Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוחנה במקום אסור, עבר שוטר ורשם דוח אך לא הצמיד אותו לרכב (הדוח הגיע לאחר מכן בדואר רשום)

לאחר 55 דקות (שעת לילה אחרי חצות) עבר שוטר ורשם דוח נוסף לרכב כי הוא לא ראה את הדוח הראשון.

האם מיבחינת החוק אני אמור לשלם 2 דוחות או לבקש ביטול הדוח השני ?

למעשה אני משלם את הקנס על העברה באותו מקום ולא לא הגיוני שבאותו לילה יעבור כל שעה שוטר ויחלק דוח ותיאורתית נגיד הייתי בא אחרי 10 שעות אז אני צריך לשלם 5000 שקל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה האם שני הדוחות הם אותו תאריך...

אם קיבלת דוח אחד ב 23:50 ואת השני ב 24:30, אז השני כבר נחשב ליום אחרי, והוא חוקי...

אם שניהם על אותו תאריך... תבקש ביטול...

פורסם

הראשון ב 1:35 בלילה, והשני 55 דקות אחריו (2:30)

פורסם

מצרף עוד הערה:

בדוח אחד רשום שמספר הבית הוא 2 ואילו בשני 4, אבל במקום הזה אין ממש מספר בתים , זה איזור בילוי עם מבנים ציבוריים גדולים ומן הסתם שהרכב לא הוזז.

וזו השערה של השוטר מה מספר הבית.

יקבלו את זה בהבנה שזה לא 2 דוחות שונים ?

פורסם

על סמך מה הוא יבטל את הדוח?

מה סיבת המקרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא רוצה לבטל את שניהם , אלא רק אחד כי בכל זאת נשאר בי רצון לממן למשטרה פירות יבשים לטו' בשבט

בעיקרון כל הסבטוחה הזו נגרמה מכך שהשוטר הראשון לא השאיר דוח על הרכב, כי אז השוטר השני היה בא ורואה את הדוח ולא נותן עוד אחד,

או אם היה רוצה לתת עוד אחד הוא לפחות היה רושם את אותה הכתובת (בהנחה שהשוטר שיודע ליקרא נימצא איתו)

אז אם אני ישלח להם מכתב עם התיאור שזה תכלס אות ומקום וקיבלתי שני דוחות על אותה עבירה באותה שעה/יום/מקום אמורים לבטל אחד מהם ?

פורסם

לפי התיאור שלך זה נשמע הגיוני בותר.

תגיע לתחנה שבה השוטר משרת, ותציג את כל המסמכים והדוחות שיש לך לקצין, לדעתי שם הדבר יפתר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה לי להגיע לשם, אפשר בדואר רשום לא ? (זה יחסוך לי חיוכים מיותרים)

פורסם
על סמך מה הוא יבטל את הדוח?

מה סיבת המקרה?

ל'

איך את יכולה להחנות ליד בית מספר 2 ואז ליד בית מספר 4 כשאין בכלל מספרים על הבתים?

השערה של השוטר? כדי להרשיע אדם צריך הוכחות לא השערות, טוב שלא שיער גם שבעל הרכב הוא סוחר סמים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

על הבתים חייב להיות מספר, זה שאין פלח מברזל לא אומר שהבית לא ממוספר.

ל'

פורסם

הרחוב ניראה בערך ככה:

יש מבנה באורך 50 מטר, בקצה שלו יש מספר 2, ואני חניתי בקצה השני של המבנה , אחרי המבנה יש חניון שבטח ממוספר כ 4

פורסם

אני לא בטוח שאפשר לבטל את הדו"ח, ואם כן, אז אחד מהם יבוטל לפנים משורת הדין ולא בגלל שחייבים לבטל.

למיטב זכרוני, בדקתי פעם את הענין לגבי דוחו"ת והתברר לי שעקרונית כל 20 דקות ניתן לרשום דו"ח נוסף על אותה עבירה לאותו רכב באותו מקום. (כך יצא שמי שחנה שעה ללא תו חניה יתכן ויקבל 3 דוחו"ת עירוניים).

אני זוכר מקרה בחולון בו גם פיקוח עירוני וגם משטרה הצמידו לאותה משאית שחנתה באותו מקום בלי לזוז, כל שעה 2 דוחו"ת פיקוח, ודו"ח משטרה אחד. בסוף היום כבר שני המגבים היו מלאים בחבילת דוחו"ת.

כך שאני בספק אם אפשר לבוא בדרישה לבטל את הדו"ח השני, לכל היותר אפשר לבקש.

זה שהשוטר השני לא ראה דו"ח או כן ראה דו"ח, כנראה לא משנה לענין זה.

לענין מס' 2 או מס' 4. - רושם הדו"ח אמור לרשום מקום שגאוגרפית ניתן לאתרו כמקום אסור. אם גם בבית מס' 2 וגם בבית מס' 4, אסור לחנות, זה לא יעזור כל כך. מצד שני אם באחד המספרים מותר לחנות בוודאות, הרי שזאת סיבה טובה לביטול הדו"ח. (לי אישית קרה שפקח טעה במס' הבית ורשם את מס' הבית הבא, ביקשתי לבטל בנימוק שבכתובת שהפקח רשם החניה מותרת -הדו"ח בוטל).

אם אין מספרים עוקבים ברצף, השוטר אמור לאתר את המס' הסביר/ההגיוני שבו חנה הרכב. לפעמים כשאין מס' ליד ויש מס' מול, הם רושמים "מול בית מס' X". בת"א כבר ראיתי שרשמו ככתובת "בין מס' X למס' Y" בגלל שבין X ל-Y היה רווח די גדול .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, אני זוכר שעקרונית הדו"ח תקף ל4 שעות(!) וניתן לתת דו"ח חדש כל 4 שעות, לא כל 20 דקות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...