Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכשעושים מחירון משוקלל בWINWIN, הוא מחשב את התוספת מאיזה מחיר?

הוא מחשב תוספת ממחיר המחירון של יצחק לוי.

את פותח השרשור צריך לעניין המחיר בפועל שבו נסחר רכב דומה מאותו שנתון עם אותה רמת איבזור,

אם הוא נסחר סביב ה-19K ש"ח ,אין היגיון לשלם 28K .

ZZR

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את פותח השרשור צריך לעניין המחיר בפועל שבו נסחר רכב דומה מאותו שנתון עם אותה רמת איבזור,

אני מבין שנוח לך לשלוף נתון שוב ושוב ולנופף בו , אבל אדם רציני שעושה זאת חייב להסביר על מה הוא מסתמך כשהוא מוחק 9000 ש"ח מערך הרכב (לפחות על פי לוי יצחק שגם אם יש הטוענים שהוא פוליטיקאי לא קטן - הוא מקובל כסטנדרט) .

לשלוח בן אדם להתמקח על רכב ב9K מתחת למחירון בתור מחיר המקסימום שלו (רק אם הרכב בונבון) זה פשוט לא אחראי.

מצד שני אם הוא יקח מה שאתה כותב כאורים ותומים בלי שאתה מסביר את עצמך - אולי מגיע לו.

פורסם

עכשיו בכלל התבלבלתי... לפי מה שאומר פה איזה אדון הרכב לא שווה יותר מ 19K.. מצד שני המחירון שלו זה 26K בלי תוספות וקשה לי להבין לאיפה נעלם כל ההפרש...

חוץ מזה, ממתי פונטו הפכה לרכב לא סחיר? רכב יחסית אמין לפי מה שאני יודע, ברור שזה לא מרצדס חדשה אך יחד עם זאת, בהתחשב בקילומטרז' הנמוך מאוד, רכב ללא תאונות משמעותיות, אני חושב שזה עסקה כדאית מאוד...

השאלה גם האם מבחינת האיבזור זה כזה משמעותי? רמקולים מקדימה אני מניח שאפשר להוסיף... ריפודים זה גם משהו שאפשר לסדר.. מצב CITY חבל שאין כי זה באמת דבר נחמד...

פורסם
עכשיו בכלל התבלבלתי... לפי מה שאומר פה איזה אדון הרכב לא שווה יותר מ 19K.. מצד שני המחירון שלו זה 26K בלי תוספות וקשה לי להבין לאיפה נעלם כל ההפרש...

גם לנו קשה להבין...

בכל מקרה, אתה צריך להחליט לעצמך אם הרכב מתאים לך ברמת האבזור הזו.

אני ממליץ לך לקחת עליו נסיעת מבחן, לראות אם מתאים לך או לא.

פורסם

בשביל להוסיף את הרמקולים תצטרך לרכוש את חלקי הפלסטיק שמהווים את התושבות לרמקולים. וזה בהנחה שהחיווט קיים.

!AWDSOME

פורסם

מחיר השוק שציינת של 19K הוא של פונטו יד 3-4 שעברה חברת השכרה ועברה 140K+- ק"מ, לכן כל מה שאמרת לא רלוונטי.

פונטו ספייס מיד פרטית ועם ק"מ מאוד נמוך קשה מאוד להשיג ויש ביקוש מאוד ער לרכב לכן רכבים בעלי נתונים ממש טובים נמכרים לא פעם מעל המחירון והרבה מעל המחיר שנקבת!

פורסם

גם לדעתי 19K לא מייצג את המחיר האמיתי- אולי לא צריך לשלם את כל המחירון המשוכלל, אבל כל מחיר בסביבות 25K יהיה הגיוני בנסיבות העניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל אתה יודע את המחירון.

אל תגיד לו בכמה אתה רוצה לקנות את האוטו, תשאל אותו כמה הוא רוצה .

את המחירים אתה יודע ואת התוספת על הקילומטראז' הנמוך והיד הראשונה , וככה תראה אם זה מוגזם מה שהוא מבקש.

פורסם

גם לדעתי 19K לא מייצג את המחיר האמיתי-

נתתי דוגמא היפוטטית לגבי תימחור של 19K ש"ח , לא הערכתי את הרכב הנ"ל במחיר של 19K ש"ח.

אבל נגעת בנק' נכונה :

כל מחיר בסביבות 25K יהיה הגיוני בנסיבות העניין.

עידן

אני חושב שמחיר הרכב הנ"ל , כ-22K ש"ח ,כתלות במצב האקזמפלר.

מי שיקנה במחיר גבוה יותר, שם כספו על קרן הצבי ,

מדובר ברכב לא מאובזר ולא בטיחותי ,מצוייד ב- 2 חלונות ידניים ולא חשמליים.

