Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למנועי פיג'ו 4 צילנדרים של 307 , 206 גם במודלים חדשים יחסית , יש נטייה של זליגת מים מאטמי הראש ( בדיוק מעל למספר המנוע), מה הסיבות לכך , כאשר הדבר הזה קיים מזה שנים רבות בסוג מנועים אלה . בושה ליצרן ! שלא מתקן כשל זה, אתם יודעים כמה עסקאות של מכירות רכב מתבטלות , כאשר אני בודק רכב כזה לפני קניה ואני אומר את הממצא הזה רבים לא קונים את הרכב מהסיבה הזו ,"מה אני אכנס עכשו למוסך שיפרק ראש מנוע ברכב כל כך צעיר" זה מה שרוב הלקוחות אומרים לי.

מלחים מבצבצים מאטם הראש ומכסים את מספר המנוע , תופעה נפוצה במנועי פיג'ו מזה שנים רבות ועד היום הזה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

דווקא נשמע מעניין מאוד למרות שאני לא ממש מכיר את המנועים החדשים יותר.

הזליגה היא רק כלפי חוץ או גם חודרת לצילינדרים?

מה יכולים להיות ההיקפים של הבעיה? כלומר כמה מים המנועים מאבדים דרך הדליפה.

לאלמנט היקר בתגובה ל "לרובנו אין פג'ו כאלו", צא לרחוב ותראה כמה כאלו יש ברחוב.

206 הוא רכב מצויין ומוצלח.

ברזלאי, לא נראה לי פעם ראשונה שיצרנים מודעים לבעיה מסויימת ולא מתקנים אותה, שמעת על הסיפור עם

האטם סעפת של GM ? יכול להיות שיש קצת דמיון בין המקרים למרות שההוא עם GM היה ממש הרבה יותר חמור.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

יתכן שטעיתי שפחתי בפורום זה את השרשור , הייתי צריך לכתוב אותו ב-TT , למי שלא עוסק במקצוע זה כנראה לא מעניין אותו פרט חשוב זה, אולי הממונים על הפורמים ימשכו את השרשור הזה ל-TT .

תודה

פורסם
דווקא נשמע מעניין מאוד למרות שאני לא ממש מכיר את המנועים החדשים יותר.

הזליגה היא רק כלפי חוץ או גם חודרת לצילינדרים?

מה יכולים להיות ההיקפים של הבעיה? כלומר כמה מים המנועים מאבדים דרך הדליפה.

לאלמנט היקר בתגובה ל "לרובנו אין פג'ו כאלו", צא לרחוב ותראה כמה כאלו יש ברחוב.

206 הוא רכב מצויין ומוצלח.

ברזלאי, לא נראה לי פעם ראשונה שיצרנים מודעים לבעיה מסויימת ולא מתקנים אותה, שמעת על הסיפור עם

האטם סעפת של GM ? יכול להיות שיש קצת דמיון בין המקרים למרות שההוא עם GM היה ממש הרבה יותר חמור.

הדליפה היא כלפי חוץ. יש חוסר מים בכמות מאוד קטנה כ- 300CC של מים בחודש עד להתפרצות שגורמת לאיבוד מים של ליטר לשבוע. עלות התיקון כ-2000 ש"ח

פורסם

זה לא שזה לא מעניין, זה מעניין במידה מסויימת, אבל לא רלוונטי... אז זה לא שאני קוטל אותו או כל דבר אחר.

דוד ידידי, אם נפגעת ממני, אנא קבל את התנצלותי הכנה.

פורסם

לא נפגעתי חלילה , אני מכבד את דעותיך !, אנו בסך הכל מחליפים מידע מאחד לשני וכל דעה היא מכובדת בעיני.

תודה לך ושבת שלום.

פורסם

לא צריך לרוץ לפוצץ עסקה על תיקון של 2000 שח אם המוכר מוכן להקשיב ולהתפשר, בטח במקרים שמדובר על תופעות כרוניות או פופולאריות בדגם מסויים.

מי שיחפש את האוטו המושלם בסופו של דבר יתקל ברכב שעדיין לא עבר את הטיפול המיוחל ואז יצטרך לממן את כולו מכיסו בעתיד.

המנוע הזה משרת את כל דגמי ה 1600 של הקונצרן (307,206, Xsara-II, C4,C3) ובמודלים החדשים אין את הדברים הללו. מאידך, גם בדגמים הישנים לא תמצא בכל המכוניות את הסימפטומים הללו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני זוכר שהוריי קנו את הפיג'ו,

אבי נסע למוסך החברה לאחר כ 1500 ק"מ וביקש לחזק ראש מנוע.

נאמר לו ע"י מנהל המוסך כי אין צורךלבצע זאת.

הוא לא עזב את המקום עד שהראש חוזק.

היום הרכב נמכר אבל עדיין ממשיך לנסוע ללא כל נזילות או בעיות.

יש לציין כי אבי הוא ייקי ומעולם לא הרשה לנו אפילו לאכול בתוך הרכב:|.

ירון מאיר

פורסם
מעניין דוד, מה אתה רושם בטופס הבדיקה שממצא זה מתגלה?

הרישום כדלקמן : סימני דליפה בין ראש לבלוק

פורסם
לא נפגעתי חלילה , אני מכבד את דעותיך !, אנו בסך הכל מחליפים מידע מאחד לשני וכל דעה היא מכובדת בעיני.

תודה לך ושבת שלום.

דוד ידידי, אני אוהב אנשים כמותך! כן ירבו! :-D:-P:-)

• תוכן חדש...