Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ולאמא שלי מכשירים ישנים ששניהם כבר מראים סימני עייפות.

בגלל מחירים המכשירים בארץ חשבתי לקנות באיבי זוג מכשירים (סוני אריקסון K750) שיעלו כ- 300 דולר שניהם.

השאלה שלי היא האם יש על הדבר הזה מכס או משהו בסגנון?

אני יודע שזה מגיע ללא מקשים בעברית וללא עברית במכשיר, כמה אמור לעלות צריבה של עברית במכשיר אחד פלוס מקשים, ואיפה ניתן לבצע את זה בכלל?

המכשירים יעבדו ברשת אורנג' אם זה משנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, קניתי לפני שנתיים שני מכשירים משומשים בני 5 חודשים של סימנס באיביי גרמני. אומנם אין לוח מקשים בעברית, אבל קיימת הכנה לעברית: מכשירים מקבלים SMS בעברית ללא בעיה, ויש אפשרות להוריד מאתר יצרן ספריה T9 לכתיבה בעברית.

עד כמה שאני יודע, ישנו מכס מאוד גבוה על מכשירי סלולר, ולכן שלחתי אחד מהם לבית מלון בגרמניה בו התכוונתי לשהות באותו זמן, והשני לחברים.

אם תחליט להביא את המכשירים בדואר - תודיע אם חוייבת במכס.

Spirit In The Dark

פורסם

אתה תחוייב עבור מכס - 30%+ ממחיר המחירון הנקבע ע"י המכס ולא מה שאתה שילמת.

בנוסף עידכון גירסא לעברית לא תמיד עובד, בעבר הבאתי V3 של מוטורולה וניסיתי לבטח אותו בסלקום ולא היו מוכנים לעשות את זה בגלל שהוא לא היה באותה גירסאת חומרה של המכשירים שיש לסלקום. לקחתי אותו לחנות פרטית לעדכן גירסא, היה עיברית, מקשים בעברית לא היה וגם SMS לא יכלתי לכתוב בעברית, אנשים היו מקבלים ממני הודעות ריקות, אני הייתי יכול לקרא הודעות בצורה תקינה.

בכל אופן זה מעצבן ששילמת 200$ על מכשיר ובסוף אתה נתקע איתו ככה.

גילוי נאות: אני עובד חברת סלקום (אם זה רלוונטי בכלל)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני יודע שאני לא מחדש פה כלום, אבל אתה יכול לקבל מאורנג' מכשיר סוני אריקסון במתנה (בהנחה שאתה מדבר מעל 100 ש"ח בחודש) או במחיר מגוחך (אם אתה מדבר פחות).

פורסם
אני יודע שאני לא מחדש פה כלום, אבל אתה יכול לקבל מאורנג' מכשיר סוני אריקסון במתנה (בהנחה שאתה מדבר מעל 100 ש"ח בחודש) או במחיר מגוחך (אם אתה מדבר פחות).

אני לא דברן גדול, מבחינתי היתי לוקח מכשיר בסיסי אבל המכשירים הבסיסיים שיש היום בשוק קרובים מאוד למחיר של הסוני אריקסון שאני רוצה שעלותו 1200 ש"ח. לכן עדיף לי אותו, אבל עדיין 1200 זה יקר מידי מבחינתי לשיחות ו-SMS מידי פעם, במיוחד שאני רוצה שני מכשירים (אחד גם לאמא שלי) ואז ההוצאה כבר אסטרונומית ביחס למחיר שלהם בחו"ל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...