Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש לא מחובר למציאות, הא ?

אתה יודע בכלל מהי ההגדרה של רכב ספורט ?

אתה יודע בכלל מהו המונח "התנהגות כביש" ?

או שאתה מאלו שחושבים שרק אם יש לאוטו טורבו,

וטונות של תת היגוי וכתוב לו על תא המטען "ספורט" - אז הוא ספורטיבי ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מר קונדסון היקר בלי לפגוע באף אחד המיאטה הוא רכב יפייפה נראה ספורטיבי אבל לדעתי וזוהי רק דעתי מקובלת או לא הרכב רגיל ביותר...ואני אישית לא הייתי קורא לו רכב ספורט.

איפה אתה חי?

ספורטיבי זה הוט האצ'ים. מיאטה זה כבר בקטגוריית ספורט (אולי בגלל שהיא תוכננה להיות רודסטר סופר מתנהגת עם הנעה אחורית...)

רגע אם המיאטה זה לא ספורט, מה כן? בוגאטי ויירון? (בלי רצון להעליב אבל לצעירים בשרשור: רכב על זה קטגוריה שונה) :?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מר קונדסון היקר בלי לפגוע באף אחד המיאטה הוא רכב יפייפה נראה ספורטיבי אבל לדעתי וזוהי רק דעתי מקובלת או לא הרכב רגיל ביותר...ואני אישית לא הייתי קורא לו רכב ספורט.

רגיל ביותר?:shock:

עזוב,תנהג ברכב \ יעשו לך סיבוב בו,תבין טוב מאוד את ההגדרה של רכב ספורט ולמה מיאטה היא אחת כזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תקרא, תבין, אולי תלמד משהו...

מבחן השוואתי - בין המיאטה ל MR2. :arrow:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

:lol::lol::lol:.....כולה מיאטה מה הפאניקה . לגבי ה"צעירים ובוגאטי ויירון" כל מה שאני אומר זה מניסיוני האישי ויש לי הרבה מזה אני לא יינקוב בגיל.

תצאו מזה, מיאטה אחלה רכב ספורט:lol::lol:

פורסם
כל מה שאני אומר זה מניסיוני האישי ויש לי הרבה מזה

:screwy: :screwy: רואים. :screwy: :screwy:

פורסם

להגיד שמיאטה זה רכב ספורט זה בערך כמו להגיד ש106GTI זה רכב ספורט.

S2000 זה רכב ספורט,STI,EV010.

כל אלה מתנהגים מדהים וגם יש להם מנוע שעושה את העבודה מה שלמיאטה ול106 אין.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
להגיד שמיאטה זה רכב ספורט זה בערך כמו להגיד ש106GTI זה רכב ספורט.

S2000 זה רכב ספורט,STI,EV010.

כל אלה מתנהגים מדהים וגם יש להם מנוע שעושה את העבודה מה שלמיאטה ול106 אין.

אתה יודע מה? שוב אתה מצדיק את השם שלך.

אתה גם קצת שוכח שיש הרבה הבדלים בין ה-106 למיאטה...

יש את העניין של הוט האץ' מול רודסטר, הנעה קדמית מול אחורית...

אה כן - ו-S2000 ברמת העיקרון היא בדיוק באותה תצורה כמו המיאטה (רודסטר) פשוט עם מנוע חזק ב-כ-100 כ"ס.

אתה רוצה לומר לי שהבדל של 100 כ"ס הופכים רכב ספורטיבי לספורט? אולי גם נהפוך סיויקים מוגדשות לרכבי ספורט? כדאי שתבדוק את עצמך שוב.

פורסם

מישהי שכחה לקחת את הפרוזק היום...

המיאטה באמת מתנהגת מדהים,אבל היא דיי עגלה,לכן היא לא רכב ספורט.

יש לה היתנהגות כביש ספורטיבית וכיפית,אבל גם אדון קונדסון יסכים שאין לאמור מיאטה וS2000 באותו המשפט.

