Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

רכשתי MR2 לפני כמה חודשים אני מאוד מרוצה מהאוטו.

לגבי הבעיה שלי.

האוטו הפסיק להאיץ פתאום כאילו ש אין הזרקה של דלק למנוע (זרקו לי הערות אנשים שמבינים קצת שזה אינג'קטור או משהו שקשור להזרקה של הדלק למנוע)

אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי טיפים לפני שאני נכנס למוסך שלא יעבדו עליי שם או שלא יפקיעו לי מחיר בשמים .

ואם מישהו רוצה לראות אותה פירסמתי מודעה לפני כמה חודשים עליה היא כחולה עם ג'אנט 17 וקסנונים וגג קשיח 2001 80 אלף ק''מ

פורסם

כניראה בעיה במערכת הצתה/הזרקה

כנס לכמה מוסכים וקבל הצעות מחיר לפיתרון הבעיה.

רוצה לימכור את הMR2

אני מחפס אחת...

0522692206

ליאור

פורסם

אחי אני עוד מתלבט אם למכור כי קשה לי להחזיק אותה אני עובד וגם לומד אבל גם אני מוכר לא יודע אם זה יעניין אותך אני לא יורד ממחיר 130 אלף שילמתי עליה 125 והשקעתי עליה עוד 6 בשקט

פורסם

תקלות רבות ומגוונות יכולות לגרום לתופעה כזו, חלקן לתופעות ממש דומות ואף זהות, אם כי בעל מקצוע יאבחן ויגש למקום הנכון, ככל שהוא מקצוען.

באם מדובר שהאוטו מתחיל להחנק (לא מסוג של מנוע מקפץ) , הייתי מתחיל בבדיקת פילטר הדלק, החלפתו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...