Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולכם באמת

אבל אני חוזר לשאלתי באופן כללי אם מצלמים אותך אפשר לפספס\לא לשים לב לפלאש?

אני פשוט לא רגוע ב100%

קשה להאמין שתפספס את הפלאש, במיוחד ב-5 בבוקר כשעוד אין ממש אור מלא ואין המון מכוניות אחרות שמסנוורות עם הפנסים.

אבל בכל אופן, זה לא רלוונטי, כי כמו שאמרו כאן, אין מצלמות באיילון. רק שוטרים.

תהיה רגוע. העיקר שלמדת את הלקח בחינם, יש אנשים שמשלמים על אותו השיעור בהרבה כסף וחודשי שלילה.

סוף שבוע רגוע.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

למה אתה חושב שצולמת? ראית מצלמה?!

באיזה איזור זה קרה?

ואתה יכול להתנצל עד מחר, אנחנו לא סולחים! גם אם אתה אומר שלא תעשה את זה שוב :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

טעות זה לשפוך קפה על המקלדת.

להכניס בחורה להריון.

בשביל להגיע ל 190 צריך להתאמץ.

הבעיה הבאמת גדולה שלך היא שיש שוטרים בפורום ואתה מודה שעשית 190,רק על זה יכולים לשלול לך את הרשיון.

אייל

פורסם

אהבתי :lol:

עזוב את הילד, למה אתה סתם מפחיד אותו? אתה לא רואה שהוא גם ככה מפוחד?

אם היו מצלמים אותך, סמוך עליי - לא היית מפספס את זה. זה כמו ברק אימתני שיורד אליך מהשמים!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם הרכב שלך מתוחזק עובר טיפולים ואתה מודע ויודע שהוא רכב שיכול להגיע לכזו מהירות בלי שיקרה משהו סע לשלום !

תבדוק שהצמיגים שלך נכונים למהירות הנ"ל . חס וחלילה אם בכזו מהירות יתפוצץ צמיג חס וחלילה.

פורסם
חחח

אחי אתה יכול לקפוץ אליי אני יכין לך בורקסים ואפילו אני יכבד אותך בקולה או משהו חם

נא להמנע משימוש ב-"חחח". אם יש לך ליחה, פשוט לך תוציא אותה. אין צורך לשתף בזה את שאר הפורום.

אם הוא אחיך, דברו בבית.

תודה,

הנהלת הפורום

נא להמנע מהשימוש במילה "אני" : בגלל הדיבר הראשון אני (מסתבר) יש רק אחד וזה הוא ולא אתה ושאני אומר הוא אני מתכוון אליו ולא אליך.

נא להמנע מהשימוש במילה "יכין" :אנחנו לא ערוץ שתיים ולא עושים פה פרסומות לחברה שעושה תירס גמדי בקופסא או רוטב עגבניות מתוק מדי שפשוט (אם אתה מנסה לעשות רוטב לפסטה) לא משנה כמה אבקת מרק עוף ומלח ופלפל ופפריקה חריפה תוסיף המתיקות הארורה לא תעלם,והרי ככה לא עושים רוטב,מה אני אגיד לאורחים שאני לא רוצה לקנות את הרוטב המוכן בצנצנת עם כול החומרים המשמרים והמונוסודיום גלוטמט (למרות שהוא טעים).

נא להמנע מהשימוש במילה "בורקסים" :יש אנשים שאין להם את היכולת הכלכלית להניח את ידם על התורכי החם אז למה לזרוע להם שומשום בפנים,כמו כן יש אנשים שיש להם את היכולת אבל פשוט שכחו לקנות לשבת, או שהם בדיאטה או שאישתם בדיאטה ולא רוצה שיאכלו לה מול הפנים משהוא טעים כמו בורקס ,למרות ששנינו יודעים שזו אנוכיות לשמה ,אם היא רוצה היא יכולה ללכת לחדר השני או פשוט לנסות להתעלות על עצמה,אני בכול אופן לא זז הפעם לשום מקום,זו לא בעייה שלי (למרות שזו זוגיות) ברצינות אני חושב שהקרבתי מספיק ב"זוגיות הזאת" אני לא חושב שאני עושה משהוא לא בסדר כאן.

נא להמנע מהשימוש במילה "אפילו" :זה יכול להשתמע לפחות לשתי פנים, ולמען האמת זה מפחיד,מפחיד שלא הכול מוחלט,אני מפחד אז תפסיק,תמנע!

