Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה.. קודם כל אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון כי לא מצאתי פורום מתאים יותר.

טוב אז ככה לפני חודש בערך קנינו יודאי אטוס ממגרש רכב. שנת 99 עם 30 אלף קילומטר, לאוטו ספר טיפולים ממוסך מורשה יונדאי "לפיד". (נקנה ב9 אלף מעל המחירון)

הרכב בעל מנוע 1000 עם 55 כוח סוס.

הייתי רוצה לדעת את דעותיכם לגבי האוטו ואם אפשר קצת נתונים טכנים כמו צריכת דלק וכמה ליטר נכנס בטנק ועוד דברים כאלו שידועים לכם...אם יש כאן אנשים עם הרכב הייתי רוצה לדעת איך הרכב לתווך הרחוק.. אמין? עושה בעיות..?

תודה.

פורסם

טוב פתאום לחצן ה"ערוך" נעלם לי כך שאני לא יכול לערוך את המודעה(התחברתי לפורום). לגבי הכותרת גם שהיה לחצן ערוך לא מצאתי אפשרות לערוך את הכותרת אלא רק את גוף הדיון.. מה עושים?

ושוב לגבי המודע העצמה אם למשיהו יש נסיון עם הרכב הזה שירשום איך הרכב לפי דעתו וכל מיני נתונים שהוא בדק כמו צריכת דלק וכאלה..

שאלה נוספת היא שמשום מה באוטו אין לי לחצן לאיפוס הקילומטר (התחתון) יש מצב שבאטוס 99 אוטומט אין את הלחצן? (כי ממה שאני ראיתי יש באטוס אוטומטית את הלחצן..יכול להיות שבשנת 99 אין?)

פורסם

לא מכיר את הרכב אך תמיד יש אפשרות לאפס את מונה ה-Trip (בשונה מהקילומטראז' הכללי שקצת יותר קשה לשנות אותו). יכול להיות שלחיצה ארוכה על הלחצן או משהו כזה מאפסת אותו.

אפשר לשאול למה שילמת על הרכב כ"כ הרבה מעל המחירון?

פורסם
לא מכיר את הרכב אך תמיד יש אפשרות לאפס את מונה ה-Trip (בשונה מהקילומטראז' הכללי שקצת יותר קשה לשנות אותו). יכול להיות שלחיצה ארוכה על הלחצן או משהו כזה מאפסת אותו.

אפשר לשאול למה שילמת על הרכב כ"כ הרבה מעל המחירון?

לגבי הלחצן..אין לי את הלחצן בכלל שם.זאת הבעיה

לגבי המחיר.. הרכב נקנה מאישה מבוגרת בת 80 יד 1 כמובן שב9 שנים עשתה 30,000 קילומטר בלבד + ספר טיפולים במוסך מורשה יונדאי..לכן המחיר הגבוה.

בנוסף הייתי שמח לדעת כמה עלה הרכב חדש מהחברה בשנת 99'.

פורסם

המכונית עלתה בסביבות 55K.

נפח מיכל הדלק 35 ליטר.

האטוס היא מכונית מיני מוצלחת למדי ואמינה מאד,ועקב מחיר המחירון המגוכך שלה היא ניסחרת בסכומים גבוהים בהרבה מהמחירון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המכונית עלתה בסביבות 55K.

דיברתי עם אחד שיש לו את הרכב..יד 1 .. הוא אמר שהאוטו בזמנו עלה לו 60-70 אלף שקל.. אתה בטוח שהשווי שלו כחדש שווה 55K בסה"כ?

*דבר נוסף.. האם למשיהו יש איזהו מושג למה ברכב שלי ספציפי אין את הלחצן שמאפס את הקילומטראג'?

ראיתי 2 רכבים זהים לשלי בכל הנתונים שיש בהם את הלחצנים..

פורסם

חיפוש קצר בפורום והנה תשובה מבעל רכב כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183928&highlight=%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A1

לגבי הרכב, זה רכב שנמכר בכמה אלפים טובים מעל המחירון..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יש לו שוק טוב אצל בחורות שרוצות שיהיה להם קל לחנות בעיר.

בתור רכב משפחתי זה לא פתרון.. כי מחוץ לעיר קשה מאוד להתנייד איתו נסיעות בעליות קשות (ירושלים,צפון,דרום) יעייפו את המנוע הקטן ועדיף להמנע מזה.

גם אם אתה מתחרט על הקניה אני בטוח שתוך יום תוכל למכור את הרכב בכמה אלפיות מעל המחירון ואתה לא תפסיד הרבה בקניה שעשית. יש לרכב הזה שוק חזק.

לפי דעתי החיסכון בדלק הוא לא משמעותי ברכב הזה ואין סיבה לקנות רכב כזה..

פג'ו 206 ידנית עם מנוע 1.4 יתן את אותה צריכת הדלק בנוחות גדולה הרבה יותר.

לדעתי תמכור,לא נורא..תפסיד אלפיים-שלוש על הקניה שלך ותעבור לרכב נורמלי.