התנהגות זה לא הכל,צריך גם קצת כוח. (ואת זה אומר בעלים של 106,ולא של איביזה.)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני ממש לא מסכים איתך, וכך גם עורך "אוטו" שכתב בזמנו מאמר המסביר את ההבדל בין רכב ספורט לרכב ספורטיבי.

רכב ספורטיבי הוא רכב שנבנה על בסיס פלטפורמה של רכב קיים, וקיבל מאפיינים "חמימים".

רכב ספורט הוא כזה שתוכנן ויוצר כך מהיסוד.

אין שום קשר לכח מנוע בהקשר זה (ע"ע לוטוס אליז), אלא רק לתצורת הרכב

(מנוע אורכי מאחורי ציר הגלגלים הקדמיים במקרה זה, הנעה אחורית, דיפ' מוגבל החלקה מסוג טורסן,

גיר ידני, 6 הילוכים, מרכז כובד נמוך, חלוקת משקל מאוזנת...).

את כל אלו חולקים שלל רב של מכוניות, ביניהן S2000 ומיאטה.

יותר מזה - למיאטה מרכז כובד נמוך יותר ופחות סיכוי להתהפך בתאונה.

למעשה, זהו הרכב עם כי פחות סיכוי להתהפך בתאונה - שמיוצר בייצור סדרתי !

אז לא - אני ממש לא מסכים איתך, רכב ספורט נמדד לפי קריטריונים ברורים, שכח מנוע הוא לא אחד מהם.

זה של S2000 יש 94 כ"ס יותר (וגם אקסטרה 200 ק"ג על הדרך) לא מבדיל אותה ממיאטה, שתיהן באותה קטגורייה - של רכבי ספורט.

S2000 היא פשוט רכב ספורט חזק יותר, זה הכל.

אגב, לגבי יחס הספק משקל, אתה מוזמן לבדוק כמה עשתה מיאטה NC "מעט משופרת" אטמוספרית

מול S2000 במסלול בערד, התוצאה אומרת הכל.

להשוות מיאטה ל 106 זה בכלל הזוי, פלטפורמה שונה לחלוטין וכנ"ל התצורה (מנוע קדמי רוחבי על הנעה קדמית).

106דביל, כח זה לא הכל בחיים, וכח לא משנה קטגוריות של מכוניות.

זה כמו שתגיד ש 106GTI או ראלי זה לא הוט האץ' כי יש להן 100 וקצת כ"ס בעוד שלגולף GTI יש כיום 200 כ"ס.

זה פועל על אותו (חוסר) היגיון.

פורסם

לא זכור לי שאמרו בתחזית שיהיה חם היום, מה קרה קצת שמש ונשרפו לכם כמה תאים במוח?

כל אחד מגדיר אחרת מה זה רכב ספורטיבי ומה זה רכב ספורט.

מבחינתי האישית כל מה שנבנה לכביש לנהיגה יום יומית היא לא ספורט, ספורט מבחינתי זה רכב שנבנה לתחרויות נטו (למשל הרכב שאלון בונה למרוצי ראלי).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז יש לך רכב ספורט.

אני בטוח שזה מנחם אותך כשמאזדה 3 2 ליטר נותנת לך בראש ברמזור.

ניסית פעם שאתה מקשקש? כי בינינו, אתה יודע טוב מאוד שאתה מקשקש.

פורסם

ספורט לא ספורט במיקרה היום ראיתי טופ גיר וציינו שמיאטה זה רכב לפקידות של מספרות...:roll:

ואפילו קפטן סלו העדיף TR6 עתיקה על מיאטה... :roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ספורט לא ספורט במיקרה היום ראיתי טופ גיר וציינו שמיאטה זה רכב לפקידות של מספרות...:roll:

:roll:

אמת לאמיתה, רכב לספריות ולפייגלע'ס. ועדיין לא משנה את העובדה שזו מכונית ספורט בהגדרתה. ואחת המוערכות במחיר סביר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...