Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתבלבל ידידי, אני ראיתי עד 8, אתה אמרת שאני אמור לראות בין 0.2 ל-0.9.

"nissan"

כן החיישן הספיק להתחמם, ביצעתי את הבדיקה כאשר המנוע היה בטמפרטורת עבודה.

פורסם
בהנחה שהחיישן היה מנותק מהצמה' date=' ושמת פרוב אחד על החיישן ופרוב שני על השאסי-גוף המנוע-מינוס ובהנחה שהחיישן היה מספיק חם, אלו תוצאות לא תקינות. אתה צריך לראות באיזור ה0.2 0.9 וולט DC.[/quote']

הוא אמור לבדוק כאשר החיישן מחובר לצמה, החיישן חייב להיות פעיל מול בקרת הניהול מנוע (חוג סגור) ולקבל את הזרם הדרוש לפעלת הנגד חימום.

פורסם

אוקקי החיין לא היה מחובר לצמה, אני אבדוק מחר שוב ואחזור עם תשובות.

חנן אתה לא הבנת אותי, אתה כתבת שזה אמור לנוע בין 0.2-0.9. אצלי זה נע עד ל-8, זאת אומת שלא הגיע כלל ל-9.

חבר'ה באמת תודה רבה לכם על התמיכה.

פורסם

מצטער, אני עדיין לא מבין כמה מדדת.

למה אתה כותב בקיצורים? יש אפסים, יש נקודה עשרונית, יש שמות ליחידות מדידה. תן להם את הכבוד שמגיע להם.

בהתחלה כתבת 0.08, ללא ציון יחידות מדידה. עכשיו אתה כותב 8, גם ללא ציון יחידות מדידה.

מה זה 8? 8 וולט? 8 מגהוולט, 8 מיליוולט?

דניאל, בתור התחלה, אני מעדיף את החיישן לא מחובר לצמה כדי לדעת שאין קצר כלשהו על החיווט או במחשב שיפגע במדידה. אם החיישן מספיק חם הוא אמור להסתדר גם ללא החימום. כשהוא יראה ערכים בתחום הנורמלי אפשר באמת לעבור למדידה במשוב סגור. אפשר גם כמו שאתה אומר, אבל אם הוא יראה 0 וולט, אתה לא תדע אם זה נובע מחיישן לא תקין או קצר. אין לי שום התנגדות להתחיל בדיקה בצורה שאתה מציע.

פורסם

זו טעות לדעתי לבדוק חיישן חמצן שהוא מנותק. איזה ערכים אתה מצפה לראות בו ואיך אתה יודע שהוא אכן הגיע לטמפ' עבודה?

שהוא מנותק בקרת המנוע עלולה לדלל את התערובת ואתה יכול למדוד בו גם 0 וולט.

בשימוש ברב מודד תקני לעולם לא יגרם נזק ליחידת הבקרה עקב התחברות במקביל בטור או כל התחברות שאתה רק חושב עליה.

פורסם

מצטער שאני לא נותן להם את הכבוד, בחשמל אני בפוט ולא מבין כלום, לכן אני גם לא מתאר אותם לפי שמות, מצטער אם פגעתי.

בכל אופן אני תכף ארד לרכב ואבצע שוב בדיקה,כמו כן אני גם אצלם את הצג של הרב מודד ואעלה לכן קישור לצפיה, יותר טוב מזה לא ניראה לי שאפשר.

אני אבצע 2 בדיקות כאשר בשתי הבדיקות המנוע יעבוד ב-2000 סל"ד, פעם עם צמה מחוברת ופעם מנותקת.

מקווה שתעזרו לי באמת בזה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...