Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כנראה אינצ'י. בדוק ליתר בטחון אם עובי מדיד ה0.035 נראה לך בעובי של מ"מ אחד.

לגבי זה שזה לא יוצא לך מדויק, זה ממש לא רלוונטי. אתה לא הולך על מידה אחת ובודק שהמרווח הוא המידה הזו, אלא אתה הולך על מידה אחת מתחת ובודק שהמדיד עובר ומידה אחת מעל ובודק שהמדיד לא עובר. GO-NO GO

אם למשל המידה צריכה להיות 0.15 עד 0.25 ובבדיקה יש לך מדיד 0.158 שעובר ומדיד 0.234 שלא עובר אז אתה במרווח תקין. לכן אין שום בעיה עם זה שהמידות לא עגולות.

OK?

הי חנן שוב תודה לך,

0.035 נראה באמת כמו 1 מ"מ , כשהנחתי אותו על סרגל שיש לי עוד מבית הספר היסודי, אם כך זה סגור שזה אינצ'ים?

חוץ מאינץ' ומילימטר יש יחידות אחרות בפילרים?

לגבי הבדיקה שהסברת עליה, אני לא מעוניין לבדוק את כיוון השסתומים, אלא לחזק את ברגי ראש המנוע שמחזיקים גם את הפסנתר, ולכוון שסתומים מחדש, כי המכונאי שעשה לי את הכיוון לפני כמה חודשים לא מקצועי וזה בלשון המעטה, זאת טעות רצינית שלי שהזנחתי את זה.

במקרה של כיוון מחדש השיטה שרשמת לא רלוונטית,לא?

תודה רבה על ההסברים המעניינים.

עריכה, בתמונה מופיע 035 בסמוך לסרגל.

DSC00002.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם0.035 יוצא לך קרוב למ"מ אחד אז זה אינטשי, אין מה לעשות.

השיטה רלוונטית כמובן גם לכיוון. אתה צריך בסוף להגיע למצב שיש לך מדיד אחד שלא עובר ומדיד שני שכן עובר ושניהם נמצאים בתוך הטווח המותר.

איך אתה מכוון לשם? זה כבר פחות חשוב ויש שיטות שונות לזה. אחת השיטות היא באמת לקחת את המדיד היותר קטן, אבל שעדיין נמצא בטווח ולסגור עליו בעדינות את הבורג והאום. אחר כך אתה בודק שוב: עובר-לא עובר, כפי שהסברתי.

פורסם

אוקי, אני מקווה שראית את התמונה הנחמדה שצילמתי עם הסרגל, כי יחסית התאמצתי בשבילה:)

אני מניח שזה לא מדע מדוייק, ואכן רשום לי בספר מידות של 0.15 - 0.25 יניקה אם אני לא טועה, לא הבנתי למה יש טווח כל כך גדול.

יש לי שאלה נוספת, במידה והמכונאי האמן שכיוון לי בפעם הקודמת כיוון כך שהשסתום נסגר על התושבת שלו בצורה אגרסיבית, וגרם לתושבת או לשסתום להישחק, האם כאשר אני אכוון אותו למידה המקורית, יש מצב כזה שהשסתום לא יגע בתושבת וישרף כי לא יהיה מגע ביניהם?

הרכב כרגע נוסע בגימגום , ומופיעה רתיעה שמורגשת בתא הנוסעים בהילוך בלי לחיצה על הגז, כל כמה שניות, האם זה קשור לכיוון שסתומים?

תודה רבה על ההסברים, אני באמת מקווה ומאמין שזה אינצ'ים, חסכתם לי לקנות מחר פילר, אני רק אדיוט שלא כיוונתי איתו את השסתומים מיד כשקיבלתי את הרכב מהמכונאי לפני כמה חודשים, ועוד יותר אדיוט שביזבזתי זמן בחיפוש אחרי אחד כזה בחולון.

פורסם

ראיתי את התמונה. אמנם לאחר שכתבתי את התגובה, אבל ראיתי.

לא חשוב מה המכונאי הקודם עשה, אתה צריך לכוון למרווח הנכון, ולקוות לטוב. עם המרווח הזה השסתום ישב היטב על התושבת שלו, עד כמה שאפשר במסגרת הבלאי שיש שם.

הדרך הטובה ביותר לבדוק אם בעיה כלשהי קשורה לכיוון שסתומים היא לבדוק את הכיוון שלהם. אם לא מצאת שם משהו דרסטי כמו שסתום עם מרווח קטן או גדול משמעותית מהמידה הנכונה, אז כנראה שזה לא קשור לכיוון.

פורסם

תודה רבה חנן, עזרת לי מאד , כמו תמיד.

אני מקווה שהכל ילך כמו שצריך, אני אבצע בדיקה לפני שאני פותח את האומים, רק כדי לראות מה המכונאי עשה לי בפעם הקודמת, מתוך סקרנות.

אעדכן בפורום.

פורסם

הבטחתי עדכון אז-

כיוונתי היום את השסתומים במידות 015 008 באינצ'ים, המכונאי שכיוון בפעם הקודמת סגר את שסתומי הפליטה במידה קטנה מ 015, מכיוון שלא הצלחתי להכניס ב 3 שסתומי פליטה את הפילר, באחד זה דווקא כן נכנס.

שסתומי היניקה דווקא היו די בסדר, חוץ מאחד שהיה יותר מידי משוחרר, אבל לא משהו רציני.

כשהנעתי לראשונה את המנוע, לא שמעתי תקטוקי שסתומים בכלל, רק לאחר 2 דקות התחלתי לשמוע תקטוקים חלשים, כשהעלתי מעט את הסל"ד.

אני יודע שאחרי כיוון טוב שומעים את השסתומים חלש, האם המצב שתיארתי תקין?

אני מרגיש שהמנוע עובד יותר עגול, ואין רתיעה חזקה של הרכב בנסיעה בהילך ללא גז, יש שיפור ואני מרוצה.

לפני הכיוון חיזקתי מעט את ברגי ראש המנוע, כי לא עשו חיזוק מאז החלפת הראש.

תודה רבה לכולם על העזרה, במיוחד לחנן ואלעד, ששלח לי מדריך מעולה לכיוון במייל.

חג שמח.

• תוכן חדש...