Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל מאגר טלפונים/פלאפונים - המשטרה יכולה לפנות לחברות התקשורת, ולא צריכה לתשאל נהגים.

נכון , אבל הם גם אוספים מידע אם היית באיזור באותה שעה או לא , הם לא יתקשרו ל144 , ויבקשו את הטלפון שלך , ואחר כך ישאלו אותך אם היית באיזור או לא .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם השוטרת חייבה אותך לתת את המספר?.. מותר לסרב?

{ האם רק נדמה לי או שבין השורות ניתן לקרוא שהשוטרת לא היתה מגולחת? :crazyeyes ... :-) }

היא לא אמרה בפירוש "אם אתה לא נותן אז" אבל בגדול היא לא נתנה לי את הרשיון עד שלא מסרתי לה את המספר

ולמרות שהיתחכמתי לא ממש רציתי לעבור את הגבול שיחפשו על מה לתת לי דו'ח

אבל תכלס אם היתה נותנת לי דו'ח אז בטח יכולתי לבטל אותו כי יתכן והיא לא עברה מסדר גלחץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי בגלל שיש רובריקה בדו"ח פעולה של השוטר של מספרי טלפון.

כשאני נתקלתי בזה , היא מילאה את הטופס הזה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הרמתי טלפון למוקד 100, וביקשתי תשובה לשאלה:

מדוע בעת בדיקה משטרתית השוטר מבקש מספר פלא פון?

התשובה מהמוקדנית הייתה שגם לשוטרים עושים מידי פעם בדיקה ומעקב.

המטרה היא לראות שהשוטר אכן עוצר לבדיקה אנשים וממלא פרטים נכונים, ולא ממלא את דף הביקורת שלו עם מספרי רכבים שחולפים בכביש ללא בדיקה.

כמו כן יש סיכוי שיתקשרו למספר פלא פון על מנת לשאול האם נעצרת לבדיקה על ידי אותו שוטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השם יברך אותך

אז יש סיכוי שהיא תתקשר :sissies:

פורסם

יש לי חבר , שכל פעם שאנו רואים בחורה יפה בפאב הוא מתחיל לספר איך שהוא נאלץ לזרוק אותה מהמיטה שלו בכח. פעם הבאה ששוטרת תבקש ממני טלפון - היא תקבל את הטלפון שלו. או שבעצם לא, הוא עוד עלול בטיפשותו להפליל אותי.

נ.ב. לפני כ 3 שנים אכן היה כזה דיון, והמסכנה היתה שהם אוספים את המספרים בשביל סקר שביעות רצון...

פורסם
אתה באמת רוצה דייט עם בחורה שתבדוק אם חס וחלילה חנית במרחק רחוק מידי מהמדרכה ועוד תנזוף בך על כך?

לא, סתם לדפוק את המערכת :wink:

כשאני חושב על זה, היא בטח תסנג'ר את עצמה להיות נהגת תורנית, אז כך גם נפתרה בעיית החניה

פורסם

אולי רוצים לחבר מכוניות למספרי הטלפון בפרוייקט של פרטנר ועמותת אור ירוק

http://computers.walla.co.il/?w=/4008/1213235

אני לא הייתי נותן את המספר של הטלפון שלי....

יש לי את מספר הטלפון הקודם שלי, שאני יורה אותו במהירות בלי לחשוב כאשר גורם שאני לא בטוח בטוהר כוונותיו צריך ממני מספר טלפון...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואני חשבתי שאני היחיד שזה קרה לו , לפני כשבועיים בכניסה לחניון בנמל תל אביב , עצרו אותי ... שאלו שאלות סטנדרטיות לגבי שתיה , גיל וכד' , ונדהמתי לגלות שגם ביקשה מספר נייד !

פורסם
גם לי זה קרה, סתם בזבוז זמן מיותר.

לא מסכימה עימך.

תפקידו של שוטר במהלך משמרת בסיור היא גם לבדוק רכבים, ולתעד זאת בדוח משטרתי, שבהם מציינים את פרטי הנהג, מספר רכב וכו'.

לא אחת קורה ששוטרים יוצאים לסיור ובמקום לבדוק רכבים או לבצע אכיפה משטרתית עסוקים בדברים אישיים או שלא מבצעים את העבודה כמו שצריך, ובסוף המשמרת מגישים ליומנאי של התחנה דוח פעולה שמילאו ברכבים חונים בצד או בחניה שלא נערכה להם בדיקה כלל.

כך יש עליהם פיקוח, על ביצוע העבודה שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...