Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תאמינו רק ללקוח. אולי הוא לא אומר את כל האמת אך ורק את האמת!

הוא תבע? יתבררו העובדות בבית המשפט ואז נדבר.:evil:

אני מכיר היטב את אלפא רומיאו ותודעת השרות שלהם היא מהגבוהות בישראל .

נראה כעוד מקרה שלקוח מנסה לסחוט ולהפעיל לחץ פיזי לא מתון כלל ולא ראוי על יבואן.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מכיר היטב את אלפא רומיאו ותודעת השרות שלהם היא מהגבוהות בישראל .

באמת?

לפני כשנה וחצי רכשתי מכונית חדשה. בתהליך החיפוש נכנסתי גם לסוכנות אלפא (בת"א רח' יגאל אלון), חשבתי על 159 ידנית.

הבחורה שמטפלת בענייני אלפא היא לא האדם החרוץ בעולם, כשנכנסתי 'הפרעתי' לה לקרוא עיתון (ידיעות למיטב זיכרוני).

אתה יודע מה? למזלי הטוב נתקלתי בה והיא בגישתה האנטי שיווקית שיכנעה אותי לברוח מהמקום. אם היה שם מוכרן נורמלי עוד הייתי עלול להתפתות ולרכוש את הרכב ואז יתכן שאני הייתי במקום הד"ר... :evil:

נ.ב. אתה ממליץ שלא להאמין ללקוח אבל להאמין לך, למה? כי אתה חבר פורום ותיק (2 הודעות)? הרי באותה המידה שיתכן שאתה חבר חדש בפורום - אתה גם יכול להיות מנכ"ל אלפא רומיאו...

פורסם
חבל.

בדיוק קראתי סיפור על אחד שהלך לו מנוע בקורולה 2003 , שנתיים אחרי גמר אחריות, ויוניוון מוטורס החליפו לו מנוע קומפלט חינם.

כנראה שזה ההבדל בין היבואנים שקובר את המותג.

תסכים איתי שיש הבדל בין יצרן רכב המוכר מליוני מכוניות בשנה, לבין יצרן המוכר כמה מאות בודדות, ואולי אפילו פחות.

:puzzled:
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיפור עצוב של יבואן גרוע!!

במקום לנסות ולשקם את המוניטין של החברה שממילא לא היה יותר מידי טוב (ולא בצדק) ממשיכים בקו הזה.

תוסיפו לזה את העובדה שהפסיקו ליבא לנצ'יות חדשות ובארץ המותג הזה מת

ובנוסף את העובדה שהיבואן דופק את כל בעלי הרכב בכל מה שקשור לחלפים של אלפא ולנצ'יה, והנה קיבלתם מתכון

ליבואן גרוע.

פורסם

והסכמתך היא סיבה מספיק טובה כדי להקפיץ שרשור מלפני חצי שנה??

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה שהארת את עיננו בגילוי הדעת המעניין שלך, אגב הקפצת שרשור בן חצי שנה.

אם ירצה בעל הרכב או מי מטעמו לעדכן אותנו בהתפתחויות, יואיל נא וישלח הודעה לאחד המנהלים והשרשור שוב יפתח.

עד אז - נעול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...