פורסם
חיפוש קצר בפורום והנה תשובה מבעל רכב כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183928&highlight=%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A1

לגבי הרכב, זה רכב שנמכר בכמה אלפים טובים מעל המחירון.. יש לו שוק טוב אצל בחורות שרוצות שיהיה להם קל לחנות בעיר.

בתור רכב משפחתי זה לא פתרון.. כי מחוץ לעיר קשה מאוד להתנייד איתו נסיעות בעליות קשות (ירושלים,צפון,דרום) יעייפו את המנוע הקטן ועדיף להמנע מזה.

גם אם אתה מתחרט על הקניה אני בטוח שתוך יום תוכל למכור את הרכב בכמה אלפיות מעל המחירון ואתה לא תפסיד הרבה בקניה שעשית. יש לרכב הזה שוק חזק.

לפי דעתי החיסכון בדלק הוא לא משמעותי ברכב הזה ואין סיבה לקנות רכב כזה..

פג'ו 206 ידנית עם מנוע 1.4 יתן את אותה צריכת הדלק בנוחות גדולה הרבה יותר.

לדעתי תמכור,לא נורא..תפסיד אלפיים-שלוש על הקניה שלך ותעבור לרכב נורמלי.

אוקי דבר ראשון תודה. דבר שני אני רוצה לומר לך שאני מאוד מרוצה מהאוטו..מכל הבחינות משום שהוא תואם את הצרכים של המשפחה.. אומנם אנו משפחה (5 נפשות) והרכב אמור להיות "רכב משפחתי" אבל לא כך הדבר, בבוקר אימי נוסעת לעבדוה בצהרים אחותי ללמודים בערב אני ליציאות כך שיוצא ש90 אחוז מהנסיעות הן רק עם נוסע יחיד לכן אין צורך ברכב משפחתי.(שום עליות,נסיעות ארוכות),אין אפשרות לקנות ידני מפני שלאחותי יש רק רשיון אוטומט. אני חושב שאוטו כזה עם 30 אלך קילומטר ישרת אותנו עוד זמן רב..

בנוסף הרכב באמת נותן הרגשה טובה שאתה יושב בפנים מאובזר ונוח (ממש לא כמו שהוא נראה מבחוץ).

עדיין אתה חושב שאין צורך לקנות רכב כזה?

פורסם

אם אתה מרוצה מהרכב,מברוק.

לא נורא אם שילמת כמה אלפים מעל המחירון..זה רכב במצב מעולה וחסכת תיקונים וצרות בעתיד.

באמת אין סיבה להחזיק ברכב גדול אם רוב הזמן נוסע בו רק נהג יחיד או זוג.

אטוס זה רכב זול לתחזוקה עם חלקי חילוף זולים.

לדעתי,חבל להשקיע בטיפול במוסכים מורשים ומספיק למצוא מוסך רגיל אמין ומקצועי שיטפל ברכב. (בני ל' למשל)

תקפיד להשתמש בחלקי חילוף איכותיים,שמנים איכותיים,נוזל קירור ולא מי ברז שיוצרים חלודה במנוע ומביאים לסופו.

תבדוק את רצועת הטיימינג חבל שמנוע עם 30,000 ק"מ יגמר כ"כ צעיר. אם הרצועה נקרעת נגרם נזק למנוע.

העיקר שאתה מבסוט על הרכב,בטח הזקנה השאירה רדיו טייפ פשוט אז תחליף לרדיו דיסק עם סט רמקולים איכותי.

תתחדש.

דרך אגב,מאיפה מביאים מציאות כאלה?

פורסם
אם אתה מרוצה מהרכב,מברוק.

דרך אגב,מאיפה מביאים מציאות כאלה?

חבר טוב מצא אותה..

pioneer+רמוקלים כבר החליפו את הרדיוטייפ שלה..

האוטו באמת ממש קל.. מרגישים כל אבן על הכביש

פורסם

נשמע לי קצת מוזר,רכב עם שוק חזק כמו שאמרו כאן? אכן כן,ממש שמור ומציאה?

אם ככה אז למה הגיע למגרש,אם היית אומר סאאב,מילא,סקודה פליסיה,מילא בקיצור הבנתם את הראש שלי

ודבר שני לא משנה כמה הרכב שמור לא הייתי משלם 30% מעל המחירון

99 זה 99 ויש לו בלאי אין מה לעשות

פורסם

הרכב הגיע למגרש רכב מפני שהזקנה הזאת לא מבינה יותר מדי וכנראה ישר הלכה למגרש עוד לפני שניסתה למכור.

ידוע שהרכב נמכר מעל המחירון בכמה אלפים טובים..וגם אז הקילומטר נע ב90-150 ק"מ +-, אני שמתי עוד כמה אלפים בשביל יד 1 זקנה ו30 אלף ק"מ מוסך מורשה +ספר טיפולים,-יצא 28,000 שקל.

אתה יכול ללכת לראות שאטוס עם נתונים פחות טובים משלי נמכרת לא פחות מ35,000 שזה קצת פחות מפי 2 מהמחירון.

• תוכן חדש...