Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר שאין אישור ל1600 בפיאסטה, מנסיון שלי ושל עוד הרבה.

עכשיו תורך להוכיח אחרת, אתה מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית אם יש לך מידע שעדיף שלא יפורסם.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והיא לא תראה כמו סיוויק קופה מרמלה

לא ידעתי שהונדה סיוויק מרמלה נראית שונה.

כל הונדה סיוויק מהסוג שאתה מתאר היא ערסמוביל ולא משנה אם היא מכפר שמריהו או רמלה

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

גם אני לא מכיר אישור גורף להתקין 1600 בפיאסטה, אשמח לשמוע אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאוהב בקורסיקה בעבודה על שם משתמש שלא שלו:

כל סיוויק קופה היא ערסמוביל , אבל ברמלה זה יותר מוקצן מכפר שמריהו :) כולנו הבנו את הנק'...

לא אמרתי שיש אישור גורף לפיאסטה 1600 , אני מכיר כמה אנשים שקיבלו את האישור בלי בעיות מיוחדות וברגע שתהיה לי את כל הפרוצדורה אני אפרסם כאן הכל (אלא אם יש כמה הסתייגויות מהחוק ואז אני אתן בה"פ למי שיבקש...תלוי מי יבקש...).

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

אז אני מבקש יפה פרטים על הפרצדורה של אישור מנוע כזה (בתקווה שלא מעורבות כאן העברות כספים מתחת לשולחן).

תודה ושבוע טוב.

פורסם

מה אתה רוצה להשיג ? כוח ? הרבה כוח ? התנהגות עדיפה ?

בפיאסטה שלי (MK2) לדוגמא, יש כרגע מוט מייצב אחורי תחתון, מוט מייצב קדמי עליון, צמיגים 150\55\13 (במקור 130) וגיר 1.3 (שזהה ביחסי העברה ל1.1 - קצרצר). עוד אוסיף קויילאוברים או קפיצי הנמכה (תלוי במחירים ובמה שאמצא), מנוע 1.6 של אסקורט, בלמים של אסקורט וזהו בגדול.

הרכב ישב בסביבות ה100 כוחות סוס עם גיר קצר ו650 ק"ג, עם ההתנהגות שלה אתה יכול לצפות רק לדברים טובים ע"ע XR2.

על אותו סט-אפ אפשר להוסיף טורבו שמייקר את הסיפור דיי הרבה אבל מוסיף המון.

כנס לfordpassion.com תבין לאיזה רמות אפשר להגיע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

איזו הנאה אתה מסוגל להפיק מהשילדה של הפיאסטה?

שני מוטות רוחביים והיא תהיה XR2? (ד"א ממליץ לך לחפש גם אחד אחורי עליון).

ההגה אומנם לא רע, בלמים אפשר לשפר אבל השילדה זוועתית, רק קו ישר.

השיכוך מהמורות בפיאסטה זוועתי, באמפ הכי קטן על סיבוב שלקחת חזק ואתה עף לעזאזל (עם החלפת בולמים וקפיצים זה ישתנה, השאלה עד כמה).

פורסם

דניאל , ידוע לאיזה רמות אפשר להגיע , בגלל זה נבחרה הפיאסטה , ואני בחרתי דווקא ב-MK3 , אפשר לשפר אותה אפילו קצת יותר מה-2 , אבל אם כבר העלית את העניין , תעלה כאן תמונות של הבובה שלך...

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם
איזו הנאה אתה מסוגל להפיק מהשילדה של הפיאסטה?

שני מוטות רוחביים והיא תהיה XR2? (ד"א ממליץ לך לחפש גם אחד אחורי עליון).

ההגה אומנם לא רע, בלמים אפשר לשפר אבל השילדה זוועתית, רק קו ישר.

השיכוך מהמורות בפיאסטה זוועתי, באמפ הכי קטן על סיבוב שלקחת חזק ואתה עף לעזאזל (עם החלפת בולמים וקפיצים זה ישתנה, השאלה עד כמה).

מאיפה הבאת את זה ? אתה נוהג על שילדה ? תפסיק לקרוא בפורומים כל היום וצא לנהוג תבין שבין מילים והרגשה יש הרבה.

פיאסטה מתנהגת בגירסאות הספורטיביות (עם אותה שילדה כמו של הS שנמצאת אצלי !)שלה לא פחות טוב מהרבה מכוניות שנהגתי עליהן. שיכוח מהמורות ? אתה רציני ?!

