Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם, וגם. אני חייב לשמוע את הK2P אצלך. ובאמת ההבדל הוא כזה ענק בין הKF לבין K2P ?

הוופר של הKF יורד יותר נמוך אבל הטוויטר שלו TN47 פחות טוב מה- TN52 של ה-K2P.

והוופר של ה- K2P נותן מיד יותר חיי ובועט!

יש גם את ה KP שזה בעצם וופר של ה- KF וטוויטר של ה- K2P..

זה בהחלט סט מעולה(שאלה כמה הוא עולה?).

עדיין לא בטוח שהוא יותר טוב מה- K2P. הכל שאלה של מה את מחפש? באס או מיד דומננטי וכו' בקיצור חייב לשמוע!!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

שלום.

בן אדם מדבר רק על וופר הטוויטר לא מעניין אותו, הוא רוצה לשדרג וופר שלו.

בקשר לעמידות ו עוצמה אני מסקים שבאוטופיה לא יהיה יותר עוצמה. ו עמידות בפני מה? גם ככה העוצמה של הK2P מפרקת את הדלת. כמה יותר חזק?

ב 10K ניתן ליקנות את כל הסט ארוז יפה במזוודה כולל הטוויטרים מביריליום וקרוסים. רק שתי וופרים זה סיפור אחר.

פורסם

רגע,אוטופיה לא בועטת?המיד יורדת יותר נמוך מKF וK2P וגם פחות מעוות בהיי-מיד,אז הוא גם בועט כמו K2P וגם יורד נמוך מ KF לא?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
רגע,אוטופיה לא בועטת?המיד יורדת יותר נמוך מKF וK2P וגם פחות מעוות בהיי-מיד,אז הוא גם בועט כמו K2P וגם יורד נמוך מ KF לא?

אתה רוצה לבנות לעצמך אשליה שכאילו האוטופיה מושלם? יש מצב. תלוי מה אתה מחפש!?

אני אישית את בחירתי כבר עשיתי אפשר להגיד.

כל אחד וטעמו. הרכיבים צריך לבוא בהתאמה לשאר המערכת.

סיביק חביבי: מה המערכת שלך כוללת? ותכלול בעתיד?

פורסם

RS4 בשביל מידים וסאב(פוקל 30A),אוריון4004 בשביל MT22,אלפיין 9887,כמובן איטום לדלתות עם קסקייד.חצי מעמרכת הוחלפו לפני חודשיים ולא נראה לי שאני הולך להחליף משהו בקרוב.אני לא באשליה פשוט מידים של אוטופיה יוצאים לי 500 שקל יותר יקרים מ K2P.דרך אגב סט 2 חלקים של אוטופיה (מס' 6) זכו באססא בשנה שעברה כסט הכי מוצלח.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

גם כן קומבינה של פוקל ...

תקנה מיד וופר מסדרת KF שהוא בעצם המיד של K3P והרי לך סט 3 חלקים :)

או שבעצם התכוונת למיד וופר , שאני לא יודע איך הגעת למצב שיש לך טוויטר וקרוס ואין מיד וופר .

פורסם

תקנה מיד וופר מסדרת KF שהוא בעצם המיד של K3P והרי לך סט 3 חלקים :)

או שבעצם התכוונת למיד וופר , שאני לא יודע איך הגעת למצב שיש לך טוויטר וקרוס ואין מיד וופר .

אני לא בטוח שהמיד של KF הוא הוופר ב- K3P.. יש לך מידע בעניין הנ"ל?

פורסם
הוופר של KF הוא לא אותו וופר כמו ב K3P. הקוטר של מגנט ב KF, זה 80 מ"מ ב K3P זה 100 מ"מ הסליל של KF הוא 2.5 אינץ' לעומת הK3P שהוא בעל סליל של 4 אינץי

דיברתי על המיד ...

אתה יכול לתת השוואה על המיד של K3P לעומת המיד וופר של KF והמיד וופר של KPS כמובן לפי המידות :)

פורסם
גם אני מדבר על מיד-מידוופר או מידבאס איך שלא ניקרא לו. לא על סאבוופר.

http://www.focal.tm.fr/catalogue-front/produits-2008.php?langue=EN&idGroupe=1&idArbo=13&idProduit=87&idDivision=2

כאן יש את כל המידע על הסטים של פוקל.

מיד זה החלק האמצעי בסט שלושה חלקים ... מיד באס אומיד וופר זה החלק הגדול בכל סט

פורסם

ב KPS, KF ו ב K2P. בכל הסידרה של KEVLAR אין מידראנז', חוץ מK3P שגם הוא לא ממש מידראנז'.

תקנה מיד וופר מסדרת KF שהוא בעצם המיד של K3P והרי לך סט 3 חלקים

KF אין מידראנז'. או שהו לא כמו ב K3P. המידבאס של KF 6.5 אינץ' דומה ל מידבאס ב סט K3P.

אולי היתכוונתה למשהו אחר?

סט K3P מורכב משתי מידבאסים שאחד מהם זה מסט K2P ו והשני הוא סידרה משודרגת של מידבאס מסט KF, שהם קוראים לו 6K3P. בסט קיים טוויטר TN52 ו 4 יחדות קרוס אוברים פאסיביים. אחד מהם הוא קרוס של סט K2P, והשני הוא קרוס במיוחד ל K3P עם אפשריות חיבור שונים. אפשרות אחד זה "הי מיד"-פחות באס, יותר מיד היתנגדות 4 אום , אפשרות שניה "מיד פלאט"-פחות מיד, הרבה באס! היתנגדות 2 אום. הסט יכול ליספוג 200 וואט RMS. כל אחד מהמידבאסים יכול לקבל 100 וואט RMS.

בהרכבת סט כזה, קירקושים של פלסטיק, לא רק שבאים מהדלתות, בהם מורכב הסט אלה גם מכל המקומות ברכב.

• תוכן חדש...