Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרצדס רשומה כאספנות בנמל תל אביב. לפי המצב והקרבה לקמארו הרקובה למוות, הייתי אומר שהיא גם שייכת לדביל ההוא.

בדיוק על זה רציתי לשאול,

יש את הדביל ההוא שיש לו רכב רקוב וכמעט מת בנמל ת"א..

הרכב הוא קאמרו? והדביל הוא דביל?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מכיר אישית את האיש, אבל להחזיק כמה רכבים, שלפחות חלקם די מעניינים והיו במצב טוב- בנמל ליד הים- זה לא הצעד החכם ביותר, בעדינות הייתי מגדיר את זה. והקאמרו- אכן קאמרו צהוב, שכואב לי הלב לראות אותו- אבל לדעתי- אין לו כבר שום עתיד, מכוון שרקוב עד הייסוד, וכל שניה שממשיך לעמוד שם- מקרבת אותו למצב, שפשוט ייתפורר לבד מהרוח הכי-קלה שתהיה, ואני ממש לא מגזים! ויש לידו עוד שני שברולטים- נובה ועוד משהו, לא זוכר מה, שאותם עוד אפשר להציל, לפחות אחד, אבל עוד מעט גם הם ימותו באופן סופי, וחבל! :?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מרצדס SL450 קבריו יפה בצבע קרם, קיבוץ גלויות 7 ת"א-יפו, צמוד לבסרגליק הזגג, הרכב למכירה (מודל 74-78 לדעתי), לא רשום אספנות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בכרמיאל, סיטרואן BX מודל 88 עומדת בחנייה פרטית, נראית ללא תזוזה.

הכוונה בה"פ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

באור עקיבא הופיעה בחניה משהוא שנראה כמו קורווט (יש כיסוי) מהדגמים של שנות ה 60. בצבע חום, עומד בערך חודשיים ונראה מרשים אפילו עם הכיסוי עליו.

פורסם
מרצדס SL450 קבריו יפה בצבע קרם, קיבוץ גלויות 7 ת"א-יפו, צמוד לבסרגליק הזגג, הרכב למכירה (מודל 74-78 לדעתי), לא רשום אספנות.
אם זאת אותה אחת שאני חושב עליה, היא בלי ניירות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה, מה הלוחית רישוי של הרכב או תמונות ? כי האוטו במצב תקין ונוסע, לא יודע אם משופץ כי לא הסתכלתי מקרוב, אז נראה לי קצת מוזר הנושא הזה.

אגב, בראש העין, רחוב ה' באייר (אני די בטוח שזה דווח) עומדת אלקמינו בצד שמאל של הדרך, פחות או יותר באמצע הרחוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מי יודע פרטים על חצר בכפר יונה מפוצצת ב רכבים 2 פורד כאפרי,2 מרצדס ישנים מאוד במוו ,אלפא , ועוד ועוד...

הרכבים עומדים ועומדים הייתי בכפר יונה לפני חודשיים ממש לא יאמן איזה אוסף מרשים. בטוח מישהו מכאן...

פורסם

ראיתי את הטאונוס הזו עומדת שם באותה הפוזה בדיוק, עוד לפני שנה (מצ"ב תמונה).

תיארתי לעצמי שהיא כבר אצל בעלים אחרים, מסתבר שלא.

דווקא נראית במצב די טוב.

IMG_1166.jpg

פורסם

אני לא זוכר איזה לוחיות היו על המרצדס, אם בכלל. לפני כשנתיים עבדתי שם כמה ימים באיזור, וראיתי את האוטו עומד במוסך, בצבע חום בהיר, עם גג נפתח חום, מאובק למוות, התעניינתי, ואחד האנשים שהיו במשרד אמר לי שאין לו בעיה למכור, אבל לאוטו אין ניירות. מאז שכחתי ממנה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כמה מכוניות משנות ה80 עדיין לא ממש ענתיקות אבל לא ממש רחוקות מזה דיי נדירות היום וחבל שהם סתם עומדות ככה.

אופל קדט שנת 85 במצב טוב מאוד חוץ החלודה שתמונה עם חלון פתוח פנס שבור ופנצר בגלגל לפחות שיסגרו תחלון עומדת ליד קניון דיזינגוף סנטר מול הכניסה של המשביר לצרכן מקווה שמשהו יציל אותה מהר לפני שלא ישאר ממנה כלום

לא רחוק משם בזמנהוף פיאט דונה שנת 88 שמניע אותה מדיי פעם אדם מבוגר לא מכיר את הבעלים אני עובר שם ורואה

באותו רחוב דייהטסו שרמנט שנת 86 שעומדת לפחות 10 חודשים באותו מקום אין אוויר בגלגל ואין טסט חצי שנה לפי המדבקה

יש באוטו תו נכה שלפי זה אפשר לדעת מי הבעלים

רנו 5 שנת 82 עומדת כמה שנים בחנייה של מסעדת הפיל ברחוב בני אפרים

התמונות באיכות לא הכי טובה מהפלאפון

1108071006a.jpg

1108071006.jpg

1213071217a.jpg

1213071217.jpg

1213072027a.jpg

1213072027.jpg

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...