Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר| האם אתה מרוצה מרכבך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם הרכב: סובארו B4 2.0

צריכת הדלק של הרכב: 1 ל 7.5-8

הרכב מבקר במוסך: רק בטיפול 15 עד כה.

הרכב אצלי: 11 חודשים.

אני אוהב ברכב: כוח זמין בכל מהירות במיוחד מעל 120, יציבות מעל להכל, נוחות נסיעה, הנדסת אנוש בפנים הרכב-הכל נגיש.

אני לא מרוצה ברכב: אולי נפח קצת יותר גבוהה היה מספק אותי.

הייתי מחליף אותו ברכב: B4 3.0 Spec B, בקרוב..

תמונה לפני חודשיים - שלושה:

http://img219.imageshack.us/img219/8290/dsc00177xv3.jpg

הרכב עבר שידרוג קטן וקיבל ג'אנט STi זהב, בינתיים אין תמונות..

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגם הרכב:VW פאסאט שנת 2000 מנוע 1.8T

צריכת הדלק של הרכב:בנסיעה נורמלית 1:9 משהו כזה

הרכב מבקר במוסך:רק בטיפולים ואם לא תקרע לו את הצורה כי אחרת הוא יקרע לך את הכיס(וכל מי שיש לו גרמניה יודע שאני צודק)

הרכב אצלי:כבר שנה וחצי עוד מעט

אני אוהב ברכב:את התאוצה שלו והמומנט שזמין כבר בסל"ד נמוך ובזכות זה הוא מאיץ לא רע,את האקוסטיקה,אחיזה טובה

אני לא מרוצה ברכב:את המתלים הקשים,את הפלסטיקה שמתחילה לקרקש וזה מעצבן,את הקטע שכל ביקור במוסך אם הלך חלק הסכום תמיד יהיה 4 ספרות

הייתי מחליף אותו ברכב:או פאסאט V6 או אאודי A6

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

דגם הרכב: סובארו לגאסי מודל 1991 1800 סמ"ק אוטומט.

צריכת הדלק של הרכב:1 ל-8 בממוצע.

הרכב מבקר במוסך:אין ביקורים במוסך למעט החלפת שמנים .

הרכב אצלי: מעל שנתיים.

אני אוהב ברכב: כוח ,יציבות ,אמינות ,פלסטיקה מעולה ללא קרקושים גם אחרי 15 שנה,שקטה.

אני לא מרוצה ברכב: צריכת דלק.שתמשיך לשתות כמה שרוצה ורק תמשיך כך.

הייתי מחליף אותו ברכב: מאותו סוג עם מנוע 2200 קרבורטור ,חדש מהמפעל או אמריקאית שרירית משנות השבעים/השמונים המוקדמות.

IMG_2551[2].jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דגם הרכב: VW GOLF GTI MK4 1.8T 2001

צריכת הדלק של הרכב: 1:9 ( רגל כבדה,רוב הזמן נסיעה עירונית מלבד סופ"ש ופעם פעמיים באמצע שבוע)

הרכב מבקר במוסך: טיפולים שוטפים, ביקר גם למטרת החלפת תרמוסטט וצינור מים. (לא קונה את זה שאף אחד מהרכבים פה, במיוחד הצרפתיות והאיטלקיות - לא מבקרות מדי פעם במוסך... תהיו כנים אנשים)

הרכב אצלי: 10 חודשים.

אני אוהב ברכב: מראה חיצוני, מנוע+גיר, איבזור, איכות הרכבה ועיצוב פנימי, כסאות ספורטיביים RECARO מעולים, אחיזת כביש , והתהגות כביש בטוחה.

אני לא מרוצה ברכב: מעט רוכן בסיבובים הדוקים במהירות גבוהה- תוקן חלקית עם החלפת כריות בולמים, יתוקן יותר טוב בהמשך , צ'יפ לא יזיק אבל לא MUST.

הייתי מחליף אותו ברכב: GOLF GTI MK5 / S2000 / BMW M3

אולי אפרט לגבי רכבים קודמים שהיו בבעלותי כשיהיה לי קצת יותר זמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דגם הרכב:VW Golf V5 2001

צריכת הדלק של הרכב: בממוצע 1:8 עם לחיצות. ברגוע מאוד מאוד הוא יכול לעשות אפילו 1:11.

הרכב מבקר במוסך:עכשיו הרבה כי אני עושה יישור קו, כואב בכיס, בינתיים עד שאני אלמד להכיר את האוטו טוב הוא מטופל בצ'מפיון.

הרכב אצלי: כבר חודש.

