Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אצלינו בחברה מתחילים לקפל את כל האווט סורסינג פנימה כדי להרוויח את העמלות שנשפכות בדרך,

אבל איך האווט סורסינג יפעיל לי את הCAR-PC ? :shock:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האווט סורסינג טוב בהתחלה כאשר מקבלים הצעות מחיר מקבלנים חיצונים שמתים לקבל עבודה, לאחר שנה שנתיים כאשר אתה בידים שלהם עם מוצר שרץ הם מתחילים לזייף.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מציע לך לקרוא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142166

שרשור פשוט לכאורה שהפך ארוך אז אני אעשה סיכום ביניים:

בניית מעגל כמו שאתה רוצה זה פשוט כלום עבור מי שיודע וכאן הדגש. כי אם תבוא אליי או אל כל איש פיתוח אחר שיתכנן ואף ייצר עבורך מעגל ייעודי לצרכיך אתה תשלם סכום לא מבוטל ובמקרה של מישהו שיש לו עודף זמן, אוהב לשחק והחליט לקחת לך מחיר סמלי זה יהיה מספר תלת ספרתי.

כמובן שאם יש לך ידע כל ספר רלוונטי ווכל תוכנית הכי פשוטה באינטרנט ניתנת לשינוי בנקל כדי לתת את הפונקציונאליות שאתה מבקש.

זה יכול להשמע מעצבן, מתנשא ועוד ועוד- אלו החיים. כמובן שאני מציג את הדברים מנקודת מבט עסקית. ובזה תם הויכוח התיאורטי.

אם אתה רציני ויש צורך אמיתי אני בטוח שמרק יוכל לעזור לך בביצוע/הדרכה ואני אעזור בתכנון אם צריך למרות שאין לי ספק שמרק יסתדר מעולה.

פורסם

את יצור המעגל אני יכול לעשות בחינם, במעבדה סופר מקצועית

פניתי לפורום ולא לאנשי מקצוע בתשלום כדי לקבל קישור\יעוץ\הכוונה,

שבן אדם פונה לפורום טכני ומבקש יעוץ הוא לא פונה לבעל מקצוע בתשלום, כמו שבן אדם שפונה לפורום ומציג תקלה ומקבל ממני בפרטי\או על גבי הפורום הסבר מקיף אודות התקלה ולפעמים גם איזה מדריך צעד אחר צעד לתיקונה, אני לא מחייב אותו בשעון מוסך, הרעיון של פורום זה שיתוף מידע,

יכולתי מראש לפנות למהנדס אלקטרוניקה (כל אחד כמעט) שיפתח קצת ספרים ויתכנן אחד כזה, להגיד לו "גבר קח 300 שקל תארגן לי מעגל כזה" לא עשיתי את זה אלא פניתי לפורום במידה ואני אראה שזה לא מתקדם לשום מקום (ואני יכול להגיד לך שזה כבר מתקדם) אז בהחלט אשכול מעבר לחלופה מקצועית,

תודה על העזרה בכל מקרה

פורסם

סבבה, תגיד לי מתי נוח לך נדבר על זה בטלפון (יש לי כמובן את המספר) ונראה איך מגלגלים את זה הלאה,

תודה ענקית !

פורסם
שבן אדם פונה לפורום טכני ומבקש יעוץ הוא לא פונה לבעל מקצוע בתשלום, ברור ברור וברור. בגלל זה גם קיבלת עזרה.

יכולתי מראש לפנות למהנדס אלקטרוניקה (כל אחד כמעט) שיפתח קצת ספרים ויתכנן אחד כזה, להגיד לו "גבר קח 300 שקל [/

גם אתה מצחיק אותי היום. אתה באמת חושב שמהנדס ישב לחשוב (מעט) ולבנות לך כזה מעגל ב-300 ש"ח?!

quote]

בכל אופן שלחתי למרק תשובה לגבי מה שהוא שאל בכדי לעזור לך. לשירותך בכיף.

פורסם

עתיד,

מצורפת תמונה של אב טיפוס כפי שנקלטה בעדשת המצלמה...המעגל עדיין לא סופי.

תכין את פנקס הצ'קים.

מעגל אוטומטי לניתוק עומס.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק , הטיים הזה עוד יהרוג אותך!

תחליף סיגריה, דחוף. :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מרק, מחמם לי את הלב לראות תמונות כאלו !

מה בדבר הבעיונת שדיברנו עליה ? זה התבהר ?

בכל מקרה זה נראה פצצה (כאילו שאני מבין בזה משהו:))

תודה ענקית מראש, תעביר לי בפרטי את המספר חשבון בנק :)

• תוכן חדש...