נא להמנע מהשימוש במילה "יכבד" מבלי לציין את סוג הכבוד (הדדי,אני לא מסכים אבל מכבד אותך,כבוד שצריך לעבוד בשבילו,כבוד של ערסים,כבוד השופט,כבוד אווז,למי למי יש יותר כבוד,יש! או כיבוד: אני מניח שמדובר פה יותר משתייה אם כן ציין את שמות הפיצוחים, האם אתה מתכוון להציע את הבמבה החדשה שיצא,זאת עם הנוגט בתוכו,אתה לא חושב שזה לא קשור אני מתכוון המלוח של הבמבה עם המתוק של הנוגט כלומר אתה אוכל את זה ואתה מרגיש כמו גיניפיג של אוסם) שאתה מתכוון להרעיף על האדם הזר שהזמנת בכזאת נדיבות לביתך.

נא להמנע מהשימוש במילה "קולה" : שוב... מטעמי פרסום.

נא להמנע מהשימוש בצרוף המילים "משהו חם" :גם זה משתמע לשתי פנים אחת מהם...מינית.

מקווה שזה יפול על הצד המתבדח של אחראי הפורום.

פורסם
אם הרכב שלך מתוחזק עובר טיפולים ואתה מודע ויודע שהוא רכב שיכול להגיע לכזו מהירות בלי שיקרה משהו סע לשלום !

סע לשלום אבל במהירות חוקית. אסור ומסוכן לנסוע במהירות 190 בכבישי הארץ. אם כולם היו נוסעים במהירות כזאת או בהפרשי מהירות קטנה - זה בסדר. אבל נסיעה במהירות כזאת, כאשר יש כאלה שנוסעים 90 ופחות, מסוכן מכיוון שלא תצליח להתמודד עם מצב קריטי על הכביש - הפרש מהירויות גדול מידי, הרכב לא יעצור בזמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשהרכב היה חדש ניסתי לסגור איתו סקאלה בכביש הזה , ובאמת הגעתי ל 204 והפסקתי , הסאן רוף כמעט עף באוויר מרוב הלחץ אוויר.

בכל מקרה תרגע - אין שם מצלמות אלא רק ניידות שעומדות שם.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

הייתם יורים לעצמכם במקומי בראש או לא?

סתכלו כמה נחססס ביום שישי אחד

עצרו אותי המשטרה

חברה שלי נפרדה ממני בידיוק באותו היום

קיבלנו X5 חדשה ושלילה במתנה

ואבא שלי במצב לא טוב

איך : ) ? נפלא

פורסם

לזה שמעלי אני חלילה לא יתן לך עצה,סיבות או יגיד לך איך לחיות כי לא ביקשת אבל אני מבקש לעודד אותך.

זה קורה להמון אנשים (חלק מהדברים שקרו לך,כול הדברים שקרו לך ואפילו יותר),דברים שמתחלפים בדברים טובים יותר,דברים שאנחנו יכולים לשלוט בהם ודברים שאנחנו לא יכולים לשלוט בהם.

hang in there.

פורסם

אף אחד לא צילם אותך. לא הייתי מציע לך לחזור על זה בעתיד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם היית נוסע 190 והכל היה עובר יפה אז היה לך עוד משהו לספר לחבר'ה. בגלל שנסעת 190 ופתאום אתה מפחד שצילמו אותך אז אתה אומר "עשיתי טעות, לא יקרה שוב". אף אחד לא חף מפשע, באמת. תהיה גבר וקח אחריות על מה שעשית. אם באמת צילמו אותך תשלים עם זה. אל תצפה לחיזוק.

פורסם

הוא אמר שהוא נסע בכביש ריק ב5 בבוקר, סכנה למישהו חוץ מלעצמו הוא לא יכל לגרום.

אך שוב, אם כתוב בסקאלה 220 (לדוגמא אצלי בסיאט) אני לא מצפה שהסיאט 1600 סמ"ק שלי והצמיגי דאנלופ שלי יעמדו במה שהסקאלה "מאפשרת", הרבה מכוניות כתוב עליהן sport והן רחוקות מלהיות אפילו עגלות במגה.

מישהו פעם אמר לי " מה החומר הכי קל ? עניתי:אוויר, הוא אמר לי יופי תחשוב שאתה זז ב200 קמש ומה מחזיק אותך ? אוויר!"

מה שאני יודע שמעל 180 קמ"ש צריך צמיג צורת H שזה הצמיגים שעומדים בלחץ של 200 קמ"ש +

עם איזה רכב הגעתה למהירות הנ"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...