Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TWEETERS MT-37 או TWEETERS SUPREMO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BI-AMP אומר ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט בקרוס, זה לא אקטיבי כי זה עדיין עובר דרך קרוס פאסיבי.

BI-WIRE אומר אותו ערוץ הגברה מהמגבר, גם לטוויטר וגם למידבאס, רק שהוא מגיע בשני כבלים שונים מאותה יציאת הגברה במגבר.

פורסם

איציק אם אתה צודק (לא שאני אומר שלא , יש מצב שאני טועה)

זה לא קצת מטומטם ? לעשות דבר שכזה למה שמיציאה אחת יבואו 2 כבלים

להסתמך על זה שכבל אחד נגיד 2.5מ"מ לא מספיק ?

פורסם

מה זה משנה אך חתוך את אלמנט, דרך קרוסים או דרך מגבר. אם הקרוס חותך במקום שאתה צריך אז למה להסתבך, במגבר פתחים FREE RANGE וקרוס עושה את עובודה, ומי אמר שהקרוס במגבר טוב יותר מקרוס מקורי של אלמנט, ואם מגבר מותקן במקום שאין גישה חופשית. אם מדברים כבר על אקטיבייות אז התדרים חותחים רק ביונית ולא במגברים, וזה מצב אידיאלי.

פורסם

1 BI AMP. הגברה של כל אלמנט על ידי יציאה אחת. (סט של 2 חלקים. זה 4 אלמנטים. טיווטר2X. ווופר 2X.)

זה אומר שצריך 4 ערוצים לסט הזה. אין שימוש בקרוס המקורי! החיתוך מבוצע על ידי קרוס חיצוני או על ידי המגברים.

2 BI WIRE. הגברה כמו של BI AMP.. ערוץ אחד = אלמנט אחד. החיתוך וההגנה מבוצעים על ידי הקרוס של הקומפוננט.

הקרוס בסט 2 חלקים מקבל. 4 כבלים - 2 הזנות (יכול להיות מאותו מגבר ויכול להיות מ 2 שונים) ו2 יציאות. אבל אין קשר בתוך הקרוס בין ההזנה של הוופר והזנה של הטוויטר.

אין שימוש בקרוס חיצוני / של המגברים. (רק לתיקונים של נקודות חיתוך תחתונות בוופרים עם צריך. כמו בסט רגיל)

3 רגיל (סטנדרט) הגברה על ידי כבל אחד כניסה מהמגבר. ו2 יוצאים לוופר ולטיווטר . וחיתוך על ידי הקרוס של הסט

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אוהב לאזן וופרים של 8 אינטש עם טוויטר הרי החיבור הטבעי בין השניים

הרי זה ברור שאפשר לאזן טוויטר עם 8 אינטש במיוחד שהטוויטר שאנחנו מדברים עליו נחות בתחום הענות תדרים

הרי שה37 עם תדרים של

1800-22000Hz

והסופרימו

1400-25000Hz

כאשר בין הפיקולו וה"רגיל" נצילות טובה יותר מהMT37

את רוב המשתמשים המנוסים כאן לא קונים בעזרת רמיזות של "אני מכיר"

מי שמנסה לחבר בין 8 אינטש ישירות לטוויטר עושה טעות שנובעת מחוסר ניסיון או ידע של פעולת האלמנטים וחיתוך תדרים בסיסי

נ.ב

**נא קרא כלל מס' 1 מתוך כללי הפורום**

פורסם

עשה טובה, תקרא את הקישור שנתת ל-Wiki, הם אומרים בדיוק את מה שמורל אומרים ואח"כ תקרא מה כתוב על Bi-amp.

עריכה:

גם אם תנסה לתרגם את זה לעברית תגלה ש-Bi-Wire משמעו "גיד/חוט/כבל-כפול" ו-Bi-Amp "הגברה-כפולה".

עוד על היתרונות של ה-Bi-Wire תמצא כאן.

פורסם

תסביר לי בצורה פשוטה את מהות הפיצול שנעשה בקצה הכבל

בהתבסס על השימוש בכבל חשמל כמוליך

שתגיע להספק שמצדיק פיצול מההדקים של המגבר רוב הסיכויים לא תעמוד מול מערכת לרכב.

מה שאתה בעצם אומר שכבל החשמל לא מספיק להעביר את המתח או סובל ממפלים כאלו ואחרים

בכבל נורמלי 120 RMS זה לא משהו שמשפיע על יכולת הכבל

בי וויר זה עוד ממבו ג'מבו שנלקח משוק האודיו הביתי אלא אם נראה לך באמת ובתמים שיש הבדל בין פיצול מהדק הקרוס לפיצול בהדק המגבר בהספקים המדוברים

בי וויר נכון שמשנה משהו ברכב הוא בי אמפ

http://en.wikipedia.org/wiki/Bi-amping

אנגלית אני יודע טוב מאוד תודה רבה

פורסם

איך זה ששלושה אנשים מתכווחים עם אחד, ורק האחד צודק?

חשבתי זה אמור להיות ההיפך:)

כנראה שהטענה של איציק הכי נכונה.

לאן הוויכוח הזה הגיע, הרי איציק הראה בתמונה ברורה.

אלי, מה שאתה אמרת "

BI AMP. הגברה של כל אלמנט על ידי יציאה אחת. (סט של 2 חלקים. זה 4 אלמנטים. טיווטר2X. ווופר 2X.)

זה אומר שצריך 4 ערוצים לסט הזה. אין שימוש בקרוס המקורי! החיתוך מבוצע על ידי קרוס חיצוני או על ידי המגברים."

קוראים לזה א-ק-ט-י-ב-י.

יש גם כזה דבר בי-אמפ פאסיבי U KNOW.

לא צריך לדפוק את הראש בקיר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אבנר, לא דיברתי על האנגלית שלך, אלא על הבנת הנקרא שלך.

עכשיו כשהבנת, אתה מסובב את זה ל"למה באמת צריך את זה" שזה נושא וסוגייה אחרת.

לדעתי, גם באודיו הביתי צורת העבודה הזו היא בגדר "וודו", הויכוח פה נסוב סביב ההגדרה של המושגים ולא עד כמה הם באמת עוזרים או לא.

ושוב, אם אתה רוצה הסבר טוב(ולא, לא מדובר על כך שכבל יוכל להחזיק בכבוד 120WRMS), תקרא את הקישור הנוסף שנתתי.

פורסם

גם הבנת הנקרא שלי טובה מאוד

ניסיון להתנצח על דקויות קטנות לא עובד עליי, טיפה קרדיט

חבל שאתה מנסה להתנצח איתי, זה לא מתפקידך

תקרא שוב את ההודעות שלי, אולי תבין בקריאה שניה מה הכיוון שלי

• תוכן חדש...