Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצוללת... כחולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בטוח שהאנשים האלה עבדו קשה? לפי מה שאני רואה, האנשים האלה לא יודעים עבודה מהי, והכסף מגיע מההורים.

אם מישהו מהם היה מרוויח את הכסף הזה בעבודה אמיתית, כל השרשור הזה היה נשמע קצת אחרת. זה בדיוק שורש הבעיה.

מה אתה נכנס לאנשים לכיס/שיקולים?

רוצה גם? לך תעבוד! לא מספיק לך ? לך ללמוד ! למה לבכות כמו ילדה קטנה שאין לה צעצועים כמו לכולם ?

לא מבין את הגישה המפגרת הזו של להצניע את מה שיש כי יש כאלה שיש להם פחות בגלל שיש לי יותר אני צריך להיות צנוע יותר? מה זה אוכל ?

פורסם

אתה בטוח שהאנשים האלה עבדו קשה? לפי מה שאני רואה, האנשים האלה לא יודעים עבודה מהי, והכסף מגיע מההורים.

אם מישהו מהם היה מרוויח את הכסף הזה בעבודה אמיתית, כל השרשור הזה היה נשמע קצת אחרת. זה בדיוק שורש הבעיה.

בתמונות מופיעות 4 מכוניות.

מיאטה, שהבחור שהגיעה איתה למפגש עבד ועובד בשביל הכסף.

איביזה, שהבחור שהגיעה איתה עבד ועובד בשביל הכסף.

סקודה, שבעודו חייל, ההורים שלו עבדו ועובדים בשביל הכסף (ומדובר על הרכב המשפחתי. ככה שאין לך זכות דיבור בכלל).

ואודי, שהבעלים שלה עבד ועובד בשביל כסף.

לפי מה שאתה רואה? אז מצטער לבאס אותך, אבל כנראה שאתה זקוק דחוף למשקפיים אם לא ניתוח לייזר חדשני שיחזיר לך את הראיה.

אני לא יכול להעיד על בעלי הרכבים האחרים, אבל אני בהחלט יכול להעיד על עצמי.

אתה בחיים שלך לא פגשת אותי, בחיים שלך לא דיברת איתי ואתה בכלל לא מכיר אותי.

מאיפה אתה יודע שאני לא יודע מה זאת עבודה? איך ולמה הסקת שאני לוקח את הכסף מההורים?

אתה לא יודע מה מצבי הכלכלי האישי, אתה לא יודע מה המצב הכלכלי של משפחתי, אתה לא יודע במה אני או הורי עובדים.

אין לך מושג בשיט ואתה מרשה לעצמך לפתוח את הלוע שלך ולפזר שטויות על גבי עמודי HTML.

אני את הכסף שלי מרוויח מעבודה אמיתית. מאוד מאוד אמיתית. כזאת שמתעוררים בשבילה מוקדם בבוקר וחוזרים ממנה אחרי שמחשיך (או אחרי שכבר אור, כי הלילה נגמר).

כשהקשרים של אבא עולים לו לראש, והוא מתחיל להשפיל אנשים אחרים בפורום, סימן שהוא לקח את זה רחוק מדי.

לאדם כזה לא מגיע "להנות". מגיעה לו סטירה לפנים עם איבר אינטימי, בשביל להזכיר לו מה מקומו בשרשרת המזון.

דבר ראשון, על סמך מה אתה מבסס את העובדה שמדובר על קשרים של אבא שלי? מי אמר שאלו לא קשרים שלי?

(אבא שלי לא יודע על חצי מהנסיעות מבחן שאני עושה.)

דבר שני, ההודעה המדוברת נכתבה כתגובה להודעה אחרת, שנכתבה כדי לעשות בדיוק מה שההודעה שלי עשתה (רק ששלי הייתה בערך פי 100 יותר מוצלחת בהשגת המטרה).

לא מגיע לי להנות? כי מי אתה בכלל שתחליט למי מגיע להנות ולמי לא?

אתה מדבר כמו הילדים ששורטים מכוניות ברחוב כי ראו אוטו יפה והבעלים שלו "מניאק" בגלל שיש לו אוטו כזה.

להמשך השורה האחרונה אני בכלל לא אתייחס. מה שכן, היא רק יכולה להוכיח שאתה בחיים שלך לא פגשת אותי ולא מכיר אותי בכלל.

כי אם היית פוגש ומכיר, בחיים לא היית מדבר ככה.

למרות שעל פי צורת הדיבור שלך, אני בהחלט יודע את מקומי בשרשרת, או שמה עלי לומר פירמידה, וזה במיקום הרבה יותר גבוה ממך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הוויכוח מיותר.

אני בחיים האישיים שלי נתקל בהרבה צעירים מהזן הזה "יא טחון מאיפה לך אוטו כזה יא ילד שמנת עלק חסכת 130 אלף שקל לבד"

"עשיתי תאונת דרכים כשהייתי בן 5" אני אומר ואז הם אומרים "וואי חבל שגם אני לא עשיתי תאונה כזו"

צריך לדעת להתעלם מח'ברה האלה בדר"כ מדובר בעצלנים שלא מצליחים לדאוג לעצמם ולא שמחים בחלקם והם פשוט קנאים.