אני אוהב ברכב: נוחות בסה"כ, עיצוב יפה מאוד לדעתי, אקוסטיקה וגם הקול של המנוע, מהירות ומומנט שמצליחים להרשים כל מי שנכנס לאוטו (הוא היה מטופל בצורה טובה עד עכשיו) במהירות שיוט הוא בקושי מתאמץ.

אני לא מרוצה ברכב: המושבים היו יכולים להיות טיפה יותר נוחים(יש לי את המושבים הספורטיבים יותר)- קשה בנסיעות ארוכות, הפלסטיקים משגעים אותי כמעט כלום אי אפשר לעשות באוטו בלי לפחד שמשהו ישבר, קצת חוסר תחושה מההגה, בנסיעה עירונית הוא אוכל דלק כמו מ%י#ק, טיפולים רגילים לא יקרים בכלל אבל תיקונים יכולים למשכן לך את הבית.

הייתי מחליף אותו ברכב: BMW M6 ועכשיו למציאות סובארו B4 החדשה כי זה פשוט אוטו שמרשים אותי מאוד כמעט מכל בחינה שיש.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

דגם הרכב:ROVER 216 שנת 99

צריכת הדלק של הרכב: בעיר 1:9 מחוץ לעיר 1:13

הרכב מבקר במוסך:אף פעם יותר מי שנתים אצלי ולא היה במוסך פעם אחת טיפולים אני עושה לבד שמן פילטר הכול לבד

הרכב אצלי:יותר מי שנתיים

אני אוהב ברכב: אחלה מנועה, הרבה יותר חזק מי סתם מנועים שהם 1600 , עיצוב יפה , מפואר (גאנטים סאן רוף דמוי עץ),אוטו חבל על הזמן בשקל וחצי

אני לא מרוצה ברכב: מרוצה מאוד מהאוטו

הייתי מחליף אותו ברכב: אבל אני רוצה להחליף אותו עוד מאת להונדה אקורד מנועה 2000 שנת 2003

לוקח מימון 50% וכול השאר מיסתדר

פורסם

סיאט קורדובה 2007, 100 כ"ס ידני

צריכת דלק ממוצעת 13 ק"מ/ליטר

הרכב אצלי, מהניילונים, למעלה משנה

ביקורים במוסך - טיפולים בלבד (עברנו יחד 42000 ק"מ)

מה אני אוהב ברכב: איכות כללית, סאן רוף, כח מנוע זמין, בגאז' ענק, הגה מתקשר.

מה אני לא אוהב ברכב: מערכת בקרת אקלים (הייתי מחליף אותה במזגן פשוט..), וינקרים שבלחיצה קלה מהבהבים שלוש פעמים בלי אפשרות לבטל.

באיזה רכב אחליף: אם עוד שנה ייצרו את הקורדובה, אשאר בדגם (זו הקורדובה השלישית שלי ברצף). אם לא, אז ג'טה.

וסתם לכייף המוסטנג:

פורד מוסטנג 1966 אוטומטי, ששה ציל' 3300 סמ"ק.

צריכת דלק ממוצעת, חצי טנק דלק בשנה

הרכב אצלי משנת 1989

ביקורים במוסך, פעמיים בשנה במוסך פורד מורשה לצורך העברת טסט והחלפת שמנים

מה אני אוהב ברכב: את שנת הייצור, את הצורה הנפלאה, את הקסם ואת השם "מוסטנג".

מה אני לא אוהב ברכב: מת עליו

החלפה? לאאא..תוספת (פלקון 1960 ואוטובוס טייגר 1975)

והאוטובוס:

ליילנד רויאל טייגר וורלדמסטר, מרק 2, 1975

מנוע דיזל 6 ציל' שטוח, 9800 סמ"ק, 150 כ"ס.

גיר חצי אוטומטי "וילסון"

הרכב אצלי (עם שותפים) כשנה

ביקורים במוסך, הרבה יחסית, עדיין ביישור קו (כולל החלפת מנוע...)

מה אני אוהב ברכב: את הנוסטלגיה, הנהמה המיוחדת של המנוע, קלות מפתיעה בנהיגה, הפעמון גלינג גלינג עם חוט..

מה אני לא אוהב ברכב: שאני לא יכול לנהוג בו

החלפה (ראו מוסטנג...)

