Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, טוב, אני אבקש מהמנהלים למחוק את השרשור בסוף כשיהיה פתרון...

1) אני לא אוהב את הריח שלה. אולי היא לא התקלחה ואולי סתם מריחה מוזר.

2) היא באה מתרבות שונה לגמרי ואנחנו לא ממש חושבים בצורה אפילו קרובה.

3) היא לא חולקת את אותם ערכים כמוני, ואם הייתי רוצה הייתי יכול לשכב איתה, אבל החלטתי לא להיות שמוק. זה לא קונה את ההערכה שלי.

4) היא הפריעה לי לישון כל הלילה עם התחרמנויות, אבל כשהגיע תורי פתאום "לא בא לה".

5) עכשיו שחזרתי הביתה אמא שלי אמרה לי שעל דעת עצמה היא זרקה גבינה צהובה שפג תוקפה עוד יומיים והשאירה פלסטר מהרגל שלה בריצפה של המזדרון.

להמשיך...?

רציתי לראות באמת מה הערכים שלי בגלל שרשור אחר שהיה פה, ועכשיו גיליתי את האמת: "אני באמת שמרן ולא שוכב עם כל אחת".

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צ'ה גווארה, כמה שאלות

1. האם היא הסיבה לנפקדותך אתמול? כי אם כן אני כבר אדאג שתעלם

2. לא מוצא חן? אומרים את האמת, בכל מקרה, לא משנה מה הייה בעבר נקודה. ואל תשגה בשלב של "אז בא נשאר ידידים" אל!!! שום כלום, לחתוך!!! "על אש קטנה" זה אך ורק אם שני הצדדים מתאים להם ואין דרמות.

3. אבקש קצת יותר פרטים על המזדרון אני גם רוצה כזה.

אירית

פורסם
יוסי, הגיע הזמן שתקבל סדרת ריאליטי משלך. אני מציע לקרוא לה "המזדרון של פרנקוס". ברצינות. 8)

איזה ריאליטי, מי יאמין שזה אמיתי... זה צריך להיות סיטקום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

א. יש לך כרגע בחורה במיטה ואתה כותב בפורום?! :roll:

ב. כמו שאמרו לך, תהיה ישר ותעיף אותה קיבינימט עכשיו, זה הכי טוב שיכול להיות בשבילך. אל תחשוב על "לא לפגוע בה", בקצב הזה אתה עוד תתחתן איתה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
איזה ריאליטי, מי יאמין שזה אמיתי... זה צריך להיות סיטקום.

מסכים עם הבחור :-P

יוסי, יש לך סיפורים בומבסטיים בשכיחות כה גבוהה שלעיתים אני חושב שחייבת להיות איזה חמישייה של יוסי פרנקסוסים כדי שכל מה שאתה מספר יקרה.

עיצה שלי, תחתוך עכשיו כמו שאמרו, הכי בעדינות אבל בהחלטיות, כלומר שתבין מצד אחד שזה לא ימשך, אך מצד שני שלא תיפגע ותבין שזה לא בגללה, אלא בגלל שאתה לא בנוי לקשר רציני.

עיצה שלי 2, קח הפוגה, סע לאי שקט ומבודד, בלי ערסים שמרעישים בלילה, בלי בני דודים שמנסים לנגח אותך על הכביש, בלי בחורות שמריחות מוזר ומשאירות פלסטרים במזזזדרון. תנוח איזה חודש חודשיים, תירגע ואז תחזור, רענן ובראש שקט :idea:.

פורסם
עכשיו שחזרתי הביתה אמא שלי אמרה לי שעל דעת עצמה היא זרקה גבינה צהובה שפג תוקפה עוד יומיים והשאירה פלסטר מהרגל שלה בריצפה של המזדרון..

חזק, הרגת אותי!

קיצור, שתי דרכים:

1. "תשמעי, זה לא כל כך מתאים לי הקשר הזה ואת לא מה שאני מחפש בבחורה" בלי לפרט יותר מידי, ולהשאיר רושם של "אם יש לך בעיות, תלונות, מענות, ת"ש וכלכלה זה לא כל כך מעניין אותי".
  2. SMS קצר ולא מפרט יותר מידי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שמע-כמו שידעת להגיד לנו שלא מתאים לך ואתה לא רוצה לצאת מנייאק, זה מה שתוכל להגיד לה.

בכנות.{ "אני" מצטער, "אני" לא רואה עתיד בקשר, "ואני" לא יודע איך להגיד לך את זה בלי לצאת מנייאק."}.

אחת שכבר נכוותה, כמו שציינת, לפחות תעריך את הכנות, לדעתי.

אין איזה דרך קסם לעשות את זה בלי שיהיו רגשות מעורבים.

מצד שני, תמיד תוכל להגיד לה שאתה רוצה לעבור לגור בשדרות וממניעים אידיאולוגיים אתה לא רוצה מיגון.

...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

(סליחה שאני כזה "חרא" אבל...) למה מי היא בכלל בשבילך?! נו באמת מה הדילמות האלה שאתה מאכיל את עצמך? תגיד לה לא רוצה שניפגש יותר, חיים טובים שיהיו לך וזהו! נגמר הסיפור! נעלבה? אתה אפילו לא תדע מזה. וגם אם כן, זה לא אמור לעניין אותך, הרי אתה לא רצית להיות איתה. הלוואי לי היו בעיות פשוטות כאלה... (סתם, אין לי עדיין בעיות אני כולה בן 19 :wink::lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תביים את מותך :wink:

יוסי, כמו שאמרו חכמים לפניי (gsi16v) אתם רק בהתחלה, ככה שאין לך כל כך מה להרגיש רע כשתגיד לה שאתה לא מרגיש שזה זה ומעדיף לחתוך.

אגב, רועי, ומה אתה אומר על בחורה שפוגעת בגבר...?:roll:

יש בחורות שמגיע להן שיפגעו בהן.

אמת ויציב, אני ממליצה הפעם לא לביים אלא ממש להרוג

אירית

פורסם

תראה לה את שרשור המכולות שלך בפורום.

תאמין לי אתה משהו, לאחר שהסברת את עצמך ממליץ בחום אחרי סיום הקשר עימה להתפנות למס' פגישות אצל פסיכולוג.

Veni Vidi Vici

פורסם

תגיד לה ככה שמעי אני כרגע במצב של דילמה עצמית קשה ואני לא רוצה להיכנס לקשר את אחלה בחורה ובאמת מגיע לך יותר ממני אני בעל עבר פלילי קשה ויש לי הרבה צרות בחיים אני עומד לפשוט רגל ולעבור לגור ברחוב ספור עד 3 אם היא עדיין מולך אז כנראה שהיא קיבלה הרבה מכות בראש כשהיא היתה קטנה.

ועכשיו ברצינות.. תגיד לה שבאמת אתה לא במצב של קשר ושהיא אחלה בחורה ושהיא תמצא את מה שהיא מחפשת, תהלל ותשבח אותה ותגרום לה להבין שהבעיה אצלך.

פורסם
תראה לה את שרשור המכולות שלך בפורום.

תאמין לי אתה משהו, לאחר שהסברת את עצמך ממליץ בחום אחרי סיום הקשר עימה להתפנות למס' פגישות אצל פסיכולוג.

פסיכיאטר עדיף במקרה הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאותגר שדים

זה ממש יעבוד, בעצם כן אם היא סתומה, או אם יוסי סתום ולא הבין בכל הפעמים שזה הוצע כבר

אירית

• תוכן חדש...