ויודעים מה ? זה פשוט אופי ישראלי נטו , כל דבר צריך לחשב את הכסף....נכנסים למסעדה מצליחה "בואנה כמה כסף הוא מגלגל כאן אחרי שהוא מחלק משכורות לעובדים אחרי שכירות, חשמל וקניית חומרי גלם?" האופי הישראלי הזה של לדחוף את האף לכל מקום לפעמים מצליח להגעיל אותי כמו הפעם הזאת שלחבר פורום כואב שלאחרים יש ולו אין.

ומה שיש לי להגיד פה , קצת פירגון ח'ברה.

פורסם

חבר'ה, זאת לא הייתה מטרת הת'רד - בואו לא נגלוש מהנושא...

בקרוב מאוד אעלה תמונות נוספות (הכחולה ועוד שתי פביות חדשות של חברים :-)) ועידכונים לגבי הרכב עצמו :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ע"מ לא לפגוע ברגשות של אף אחד, אסתפק בלומר שזה נראה כמו מפגש של צעירי "תנובה".

והמבין יבין. :rolleyes:

ממש לא, זה ניראה כמו כמה חברים שעובדים קשה מאוד להחזיק את הנבלה שבבעלותם (לפחות אני :x)

כנ"ל. קמתי היום ב- 4 בבוקר וחזרתי רק עכשיו הביתה מהעבודה.

יותר מדי ילדים עם יותר מדי כסף, בעוד שיש משפחות שנוסעות על

רכבים ישנים ולא בטיחותיים רק בגלל שאינם יכולים להרשות לעצמם משהו טוב יותר.

סלח לי, בן כמה אתה ?

ומי אתה שתקבע בכלל "ילדים עם יותר מדי כסף" ?

אתה לא מכיר אף אחד מהמצולמים או ממכונותיהם, ואני יודע שלפחות שניים מתוכם (שזה 50%!) עובדים מאוד קשה בשביל הכסף שלהם.

שניהם רכשו את המכונית מכספם. ולגבי אוראל - זהו רכב משפחתי.

לא רוצה להגיב לגבי DISCOVER משום שזהו עניינו האישי, ולמרות שאני מכיר אותו, אני לא מרגיש אישית בנוח לשאול מישהו "מאיפה הכסף".

אבל מהיכרותי איתו אני יכול להגיד שהוא ה-בנאדם האחרון שמתלהב מכסף ומכונית יקרה, וכשזה כן עולה כך מהודעותיו,

זה בד"כ אחרי שהוא מגיב למתקפה כנגדו שמתחילךה באותה הרוח.

אחלה מפגשון עשיתם לכם שם.

המיאטה הזאת יפיופה.

תודה - I GUESS ? :roll:

אתה בטוח שלא ?

כי כל עוד אתה לא בטוח בכך - סייג לחוכמה שתיקה.

אני מבין שמשהו אוכל אותך מבפנים, תוציא את זה במקום אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא עמדתי אפילו להגיב פה אבל DERISH ממש הצליח לעצבן אותי.

מה זה "ילדים עם יותר מדי כסף?"

יש אנשים שקורעים את התחת (אני מכיר כמה מהמצולמים ויכול להעיד שהם בהחלט עושים את זה) וקונים לעצמם אוטו.

יש בזה משהו רע? ממש לא!

הבעיה היא אנשים שלא יודעים לפרגן לאחרים וחושבים שאם להם אין אז גם לאחרים לא מגיע. גועל נייפש!

יש הורים שמלמדים את הילדים שלהם את הערך של עבודה אבל גם נותנים להם כסף.

להלן המקרה שלי:

האוטו הראשון שלי היה מרצדס שנקנה עם הכסף של ההורים, וגם האוטו שאחריו.

כל המכוניות שהיו לי עד היום (היו לי 9) גם נקנו עם הכסף של ההורים שלי. אז מה? תתבע אותי!

A ver! Contestanos si no tienes miedo de algunos ninos mimados con demasiada plata...

פורסם

סליחה רגע, אבל איך פועל העניין של שתי נורות לחום מנוע? מתי נדלקת הנורה הראשונה ומתי השנייה?

ואגב, גם בפיאסטה 84' יש שעון חום מנוע אז נראה לי קצת קמצנות לא ברורה מצד היצרן..

ותתחדש על האוטו!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

דריש - יש לי דבר אחד לומר לך - פרגון זו לא מילה גסה.

חוץ מזה - מה אכפת לך כמה כסף יש לאנשים בכיס ומאיפה הם קיבלו אותו?

הדבר היחיד שיש לי לומר זה שאלו אחלה תמונות, וכל הכבוד להורים של אוראל שהגיעו למסקנה שצהוב זה לא זה (פיש - זה לא אישי :D )

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אליה, זה מה שקורה כשמכניסים כלכלנים לענייני הרכב.

במרצדס הראשונה שלי (1976) היה שעון (כן, עם 12 שעות!) במקום מד סל"ד, כי את הסל"ד אתה רק צריך לראות אם יש לך מנוע 3500 ומעלה. דפוקים...