Copy of IMG_7705.JPG

IMG_8048.JPG

2432838680046224776jkIhuz_ph.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

דגם הרכב: סיאט איביזה FR 1.8T

צריכת הדלק של הרכב: סבירה, 1:7 בעיר, 1:12 מחוץ לעיר

הרכב מבקר במוסך: בינתיים רק לתוספות לטיפולים (ורק GI-DUB)

הרכב אצלי: כמעט חצי שנה

אני אוהב ברכב: המראה, הכוח, הסאונד (צנרת 2.75 :twisted:)

אני לא מרוצה ברכב: תת היגוי מעצבן...

הייתי מחליף אותו ברכב: מקווה שהרכב הבא יהיה מיאטה NB

fairy14xe3.jpg

פורסם

דגם הרכב : מאזדה מיאטה (MX-5) שנת 2005 , ידנית .

צריכת הדלק של המכונית : יותר מ-10.4 ק"מ ל-1 ליטר דלק , משולב עירוני בין עירוני , אופי נהיגה דינמי , ממוצע של 7 דקות בכל התנעה לפני תנועה של המכונית ועוד 2 דקות ממוצע של עמידה לפני כיבוי המנוע (סה"כ זה יוצא למעלה משליש זמן העבודה של המכונית) , בקיצור די חסכונית .

המכונית מבקרת במוסך : כל עוד שומרים על המכונית אין צורך לבקר במוסך למעט בטיפולים התקופתיים , שלי באופן אישי מבקרת כל שבוע לבדיקה כללית וכל 5-10 אלף ק"מ לטיפול וזה בהחלט ביזבוז מיותר (אבל חלק מהכייף שלי , מעין להחזיר ל-"מכונה" על האנושיות שהיא מגלה כלפיי) .

הרכב אצלי : כמעט שנה וחצי .

אני אוהב במכונית : שום דבר לא מושלם , אבל התמונה הכוללת היא שפשוט אין אפשרות לא להתחבר אלייה , ממש להתחבר אלייה , ואז נוצרת אשלייה שהיא מושלמת .

אני לא אוהב במכונית : מנוע (אם צריך לזרוק לו מחמאה ולא לקטול אותו על הסף אפשר לומר שיחסית הוא "Rev-Happy") , איכות פנים ובכלל מרכב (הבעיה היא לא החומרים שרובם זולים למרות שחלקם מאוד יקרים כגון מרכב אלומיניום , אלא בעיקר הקשר בין החומרים או בקיצור ה-"קרקשה" המזוהה עם היפנים , הכי חשוב הוא שלדעתי אם המכונית היא במילא התפשרות בין ספורט לבין יומיומי היו יכולים גם להוסיף איטום במשקל זניח לבתי הגלגל האחוריים) , גג (הייתי מעדיף בד במקום ויניל ומנגנון חשמלי במקום ידני , על כל חסרונותיהם כולל המשקל שיורגש) , צנרת פליטה (המשוחדים אומרים שהיא נשמעת ספורטיבית , מה?!?!? המאזדה חמש של כל הרחוב פה נשמעת אותו הדבר , לא צריך רעש TT ובטח לא הנינג'ות , אבל קצת יותר ספורטיבי) , גלגל הגה (שוב , לא צריך להגזים , אבל טיפה יותר קשור לספורטיבי , אולי בעצם אני סתם מתעניין ביוקרתי וזה לא המקום לחפש) .

הייתי מחליף אותה במכונית : מתכוון להחליף בבוא הזמן ב-S-2000 , אם הייתי יכול להיסחף אני ממש אוהב את ה-Z350 , ואם בכלל לעוף אז אחת מהפורשות הסגורות - לא משנה במה אני אחליף , ישבר לי הלב , באמת (איך המשפט על המלכה של הכיתה , ה-XXXX הכי טוב , ומי שבאמת ניקח לעצמנו?) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

דגם הרכב: פוקוס ליסינג 2007

צריכת הדלק של הרכב: האמת? לא מממש אכפת לי

הרכב מבקר במוסך: יתכן שהוא מעולם לא ביקר במוסך. פעם ב 15 אלף אני מתקשר לניו קופל, מגיע בחור לוקח את האוטו ומחזיר אחרי כמה שעות. כשבפעם האחרונה הם התעלמו מהנורה של החוסר במים לוישרים הגעתי למסקנה שייתכן שבכלל לא פתחו לה מכסה מנוע.