השילדה שלה לא זוועתית ולא קרוב לזה, היא מכויילת להיגוי יתר ועם מספיק כוח היא יכולה לתת בראש להרבה מכוניות שאתה סוגד להן. (אגב, גם סיויק {חסרת השילדה}, רחמנא ליצלן, עם בולמים וקפיצים {או קויל אוברים} יכולה להיות מאוד ביצועיסטית).

נהגת על אחת ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מאיפה הבאת את זה ? אתה נוהג על שילדה ? תפסיק לקרוא בפורומים כל היום וצא לנהוג תבין שבין מילים והרגשה יש הרבה.

פיאסטה מתנהגת בגירסאות הספורטיביות (עם אותה שילדה כמו של הS שנמצאת אצלי !)שלה לא פחות טוב מהרבה מכוניות שנהגתי עליהן. שיכוח מהמורות ? אתה רציני ?!

השילדה שלה לא זוועתית ולא קרוב לזה, היא מכויילת להיגוי יתר ועם מספיק כוח היא יכולה לתת בראש להרבה מכוניות שאתה סוגד להן. (אגב, גם סיויק {חסרת השילדה}, רחמנא ליצלן, עם בולמים וקפיצים {או קויל אוברים} יכולה להיות מאוד ביצועיסטית).

נהגת על אחת ?

הייתה לי MK3 מספר חודשים שנת 97' אם להיות מדוייקים.

מכויילת להיגוי יתר? אולי מכוון שאין לה מספיק כוח בשביל לגרום לתת היגוי.

נסעתי על הרכב הזה את כבישי נס- הרים (אני גר באיזור) עשרות פעמים, אחרי הכיכר אם באים מכוון מבשרת ועולים ימינה להדסה עין כרם יש באמפ שעם לאנטיס כמעט ולא היה מורגש (על רטוב או ברד היה זורק קצת) ועם פיאסטה עם מנוע 1600 אני מוכן להתערב שהמעקה בטיחות בנתיב הנגדי יהיה קרוב מאי פעם (בנהיגה ספורטיבית).

אולי המצב של בולמים, קפיצים וצמיגים אצלי היה כל כך גרוע אבל עדיין.

אולי לך אין מספיק נסיון עם הפיאסטה? ומה ההבדל בשילדה בין הMK3 לS שכל כך משמעותי?

ד"א יש S שנת 88 מושתלת ZETEC 1600 למכירה (אפשר לראות את הפרוייקט בסקאלה).

פורסם

יש ב YAD2 אסקורט RS2000 עם 86K, הכל מחובר, מקורי ומוכן, באם הרכב לא "נכה" שקול אחד כזה בתור בסיס ספורטיבי

נ.ב: אין לי שום קשר לרכב, סתם שיטוט ביד-2 ...

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=586967

יצרן:פורדדגם:אסקורט אריקהנפח:2,000שנה:1994יד:1ת. הילוכים:ידניתמחיר:right_08.gifright_04.gif

סוג מנוע:בנזיןק"מ:86,000צבע הרכב:לבןמזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות:

כנף אחורית מקורית ציפוי עץ בלוח שעונים ועוד תוספות

right_06.gifעכשיו ברשת AV – שנתיים אחריות על רכב מיד שנייה

spacer.gifcenter_09.gifcenter_17.jpgcenter_18.gifאזור מכירה:כל הארץעיר/ישוב:פתח תקווה טלפון:03-9073870סלולארי:054-2265465איש קשר:רונידוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםcenter_20.gifright_02.gifkoteret_tmunot.gifcenter_04.gif1_1_1_44043_20071201131259-m.jpgicon_hagdala.gifלהגדלה ותמונות נוספות לחץcenter_06.gifteur.gif

RS שמור כחדש מנוע חדש מהאריזה משופר ללא תאונות הכל מקורי

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אליי זה לא מדבר, וגם כשהייתה לי פיאסטה לא הייתי מחליף אותה בRS2000.

אם כבר פרוייקט אז 120 כ"ס על הפיאסטה יהיה יותר מעניין (אומנם זה לא הרבה כוח, אבל אם עם 75 כ"ס השילדה של הפיאסטה קורסת לתוך סיבובים אני לא רוצה לדעת מה יקרה עם 120).

פורסם

תקשיב , אתה מדבר שטויות .

עם בולמים טובים , אנטירולים טובים , קפיצים טובים , אתה תוקף סיבובים כמו שלא חשבת שאפשר .

תתפלא אבל דווקא לפיאסטה דור 2 וגם לדור 3 יש אחלה שלדה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...