פורסם

לא רוצה להגיב לגבי DISCOVER... אבל מהיכרותי איתו אני יכול להגיד שהוא ה-בנאדם האחרון שמתלהב מכסף ומכונית יקרה, וכשזה כן עולה כך מהודעותיו, זה בד"כ אחרי שהוא מגיב למתקפה כנגדו שמתחילה באותה הרוח.

מתקפה נגדו או כל פרובוקציה אחרת היא לא תירוץ. לא חוכמה לרדת על אנשים חלשים ממך, גם אם הם

אלה שהתחילו. בסופו של דבר, אדם שבטוח בעצמו ובמה שהשיג לעולם לא ירד לרמה הזאת. ההתעקשות

להעמיד אנשים במקומם באמצעות התבטאויות כ"כ מחליאות ומשפילות מעידה על חוסר בטחון עצמי, ועל

הצורך של הדובר להוכיח את עצמו מול כל מי שמעז לאתגר את מעמדו הרם.

מנטליות של ילד שמנת אינה מוגבלת ע"י גיל, אלא ע"י החינוך שאותו ילד קיבל והחוויות שעבר בחייו ושעיצבו את אופיו.

אתה בטוח שלא ?

כן, ראה הסבר לעיל.

כי כל עוד אתה לא בטוח בכך - סייג לחוכמה שתיקה.

תודה על העצה, יש עוד פניני חוכמה בדרך?

אני מבין שמשהו אוכל אותך מבפנים, תוציא את זה במקום אחר.

הרבה דברים אוכלים אותי מבפנים, באמת שכחתי לשאול אותך איפה להוציא את זה. תודה על ההמלצה.

לא עמדתי אפילו להגיב פה אבל DERISH ממש הצליח לעצבן אותי.

אני מצטער לשמוע את זה , דווקא ממך ציפיתי להבנה.

יש אנשים שקורעים את התחת (אני מכיר כמה מהמצולמים ויכול להעיד שהם בהחלט עושים את זה) וקונים לעצמם אוטו.

אני חושב שכבר הבהרתי בעבר שידיעותיי מוגבלות לבעלי השקודה והאאודי, כל שאר המצולמים נכנסו תחת התיאור

מכח האסוציאציה - "תגיד לי מי החברים שלך..."

יש הורים שמלמדים את הילדים שלהם את הערך של עבודה אבל גם נותנים להם כסף.

יש, אבל לא ראיתי כאלה בשרשור הנ"ל.

דריש - יש לי דבר אחד לומר לך - פרגון זו לא מילה גסה.

נכון, וזאת גם הייתה רוח הדברים בתגובתי הראשונה.

איפשהו לאורך הדיון נחצה גבול הטעם הטוב. אני לא בטוח אם זה היה בהודעה על צבע הווילון או במקום אחר,

אבל בשלב מסויים זה פשוט נהיה יותר מדי. יש פה כמה הודעות שנראות כאילו נלקחו מהיומן של פריס הילטון.

פורסם

DERISH, אני לא לגמרי נגד כל מה שאתה אומר כאן.

העניין הוא שאתה פשוט לא מכיר את הנפשות הפועלות כאן.

כן, יש אנשים עם יותר כסף מערכים אבל זה פשוט לא קשור לשרשור הזה.

אני לא ממש מכיר את אוראל, רק ראיתי אותו כמה פעמים ודיברנו כמה דקות אבל להתנפל על אנשים רק כי הם קנו אותו עם הכסף של ההורים? לא בסדר.

אם היית מכיר את כולם ותוקף אותם באופן אישי כי הם ילדי שמנת עוד הייתי מבין את זה אבל אם אתה זורק משפטים סתם...

לא ממש התעמקתי פה בקטע עם הוילונות (פשוט לא מעניין) אבל וילונות לא יכולים להביא לתגובות נגד כאלו.

פורסם

אין משהו שאני יותר שונא מאנשים ששמחים כאשר רע לך ,ועצובים כשטוב לך כי להם לא.

אף אחד לא חייב לך דין וחשבון כספי, הפורום הוא קהילה ואוראל בסה"כ רצה לעדכן ברכישה החדשה.

פעם היו לי חברים כמוך , שבזמן שהם בזבזו את הכסף על סיגריות ושטויות, ביזבזו את זמנם ועבדו בעבודות מפוקפקות בלי לחשוב על העתיד, אני קרעתי את התחת בלימודים, ועבדתי בשאר הזמן. כמובן שהם זלזלו גם בזה.

ואז הגעתי היום למצב שיש לי רכב לא רע, אני גר באיזור איכותי ומרוויח לא רע - ואז אנשים התחילו לדבר, לקנא, ללכלך מאחורי הגב בלי הצדקה... - אנשים כמוך - אתה יודע.

אנשים שניזונים מקינאה ורגשות נחיתות ולא יודעים לפרגן.

אנשים שאני כבר לא בקשר איתם היום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן מפגשון לעילה ולעילה...

DERISH- מרחם עליך ןבאותה נשימה מאחל לך גם לפתוח ת'רד שכזה, אני בטוח שבניגוד אליך אנשים יפרגנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...