הרכב אצלי: מדצמבר 2006

אני אוהב ברכב: המדבקה של הפזומט, סביבת נהג, התנהגות כביש, תגובת תיבה אוטומטית, מרווחת

אני לא מרוצה ברכב: הלוגו של ניו קופל במסגרת של לוחית הרישוי, בשימוש בטיפטרוניק רק הילוכים 2 ו-3 שימושיים

הייתי מחליף אותו ברכב: בדצמבר אצטרך להחליט אם אני מחליף ברכב חדש או מוותר על רכב מהעבודה. אם אקח רכב חדש אני מניח שזו שוב תהיה פוקוס. אם אוותר על רכב מהעבודה אני מניח שאקנה סדרה 3 מהדור הלפני אחרון (הייתי חוזר למיאטה, אבל יש כבר תינוק והעגלה שלו לא נכנסת לבאגאז').

דגם הרכב: מזדה 121 96 (של אשתי)

צריכת הדלק של הרכב: לא יודע

הרכב מבקר במוסך: מידי פעם, לא עוקב

הרכב אצלי: אני עם אשתי שנתיים וקצת והיא הגיעה איתו

אני אוהב ברכב: את העובדה שהוא יוחלף ברגע שאגבש החלטה איזה אוטו אני קונה לאשתי

אני לא מרוצה ברכב: תחושה של דלתות מקרטון, מושבים מקלקר, ידיות שמאיימות להיתלש ולהישאר לך ביד, היגוי גרוע

הייתי מחליף אותו ברכב:כל דבר כמעט

דגם הרכב: הונדה דיו 50 99

צריכת הדלק של הרכב: הרבה ק"מ לליטר

הרכב מבקר במוסך: כבר לא ביקר שנתיים (מצד שני הוא גם לא נסע שנתיים)

הרכב אצלי: נקנה כחדש בשנת 99

אני אוהב ברכב: נכנס בכל חור

אני לא מרוצה ברכב: כל בוקר אני עובר לידו בדרך לאוטו והוא מזכיר לי איזה בורגני זקן נהייתי כי אני כבר לא רוכב עליו.

פורסם

אין לי רכב בהווה, אבל אני אכתוב על הרכב שכן היה לי:

דגם רכב: 106XSI 1.6 שנת 96

צריכת דלק: נע בין 9 ק"מ לליטר בעירוני, ל-14.5 בינעירוני

הרכב מבקר במוסך: כמו שניתן לצפות מרכב בן 11 (כשהוא היה אצלי) היה מבקר מדי פעם לתיקון ליקויים שמתגלים, הוחלף צינור מים סדוק,צמת חוטים בתא מנוע,מזגן,ולאחר החלפת המנוע (החלפה יזומה) שופץ קולר שמן,הוחלפו כל צינורות הקירור,קלאץ', מחזירי שמן,ראש מנוע שופץ,משאבת מים ועוד ועוד ועוד.

הרכב אצלי: היה במשך שנתיים.

אני אוהב ברכב: אחיזה אבסולוטית,התנהגות מהנה עם שינויי כיוון מאוד מהירים,זנב שובב,הצייתנות,הזריזות שכל פעם מחדש היתה מפתיעה אנשים עם רכבים יותר חזקים,הסאונד של המנוע (במיוחד בשילוב עם פילטר פתוח),ההגה המתקשר.

לא מרוצה ברכב: הייתי שמח לקבל איכות הרכבה ופלסטיקה טובה יותר,גם הייתי שמח לאמינות מעט יותר גבוהה (באמת מעט יותר גבוהה),מעבר לזה לא הייתי משנה כלום ברכב,פשוט כלום (אולי טיפה יותר כוח).

הייתי מחליף אותו ב: האמת שהתכנון לא היה למכור אותו,התכנון המקורי היה לבנות על הרכב טורבו,לכן גם הכנתי לו את השילדה כמו שצריך מבחינת שיפורים (הרכב היה על בולמים של בילשטיין,אנטירולים של ראלי דור שני,סטראט קדמי תחתון ועוד),אבל בסוף מכרתי בגלל שעברתי לחו"ל.

גם היום שאני נמצא פה ורואה מפלצות אמיתיות על בסיס יומי,אני עדיין אומר לחברה שלי שיום אחד אני אקנה איזו 106XSI ואני אסיים את הפרוייקט שתכננתי ל-XSI הקודמת שלי.......פשוט להפשיט את הרכב ולבנות מחדש,עם טורבו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דגם הרכב: Alfa Romeo 164 T.Spark שנת 93

צריכת הדלק של הרכב: 1/10

הרכב מבקר במוסך: פעם ב-5K ק"מ ולסידורים של כל מיני דברים קטנים

הרכב אצלי: 3 חודשים

אני אוהב ברכב: מרווחת, אחיזת כביש, אופי, מנוע טוב, הצורה, חסכון בדלק (יחסית לנפח מנוע כמובן), מהירה

