Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סיוויק ES 02, 75 אלף קילומטר.

הטמבון הקדמי והאחורי לא יושבים טוב, כנראה ממכות קטנות, המכונית עצמה כמעט וללא שריטות ומכות קטנות.

ליד הפנסים מקדימה בצידי המכונית ניכרים רווחים של בערך ס"מ בין הטמבון לפנס, יש מה לעשות? צריך להחליף טמבונים? אתם מכירים את התופעה? זו אמורה להוות עבורי בעיה בקנייה במידה ואין בעיות שסי וגיר במכונית?

מה אני עושה עם הטמבונים? וכמה בערך עולים טיפולי צבע קטנים בהונדה סיוויק (לבנה)?

ד"א מחר פתוחים מכוני בדיקת הרכב? (קומפיוטסט)

פורסם

מרווחים עלולים להווצר מפגוש שנחבט ולא תוקן, בכל אופן, אם תוקן,ונשארו מרווחים, אני נגד.

יש לוודא שהמרווחים אינם נובעים בגלל סיבה מהותית יותר. לגשת לפחח מומחה. או לבדיקה שהבודק בעל רקע כזה, ולא רק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם לי יש את זה באוטו.

ששאלתי את המוסכניקים ממה נגרמה הבעיה הם אמרו לי בתשובה פשוטה.

"הפחחים בארץ חאפרים הדיוק לעולם הוא לא 100 אחוז"

למשל אצלי הרכב עבר תאונה והחליפו לו פגוש קדמי, עכשיו מלבישים את הפגוש על תופסני פלסטיק כאלה כמו שיניים והם לא הכי קשים שיש קצת גמישים, ועם הזמן ופסי ההאטה בארץ, נוצר רווח וזה מכה. אני נגיד יכול לדרוש שיסדרו לי את זה כמו שצריך, הם קיבלו 5000 שקל מהביטוח שלי, הבחור שם אמר לי שהוא יסדר אבל, שחושבים על זה: מה עכשיו להכניס את האוטו עוד פעם למוסך ובלגן וליפט ולפרק ולהרכיב ויש סיכוי עוד שיעשו לי איזה נזק נעזוב שטויות שיהיה מרווח וזהו. זו הגישה שלי בכל מקרה

שלכם בן

פורסם

מחלה ידועה בסיויק בשנים האלו, הקליפסים נוטים לצאת ממקומם כל מה שתעשה זה יחזור לקדמותו

מנסיון בסיויק 04

פתרון לבעיה, גש לפחח ועשה חיזוקים פנימיים וכך זה לא יזוז ממקומו

שוב אני מדגיש, היה לי תבעיה הזו מאז שעשיתי תחיזוק הכל נשאר במקומו עד שנמכר:-)

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

נכון מאוד.

הפגוש האחורי בדור הזה של הסיויק הוא גבוהה מאוד בצצדים ונמר בדיוק מתחת לפנס. כל מכה קטנה בפוש עלולה בקלות לשבור את הקליפסים שמחזיקים אותו בפינה ליד הפנס ואז השפיץ של הפגוש בולט החוצה בצורה מגעילה.

פורסם

כמה יעלו תיקוני צבע כגון צביעת מכות קטנות מדלתות שנפתחו בצידי הדלתות, ומכות קטנות בטמבונים?

יש מצב שהקליפסים בטמבונים נשברו? איך אני בודק את זה?

הבנאדם מוכן לרדת עד 58 אלף, לא שקל פחות ולא משנה מה יצא בבדיקה (הוא מתחייב על שסי וגיר), יש מס' תיקוני צבע שצריך לעשות וחוץ מזה המכונית נראית בסדר, מה כדאי לבדוק בהונדה בדור הזה לפני קנייה?

תודה רבה מראש.

• תוכן חדש...