Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד אם הרכב פג'ו 306 מנוע 1.4 שנת 1995 הוא רכב שעושה הרבה בעיות והאם הוא בכלל שווה בתור רכב ב 10K ?

נ.ב

הרכב עבר 180 אלף אבל יש מנוע חדש שעבר 20 אלף המנוע מייבוא 85 כוח סוס...

מישהו מכיר בעיות מיוחדות ברכב ?

פורסם

ראיתי את הרכב וחבר שמכונאי רכב בדק ואמר שמצב מכני נראה סביר כמובן לא ידוע על תאונות...

בכול מקרה השמח לדעת מה דעתכם על הגרסה הנ"ל ואת המידה של הגלגלים שלה (14 אינץ'?!?! )

פורסם
לדעתי לא כדאי כי החיסכון במחיר הרכישה עלול להתחסל במוסכים. גם הקילומטרז' נראה חשוד משהו' date=' יתכן שעבדו עליו.[/quote']

לא כל ק"מ נמוך יכל להעיד על רכב בעייתי או על חבלה במכוון.

הרכב שלי שנת 96 מנוע 1600 עם 164 אלף ק"מ,לא כולם משתמשים ברכב לנסיעות ארוכות טווח יום יום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא כל ק"מ נמוך יכל להעיד על רכב בעייתי או על חבלה במכוון.

הרכב שלי שנת 96 מנוע 1600 עם 164 אלף ק"מ,לא כולם משתמשים ברכב לנסיעות ארוכות טווח יום יום.

ל'

במקום פותח השירשור הייתי חושב על הרכבים היפניים מאותם השנים. לדעתי הטיפולים והתיקונים יהיו יותר זולים ופחות תכופים. אך כמובן הכול סטטיסטי ואין תמיד הכלל מעיד על הפרט.

פורסם
יש מנוע חדש שעבר 20 אלף המנוע מייבוא 85 כוח סוס...

המנוע עבר 20 אלף ק"מ אחרי שהרכיבו אותו ברכב הזה.

כמה הוא עבר בסה"כ, אתה לא יודע, וכנראה לא תוכל לדעת.

ההספק הוא 75 כ"ס ולא 85.

פורסם

המנוע שהוא ייבוא הוא חדש והוא 85 כוח סוס, דרך הגב ההגה במכונית הוא לא הגה כוח אבל הוא לא קשה כמו לחבר שלי שיש לו לאדה מישהו יודע למה ?

פורסם

המנוע הוא משומש, ושלא יספרו לך סיפורים.

מנוע חדש לרכב שלך עולה פי 4 ממחיר הרכב עצמו.

לפי מה אתה קובע שהוא 85 כ"ס ?

לא הייתה לפיזו גירסת 1.4 עם 85 כ"ס ב 306.

פורסם
במקום פותח השירשור הייתי חושב על הרכבים היפניים מאותם השנים. לדעתי הטיפולים והתיקונים יהיו יותר זולים ופחות תכופים. אך כמובן הכול סטטיסטי ואין תמיד הכלל מעיד על הפרט.

רכבים יפניים מאותם שנים יעלו הרבה יותר, ואל תהיה בטוח שהאחזקה והטיפולים של רכבים יפניים שולה יותר.

אם כבר החלטת לרכוש רכב ידני מהסוג הזה, הייתי ממליצה לך את המנוע 1600 הידני.

אני מרוצה מהרכב והוא משרת אותי בצורה נאמנה זה מספר שנים, ללא תקלות חריגות, וללא בעיות מיותרות.

הרכב חסכוני, אינו צורך דלק בצורה חריגה, עלות הטיפולים זולה, ומלבד תיקוני בלאי שצריך להחליף עם השנים אין תקלות בכלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי סרוק שוב את השוק לאקזמפלר אחר שלא "הוחלף בו מנוע חדש מיבוא" או כול דבר אחר.

נכון יכול להיות שאומרים לך את האמת אבל לדעתי הסיכון לא שווה אלה אם אתה מכיר אישית את המוכר, ובמיוחק שבשוק לא חסרים רכבים כאלה.

לחבר שלי יש 306 מאותה שנה גם עם מנוע 1.4 ידנית הרכב שלו עבר מזמן את ה180K קילומטרים ונוסע מצויין.

הרכב הוא יד ראשונה היה של אחותו והיא העבירה לו אותו, והרכב טופל מצויין ובזמן במשך כול השנים שעברו.

מה שאני אומר שאם הרכב טופל במשך השנים בצורה נכונה הוא לא אמור לעשות בעיות מיוחדות לרכבים מהשנים האלה.

אני גם עם ההמלצה למנוע 1.6 זאת לאחר נהיגה במנוע ה1.4 שאומנם לא רע, אבל די מתאמץ מה שכנראה מגדיל את הבלאי שלו עם השנים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם כך אתה אומר אני חוזר בי מההשערה שלי לגבי הבלאי שלו.

סך הכול מנוע נחמד לא מהיר במיוחד, אבל מספק וצריכת הדלק לפי מה שהבנתי מהחבר שלי טובה מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דוקא למיטב ידיעתי, מנוע ה1.6 נחשב אמין יותר מה1.4 וה1.8 בשנתונים האלה, מכיוון שבלוק המנוע שלו מברזל בניגוד לשניים האחרים ששם הוא מאלומיניום (רגיש יותר לקורוזיה).

צריכת הדלק די זהה ל1.4, ויש גם יתרון שהדגמים של ה1.6 מגיעים מאובזרים יותר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
דוקא למיטב ידיעתי, מנוע ה1.6 נחשב אמין יותר מה1.4 וה1.8 בשנתונים האלה, מכיוון שבלוק המנוע שלו מברזל בניגוד לשניים האחרים ששם הוא מאלומיניום (רגיש יותר לקורוזיה).

צריכת הדלק די זהה ל1.4, ויש גם יתרון שהדגמים של ה1.6 מגיעים מאובזרים יותר.

הפוך גוטה, ה 1.4 הוא בלוק ברזל והאחרים אלומיניום.

לגבי נקודות תורפה: לוודא שימוש בנוזל קירור ולא מי ברז.

לוודא תקינות מערכת מיזוג,חימום שלא עובד משמעותו יכולה להיות רדיאטור חימום לא תקין.

בקיצור להקדיש תשומת לב לרמת התחזוקה של הרכב ולדעתי לא לקפוץ על "מציאות" אלא למצוא רכב שמור שמתאים לתקציב שלך.

• תוכן חדש...