אני לא מרוצה ברכב: קצת חסר לי הילוך שישי לשיוט

הייתי מחליף אותו ברכב: בתיאוריה ב-BMW מסדרה 5 מאמצא שנות 80 או תחילת 90, אלפא 75 עם מנוע 2.0, אלפא 164 מנוע V6 . במעשה אני לא מחליף את הבובה שלי בשום דבר :twisted:!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הראשון:

דגם הרכב: peugeot 106 XS MK2 1400 cc

צריכת הדלק של הרכב:1:15בנסיעה רגועה בין עירונית (לדוגמא: שרון - ב"ש), 1:10 נסיעה מאומצת (לדוגמא: טיול לנס הרים )

הרכב מבקר במוסך: כמו כל צרפתיה, תקלות קטנות פה ושם - וטיפולים גדולים - כל זה טופל במוסך ליטל.

הרכב אצלי: היה שנתיים

אני אוהב ברכב: נוחות, שימושיות, התנהגות (יחסית), זול לאחזקה (סטודנט)

אני לא מרוצה ברכב: היה חסר הרבה כוח, והיה רך.

הייתי מחליף אותו ברכב: ברכב זהה ספורטיבי.

כיום:

דגם הרכב: citroen saxo VTR 1600 cc

צריכת הדלק של הרכב:1:13 בנסיעה רגועה בין עירונית (לדוגמא: שרון - ב"ש), 1:8 נסיעה מאומצת (לדוגמא: טיול לנס הרים )

הרכב מבקר במוסך: כמו כל צרפתיה, תקלות קטנות פה ושם - וטיפולים גדולים - כל זה טופל במוסך ליטל. טיפולים שופים קטנים אני מבצע בעצמי (מה שיש באפשרותי) או בשאפט.

הרכב אצלי: שנה וחצי

אני אוהב ברכב: נוחות, התנהגות, אמינות (יחסית), מראה, חזק יותר מרכב קודם, פוטנציאל שיפורים.

אני לא מרוצה ברכב: מושבים לא נוחים (יוחלף), יחידת כוח ישנה ויחסית חלשה (תתוגבר בעתיד), פלסטיקה גרועה יותר מה106.

הייתי מחליף אותו ברכב: כנראה בעתיד הרחוק אקנה לצידה גרמניה עם לב בריא.

CRW_9627-vi.jpg

PSI 301107 292.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

דגם הרכב: ממגאן II 1.6 ליט ידנית ומאובזרת מודל 2006.

צריכת דלק: 1:14.5 מעורב ו 1:17 בנסיעה רגועה מוץ לעיר.

ביקור במוסך: 1 ל 20,000 ק"מ לטיפול שוטף. פרט לזה עדיחין לא ראה מוסך (68,000 ק"מ)

הרכב אצלי: מפברואר 2006.

מה אוהב באוטו: נוח, מרווח, תא מטען ענק, בטיחותי, ידני, חסכוני, המון תאי אחסון (ברצפה, בידיות הדלתות ובמגש האחורי) ומאובזר.

מה לא אוהב: דיפון דלתות וידית בין המושבים הקדמיים מבד שזה לא הכי פרקטי לאנשים עובדים.

הייתי מחליף אותו ברכב: ברימת המחירים שלו לא הייתי מחליף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דגם הרכב: שקודה פיק-אפ 1.3 שנת 1993, רוב השראלים אומרים סקודה אבל זאת טעות להגיד עם ס' את האמת לא ידעתי עד שנכנסתי לויקיפדיה.

צריכת הדלק של הרכב: מאיפה לי עדיין לא נסעתי אליו כמו שצריך. בע"ה אחרי מבחן מעשי ואחרי מלווה אני מקווה לנסוע לאילת ולבדוק בדרך את הביצועים.

הרכב מבקר במוסך: לא מבקר רק כשצריך לעשות טיפולים שמעל לכוחותי כמו ברקסים, הילוכים וכו'. טיפול 10,000 אני עושה לבד.

הרכב אצלי: אצלי כבר מ17/03/07 עוד בערך 24 ימים בערך יש לי שנה עם הבובה.

אני אוהב ברכב: מאיפה לי עדיין לא נעסתי אליו יותר מכמה דקות כך שאין לי ממש פרמטרים להגיד איך הוא.

אני לא מרוצה ברכב: מכך שהוא לא טופל טוב במשך השנים והכול אני מתקן בו.

הייתי מחליף אותו ברכב: כרגע לא היתי מחליף אבל קונה רכב נוסף [אספנות] שאני מת עליו פולקסווגן טרנספורטר בין השנים 1970-1975.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...