Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתמשתי במילה "התעלת" משום שהיו בתרד הזה קרוב ל90 הודעות, ורק ההודעה שלך באמת התיחסה למצב עינייני, ולא ניסתה לסתור מצב אמיתי ומוכח, אשר קיים בעולם המציאותי.

ולכן ההודעה שלך היתה הכי עיניינית פה, משום שפנתה לכיוון שונה שלא הועלה קודם לכן.

אם יש אמת בדבר או לא, כפי שציינתי אינני יכול לענות .. אינני בעל ההשכלה המתאימה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, איזה יופי... כשמתדיינים ולא מתווכחים, מתחילות לצוץ נקודות מעניינות למחשבה...

לא מכוון בפרט אלייך אלא לכל אותם אלו שקודם כל צועקים ואח"כ במקרה הטוב, בחלום, מאוחר בלילה אולי מקדישים קצת מחשבה... אבל בבוקר כבר שוכחים הכול... ולא חסר כאלה...

לא שאני רוחץ בניקיון כפיי, אולי גם לי יש חלק בכך ואם כן - מבקש סליחה מכלל הפורום, אך אני קורא בבקשה לכולם - כבוד!!! כבוד הדדי!!!!

פורסם

שי פנה אלי בהקשר לנוסחא של הגאול שמישהו פיקפק בה, וטען שהיא לא נכונה. מדובר על הנוסחא הזו:

(0.5C(V^2

רק רציתי לציין שהינני לומד אלקטרוניקה, ושי אכן השתמש בנוסחא מדוייקת כדי להגיע לתוצאותיו.

אני יענה על שאלות ותגובות בנוגע לנוסחא בלבד.:-)

פורסם

תודה על הפידבאק בוריס, אולי זה יתן לאנשים קצת יותר "אמונה" בדברי המאמר, או לפחות יכולת להבין את טיעוניו ואת מסקנותיו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

משהו שחשבתי שיהיה נכון להקפיץ, מהסיבה הפשוטה, שאנשים עדיין לא יודעים מה קבל עושה, ולמה לא צריך אותו ברכב.

קריאה מהנה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...