Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מקום אליו אני נוסע, הרכב שאני הכי רואה על הכביש זה יונדאי גטס,

באתר יד 2 יש בערך מיליון מודעות חדשות ביום על אנשים שמוכרים את הרכב הזה,

אפילו במשפחה שלי לרוב האנשים יש את הרכב הזה

לפני שקניתי אוטו עשיתי מחקר - והדבר הראשון שלמדתי מהפורום ובכלל מכתבות באינטרנט שזה הקניה הכי לא משתלמת בעולם!

אם זה נוחות, צריכת דלק או ירידת ערך של 50% תוך שנתיים.

אז למה עדיין זה מציף אותנו ?!?

פורסם

הרוב המוחלט של יונדאי גטס שאתה רואה על הכביש שייכות לחברות ליסינג או השכרה, או שהיו בעבר שייכות לחברות אלו, ונמכרו אחר כך לידיים פרטיות.

ציי רכב גדולים קיבלו מחירים מצויינים מיבואן יונדאי, וגטס נמכרה להם באחוזים נכבדים מתחת למחיר הרשמי, שגם הוא היה זול יחסית.

תוסיף לכך אמינות טובה (לפחות בשנים הראשונות), גיר אוטומטי זריז ולא מתוחכם מידי, מראה חיצוני נעים ומקובל על כל האנישים, שרות טוב של היבואן, אפשרות לקבל את הרכב ערום מכל איבזור (להפחתה נוספת של המחיר) והנה לך סיבות להצלחה.

בשוק הפרטי (כחדשה) הגטס הצליחה הרבה פחות, אבל כיד שנייה היא מבוקשת, קודם כל בגלל המחיר הנמוך.

פורסם
למה יש מיליארד יונדאי גטס על הכביש?

כי יש מיליארד סינים

בעיקרון, הרכבים הכי נפוצים הם אלו שנימצאים בחברות הליסינג, זה בערך גם אותם רכבים ששאר האוכלוסיה מרבה לרכוש ככה שהתמונה ברורה דיי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כי יש מיליארד סינים

בעיקרון, הרכבים הכי נפוצים הם אלו שנימצאים בחברות הליסינג, זה בערך גם אותם רכבים ששאר האוכלוסיה מרבה לרכוש ככה שהתמונה ברורה דיי

ניתן לקנות גם סינים בליסינג?:lol::-D:lol::-D:-)

פורסם

יש בטח עוד הרבה סיבות, אבל:

1. שיווק

2. מוניטין אמינות וסחירות

3. תמחור

4. פנייה לציי-רכב

ולמרות כל הסיבות הללו - מדובר במכונית בינונית ביותר, לא מספיק בטיחותית, עם צריכת דלק לא מרשימה והעדר מוחלט של סקס-אפיל. ירידת הערך גבוהה בעיקר בגלל שכמשומשת היא פחות קורצת לאנשים פרטיים, שלרוב מעדיפים להוציא קצת יותר כסף ולקנות משהו נורמלי. הגטס מצליחה בעיקר בגלל היכולת להציע לחברות הליסינג בדיוק את מה שהן חושבות שהן צריכות. עצוב אבל נכון. לאדם פרטי יש מגוון גדול של מכוניות עדיפות בשלל מאפיינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש מכוניות עם צריכת דלק טובה יותר, יש מכוניות עם סחירות גבוהה יותר, יש מכוניות שטובות בעוד 1001 דברים. אבל הגטס מציעה חבילה סבירה של תכונות במחיר סביר. בסך הכל, רכב אפור שיקח אותך בכבוד ממקום למקום, בלי ריגושים ובלי צלצולים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה - זה ממש לא ה"חבילה" שהגטס מציעה (כלומר, יש לכך השפעה אבל יש דברים שמשפיעים הרבה יותר). יש הרבה מכוניות שמציעות חבילות טובות לא פחות ואף יותר. לטעמי, היתרון של הגטס מתמצה בעיקר בארבע הסיבות שפירטתי בהודעה הקודמת שלי, שלאף אחת מהן אין קשר ישיר לאיכות הרכב כשלעצמו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין לה שום מוניטין סחירות.

במשך חצי שנה עמדה גטס GLS, הדגם המאובזר יותר - למכירה מתחת לבית.

הבעלים דרש 5 מתחת למחירון, אבל אף אחד לא התעניין. הסיבה - אף אחד לא מחפש את הדגם המאובזר והפרטי.

ההבדל בין הגטס שלו לבין גטס מהשכרה - כמעט 30 אלף ש"ח.

במקרה כזה, גם העובדה שהרכב נסע "רק" 70 אלף ק"מ, לעומת בערך 120 שנסע רכב השכרה לשעבר, הוא זניח.

30 אלף זה הרבה כסף...בסופו של דבר הבנאדם הבין שהוא לא יכול למכור את האוטו בלי להפסיד כמות עצבנית ביותר של כסף, והוריד את השלט למכירה.

אז איפה הסחירות? רק אם אתה "מתגמש" - הווה אומר - מפסיד הרבה כסף.

אני מניח שאם קונים אותה ב30 אלף שקל אז היא הופכת למשתלמת.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לדגמים של ציי הרכב. ברור לי לחלוטין שברכב שכזה הצרכן הפרטי ממש סובל ממדיניות היבואן (מה שלא קורה, אגב, עם מזדה 3, למשל). בסופו של דבר הגטס היא בבחינת "דפוק וזרוק" - רכב שאליו מתייחסים כמו לזבל - קונים בזול, מוכרים בזול, מעבירים הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנושא הסחירות,הגטס דומה למזדה 3 ופורד פוקוס-קשה למכור יוצאת צי רכב,קל מאד למכור פרטית.

כשהחזרנו את הגטס הקודמת שלנו,חיכו לה 3 אנשים,ולמרות שקיבלנו עליה מחיר מחירון מלא,היא נימכרה בו ביום ב 1500 ש"ח מעל מחיר המחירון.

ובנוסף,לוי יצחק גם דואג לה לירידת ערך מינימאלית :-)

ולנושא האמינות-מנהלי ציי הרכב לא מפסיקים להתפעל ממנה בנושא הזה,והיא הוכיחה עצמה כמכונית עמידה בפני היתעללויות והזנחה.

לגבי כל השאר-מסכים עם SRONIS.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחיר שלה מגוחך.

שנת 2006 אחרי השכרה ב(תחזיקו חזק) 46 אלף ש"ח.

לכל המעונין מתפרסמת בלוח פוקוס.(זו לא הגטס היחידה שנמכרת בזול).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כמעט בטוח, שהיא אחרי תאונה.

במכוניות כאלו, שנמצאות בכמויות גדולות מאוד על הכביש, ובכל רגע נתון יש מאות יחידות למכירה, כל פגם קטן ברכב גורר הורדה משמעותית במחיר.

גם קילומטרז' מעל הממוצע גורר הורדה רצינית.

אחרת פשוט אין שום סיבה לקנות את הרכב הספציפי, יש עוד מאות שלא עברו תאונות.

• תוכן חדש...