיה קצת יותר מעניין.

קח לדוגמה את הרכש האחרון שלי, מלפני חודש: CERTINA DS PUDIUM TITANIUM

getpic.php?id=134&table=opn_shop_images

הלוח בשעון שלי מעט יותר בהיר

פעם בכמה שנים אני מרשה לעצמי להתפנק :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם אלה שלוש האפשרויות היחידות, הייתי בוחר בלבן.

העניין הוא שלא הבנתי למה דווקא שעון CASIO? אני מעדיף לתת להם לייצר מחשבונים ואורגנים. שלא תבין אותי לא נכון, השעונים שלהם עושים את העבודה, ממש כמו טויוטה קורולה: אמינים ומשעממים. אני מעדיף שהשעון שלי יהיה קצת יותר מעניין.

קח לדוגמה את הרכש האחרון שלי, מלפני חודש: CERTINA DS PUDIUM TITANIUM

[

:-)

גם האורגנים שלהם יותר "טויוטה" מאשר "מרצדס".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלעד - שעונים זה עניין של טעם. כל השעונים שלי (חוץ מהרולקס סאבמארינר) הם בסגנון השעון של התמונות שהעליתי.

לטעמי האישי השעונים עם שלושת העיגולים בפנים הכי יפים ומשדרים יוקרה ואלגנטיות.

דווקא השעון שאתה העלית לטעמי מסורתי, סטנדרטי ומקובל מדי.

אני אוהב גם שעונים של סייקו (באופן כללי) אך לא מצאתי עדיין את הדגם שקסם לי (לכן יש לי רק שעוני קאסיו ורולקס אחד).

השעונים של סייקו לצורך השוואה, אמנם מגוונים יותר אך לא בהכרח עמידים ואמינים יותר משל קאסיו.

אני ממש לא מסכים עם האמרה שלך שקאסיו זה הטויוטה של השעונים. גם לקאסיו סדרות יוקרתיות ויקרות יחסית מבחינת מחיר (700 ש"ח וצפונה).

לידיעתכם, קאסיו החלה לייצר שעונים הרבה לפני שהתחילה להתעסק עם מחשבונים/אורגנים וכו'..

נ.ב - ידוע לי שהשעון שהעלית הוא של CERTINA, חברה מכובדת ובעלת מוניטין, את ההשוואה עשיתי לעומת סייקו לצורך הדוגמא.

פורסם

הלבן ירד. ההתלבטות בין הכחול (צבע שגרתי מדי אולי?) לעומת הצהוב (צבע חי ודי נדיר), שאולי עדיף כי הוא מיוחד יותר? מה אתם אומרים?

פורסם

הצהוב הוא צעקני מידי. אם אתה מחפש משהו שמשדר יוקרה, הוא הראשון שיש לפסול.

בעניין הסייקו: השעון הקודם שלי היה סייקו טיטניום. כשנגמרה לו הסוללה, הלכתי לחנות השעונים החביבה עלי, ובדיוק היה מבצע טרייד אין. על המקום החלטתי שבנוסף לסוללה, אני אחליף גם את כל השעון, וכך יצא שמאותו ביקור יצאתי עם כמה אלפים פחות בכיס ועם CERTINA אחד על היד :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ליאור, לך על הכחול הכהה - ראיתי אותו במציאות והוא נראה לא רע בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, הכחול לא נראה פשוט מדי לעומת הצהוב? הצהוב פשוט קצת יותר מיוחד (או אולי ילדותי מדי?)

• תוכן חדש...