Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי משהו נגד קסנון אבל יש ל משהו לגבי אלו שקונים בכוונה את הקיט הכי כחול והכי חזק שיש כדי שיראו אותם מהירח.

אז זה בא בזמן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוק מעצבן. אם אני רוצה עכשיו לקנות מכונית ולשפרה ולהוסיף לה קיט קסנון מהאיכותיים ביותר, החוק מונע ממני לעשות זאת. כחובב קסנונים אני מאוכזב מהחוק.

פורסם

למה פשוט אי אפשר לבחון במכון טסטים האם הקסנון איכותי ומסנוור או שהוא פשוט ומסנוור?

במידה והוא לא מכוון כראוי או שהצבע שלו לא טוב - לפסול.

במצב אחר - להעביר. וזה לא משנה אם זה בא סטנדרט או לא, כל עוד זה ברמה של סטנדרט.

Back to the original - NC again.

פורסם

כי הרבה יותר נוח מהיר וקל להשמיד את זה,

ולהגיד לכל המתקינים בארץ, לכו תחפשו,

מאשר לקבוע פגישות עם היבואן, עם המתקינים ביחד עם משרד התחבורה,

ולקבוע לזה תקנות, לראות מה המצב בחו"ל וכו',

אבל בעצם, המהירות הורגת ומופז עסוק בווינגזיבי

בקיצר,

לך תחפש.

----

פורסם

ושוב המתקינים המורשים של החברות יעשו עלינו מלא כסף על מוצרים סוג *** שיכולנו לקנות בחוץ ברבע מחיר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מי שחושב שכל קסנון מסנוור הוא פשוט בנאדם טיפש שלא מבין כלום

קסנון מסנוור רק במקרים מסויימים אבל אם ההתקנה טובה + הרכב מתאים לקסנון + מכוון כראוי + קיט לא מעל 6K-7K אזי הכל תקין!

חבל שמשרד התחבורה מטומטם, במקום לברך על זה שבעלי רכבים משקיעים מכספם הפרטי בכדי לשפר את התאורה הם פשוט ראש בקיר!

ואני לא מדבר פה על בעלי קסנון שמסנוורים - להם מגיע אפילו עונש יותר חמור מלהכשל בטסט.

פורסם

בסוף יתברר שכל הדבר הינו קונספרציה של יבואני הרכב!

אבוי, עכשיו כל המתקינים של היבואנים יעשו גו'בות.[הלצה לכל אלו שלא הבינו]

עוד חוק מפגר.

אולי יתקנו אותו כשהבן שלי יקנה רכב.

----

פורסם

קסנון תקני כולל מערכת לאיזון אוטומטי שמונעת סינוור אך מייקרת אותו מאד.

רוב מוחלט של מערכות ה aftermarket אינן כאלה וטוב ששמים לזה סוף.

אני מסכים שצריך לבדוק את מצב התקינה בחו"ל כך שמי שרוצה להתקין קיט תקני (שעלותו כמה אלפי שקלים) יוכל לעשות זאת בכפוף לפיקוח על ההתקנה כגון אישור משרד הרישוי אחרי בדיקת הרכב.

פורסם

או שהקסנון aftermarket יהיה ברמה גבוהה כמו המקורי או שיאסרו להתקין אותו כמו עכשיו. ראיתי וגם קרו לי מקרים שסינוורו אותי עם קסנון (לא באור גבוה).

פורסם

מה אתם מכירים יותר:

אנשים שקנו קסנון הכי חזק שמצאו התקינו את זה העיקר שיעבוד

או כמות מתגמדת של אנשים שקנו קסנון ביוקר והתקינו אותה כמו שצריך

?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נכון שיש מלא אנשים שהתקינו קיטים זולים ואפילו לא כיוונו אותם מצד שני בגללם אלה שקנו קיט יקר ואיכותי צריכים לרדת מהכביש?

מה שלא ברור לי זה שבכל טסט כולנו עוברים גם בדיקה של אורות שכוללת בדיקה של פיזור סינוור עוצמה וכו... אז מה הבעיה

מה ההבדל אם יש קסנון או לא, מה שחשוב זה עברת את הבדיקה או לא

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא פעם נסע אחרי גיפ של לאנד רובר או במוו x5 חדשה שבאים עם קסנון מהחברה והם מסנוורים אותי יותר מקסנון after market שאנ ישמתי בe30 שלי! אז למה לעזזל להם מותר ולי לא? זה נכון שרוב הקסנונים מסנוורים יותר מפנס רגיל אבל רכבים שבאים עם קסנון מהחברה מסנוורים לא פחות וזה עובדה! אני אישית שילמתי 1700 שקל על קסנון של חברה מאוד מפורסמת והפנס שלי מתאים לזה ואין מצב בעולם שאני זורק את הקסנון לפח. שיחזירו לי את הכסף קודם! ולכל המסכנים פה שמתחילים בחגיגה, אתם מוזמנים לבוא אלי וליראות איך ב7 דקות אני מחזיר את הפנס הרגיל ואחרי עוד 7 דקות מחזיר את הקסנון ככה שאין לי בעיה לפרק לפני טסט ולהרכיב אחרי זה-כנ"ל לגבי בוחן שיעצור אותי. :evil:

• תוכן חדש...