Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילו החמסינים ואילת קוראת לי...

בשבוע הבא אני יורד לעיר הדרומית (בנהיגה, אלא מה?) ורציתי לדעת האם הדרך המועדפת עלי בטוחה נכון להיום?

הכוונה היא לדרך מצפה רמון עד צומת שיזפון (עד כאן הכל בסדר) ושם לקחת ימינה לכביש 12 דרך בסיסי צה"ל ובסיס עובדה ולרדת לאילת מכיוון ההרים ממערב.

אני זוכר שכאשר הגבול בין עזה למצרים נפרץ יצאה המלצה לא להשתמש בכביש הזה, מה ההמלצה של כוחות הביטחון נכון להיום?

אנשים, עיזרו לחבר ומנהל פורום בישראל להמנע מכביש השיעמומון וגוזל הרשיונות הקרוי גם כביש הערבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עד כמה שאני יודע אין בעיה לנוע על הציר בקטע שבין צומת סיירים לאילת. אבל זה בהחלט רעיון טוב לבדוק מול מי שצריך לבדוק מולו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צ'מע, אני חושב שסטטיסטית יותר מסוכן לנהוג דרך הערבה בכל מקרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מרדף בהרי אילת של 4 בדואים סוררים בסובארו ליאונה אחרי כספר בקליאו ספורט נישמע מגניב.

התכוונת מאזדה 3 לבנה...הקליאו הגיעה פעם אחת לאילת, היום לא צריך להטריח אותה עם משימות כאלו.

צ'מע, אני חושב שסטטיסטית יותר מסוכן לנהוג דרך הערבה בכל מקרה.

זה בדיוק מה שאמרתי לאישתי, אבל אתה יודע...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
סליחה שאני הופך את השרשור הזה לצ'אט, אבל לא החלטתם לקחת את ה-I30 בסוף?

מאזדה 3!:splat: איך נפלו גיבורים...

החלטנו גם החלטנו, אבל בגלל בעיות של מקום העבודה עם חברת הליסינג שבעקבותיהם הוחלפה החברה הנושא התעכב. גם רשימת ההמתנה ל-I30 לא בדיוק תרמה...

האוטו אמור להגיע בשבועות הקרובים.

בנתיים החליפו לנו את הרכב השכור מקאיה ריו למאזדה 3 כך שאנחנו לא ממש לחוצים על היונדאי, חוץ מזה שאין לי מקום לרגל ימין :-(.

האמת, המאזדה 3 אוטו נחמד ביותר כרגב ליסינג, מה שמונע מאיתנו לבחור בו כרכב קבוע הוא ההמוניות שלו, אין ESP, האוטו קשה מאוד והרדיו דיסק לא קורא MP3, מה שגורם לי לצרוב 8 דיסקים של מוזיקה ביום שבת בבוקר.

אבל ההגה והנטיה להיגוי יתר...כיף!

פורסם

לפני ההתנתקות,

על הכביש המוביל ליישובים שם,

לא הייתה הגבלת מהירות,

ואם שוטר תופס אותך, אתה טוען במשפט שאתה בורח מצלפים,

תעשה את אותו הדבר.

----

פורסם
לפני ההתנתקות,

על הכביש המוביל ליישובים שם,

לא הייתה הגבלת מהירות,

ואם שוטר תופס אותך, אתה טוען במשפט שאתה בורח מצלפים,

תעשה את אותו הדבר.

אנחנו לא מדברים על אותו אזור.

האזור עליו אני מדבר הוא בהרי אילת ממש לפני העיר אילת, אין שם ישובים בכלל (חוץ מבסיסים צבאיים) וההתנתקות לא קשורה לשם אלא 200 ק"מ צפונה משם.

פורסם

אם אתה יורד עם המאזדה זה באמת לא נורא משנה באיזו דרך תבחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מזדה או אודי, לא משנה

אני ביום חמישי האחרון ירדתי עם מרצדס!!!

אחלה של כביש פתוח ואין פקקים.

כביש יפה

במיוחד באיזור בקעת הירח.

המינוס זה שהאוטובוס היה מוגבל רק ל100 קמ"ש.

חשבתם מכונית מרצדס???

מרצדס oc500 יושב טוב על הכביש.

ירון מאיר

פורסם

אני השבוע נסעתי וחזרתי מאילת , כמובן נסעתי דרך מצפה רמון ודרך עובדה וכל בסיסי צה"ל , הדרך סבבה לגמרי אין משטרה , אין איום מיצרי , פלסטינאי או בדואי באיזור , רק תזהר מגמלים שמחליטים לעמוד לך פתאום באמצע הכביש !

• תוכן חדש...