כמה כריות אוויר יש לרכב הנ"ל , מישהו יודע ?

מידן.

ZZR

פורסם

לא ידעתי שהפכנו להיות פורום שמאות רכב - ועוד בלי לראות את הרכב...

תכל'ס אם הרכב טוב אולי שווה לך לשלם יותר אם זה הרכב שאתה מחפש ומצאת אותו מתאים לצרכיך

זה שקיימים רכבים יפים יותר/מאובזרים יותר/והשד יודע מה יותר לא רלוונטי לדיון לדעתי.

כמה יותר - זאת שאלה טובה.

תראה, כל רכב שתקנה, אם אינך יודע את הסטוריית הטיפולים שלו או שקיים בו בלאי כזה או אחר יחייב "יישור קו" (תיקונים ושפצורים שונים) שעלותו לא נמוכה.

מאחר שבמקרה זה תחסך ממך ההוצאה הזאת וכן תחסך ממך הריצה והחיפוש שגם הם שווים כסף, תנסה להשתוות עם הבחור על איזשהוא סכום באמצע כי אתה גם חוסך לו קצת בלבול מוח.

בכל אופן בגלל שזו עסקה בין חברים - אני הייתי לוקח לבדיקה כדי להיות שקט.

תחליט אם כל מה שכתבתי שווה לך את ההפרש, ואם כן,אז תקנה.

אם ברצונך למכור תוך זמן קצר קח בחשבון שאתה עלול להפסיד. אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן - אז למי אכפת?

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נתתי דוגמא היפוטטית לגבי תימחור של 19K ש"ח , לא הערכתי את הרכב הנ"ל במחיר של 19K ש"ח.

אבל נגעת בנק' נכונה :

אני חושב שמחיר הרכב הנ"ל , כ-22K ש"ח ,כתלות במצב האקזמפלר.

מי שיקנה במחיר גבוה יותר, שם כספו על קרן הצבי ,

מדובר ברכב לא מאובזר ולא בטיחותי ,מצוייד ב- 2 חלונות ידניים ולא חשמליים.

כמה כריות אוויר יש לרכב הנ"ל , מישהו יודע ?

מידן.

עכשיו הגיע זמן התירוצים? "נתתי דוגמא היפותטית"?? אותי לימדו שכשאתה משתמש במטאפורה או בדוגמא - אתה טורח היכן שהוא לציין את זה כדי שאנשים יבינו , אתה כתבת את זה כעובדה , ויש סיבה טובה למה עד עכשיו לא טרחת לענות לי.

"מדובר ברכב לא מאובזר"( נכון) "ולא בטיחותי " - ???????????????? אתה מוכן להפסיק להנפיץ שטויות?? לפונטו אין במה להתבייש מול חברותיה לקטגוריה , ביחס למגאן היא לא בטיחותית , היא לא נופלת מבחינה בטיחותית ממתחרותיה.

ולגבי החלונות , הרי שזה רק מראה את הכיוון שאליו אתה מושך כל הזמן (ועם הזמן אתה רק ממשיך ומראה שאתה פשוט נטול ידע וניסיון ביחס לפונטו) , קודם כל מן הסתם אם 2 חלונות ידניים , הרי שהשניים האחרים חשמליים , דבר נוסף , אני מניח שידוע לך היטב שהרבה מאד רכבים בנויים כך שהשניים הקדמיים חשמליים והאחוריים ידניים , ואגב , זה חוסך פוטנציאל תקלות , יש לא מעט אנשים , וממה שאני יודע , אנשים שמחפשים לקנות פונטו - לאמחפשים איבזור של מרצדס , וחלונות ידניים אחוריים זה כאב ראש אחד פחות לדידם .

אולי הגיע הזמן להפסיק עם הניחושים במסווה של ידע?

פורסם

בדגם המדובר כאן, אין חלונות חשמל כלל.

אני לא מבין מה אתה מתקיף אותו, הדברים שהוא רשם נכונים.

אם הרכב הוא מן הדגמים הראשונים, קרי אלו שהגיעו ב2001, גם אין בו ABS. כנ"ל לגבי מחשב הדרך (שלא ממש קשור לבטיחות, אבל קשור לעניין האיבזור).

!AWDSOME

פורסם

Caveman , רשמת שבפונטו יש מזגן מפוצל לאחור. באיזה דגמים זה מגיע?

פשוט אף פעם לא ראיתי את זה :oops:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רמת גימור ELX ומעלה. מזגן מפוצל לרגליים בלבד.

אני מוצא את זה יעיל בעיקר בחורף. כך לפחות יעידו חברי שנוסעים עימי ברכב. לי אף פעם לא קר, ולכן אני מפעיל את החימום לפתחי הרגליים. כך נעים לכולם ברכב.

!AWDSOME

• תוכן חדש...