Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה התייצבתי היום אצל אנטון להחלפת צמיגים. אומנם לא לרכב שלי, אבל חשבתי שאם אני כבר שם, אולי כדאי לבדוק מה קורה עם צמיגים גם בשבילי היות והחלפתם מתוכננת להיות במהלך השנה הקרובה.

הצמיגים ברכב שלי הם באותה מידה כמו הצמיגים שאתה מחפש.

נתחיל מיוקוהמה: ה-V500 המשובח שעליו כרגע אני נוסע אינו מיובא בימים אלו לארץ ולפי מה שהוסבר לי, כל היבוא כרגע הינו ממדינות אסיה השונות שאינן יפאן, קרי: סינגפור, תאילנד וכיו"ב.

יש לו במלאי במידה הזאת דגמים שונים של קונטיננטל, דאנלופ ומישלין והוא מוכן לבצע לך הזמנה לכל דגם שלהם שתרצה.

המחיר לרביעיית קונטי עומד על כ-1100 ש"ח, שזה קצת פחות ממה ששילמתי לפני יותר משנתיים על ה-V500.

ולאדון haimy החכם באדם:

כשאתה רגיל לנסוע על אליאנס (אותו אתה מרבה להלל ולקלס מעל דפי פורום זה) ודומיו, לא פלא שאינך רגיל להתקל בקשיים בבואך לרכוש צמיגים. עם זאת, אם היית מרים ולו במעט את הסטנדרטים שלך ומנסה לרכוש צמיג איכותי במידה הנ"ל, כנראה שהיית מגלה בעצמך שהמבחר שקיים בארץ די מצומצם וברוב הפנצ'ריות כלל לא מחזיקים במידה זו (ואם כן מחזיקים, אזי מדובר רק בדגם אחד או שניים בלבד).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן, מידה בעייתית (של 205GTI 1.6).

הפאלקן מהווים תמורה טובה למחיר, אוחזים טוב ברטוב, הבעייה איתם היא במעבר הראשוני מיבש לרטוב.

עברתי כבר שני סטים שלהם ברכב הקודם.

הטויו פרוקסס TPT גם מהווים תמורה טובה למחיר, לא נהגתי עליהם,

אבל מהתרשמות של חבר על פג'טה ספורטיבית קיבלתי רשמים חיוביים ביותר.

כמובן שהכל יחסי למידה הספציפית הנ"ל, כן ?

על הרכב הנוכחי לא הייתי שוקל אפילו לא בצחוק לשים אף אחת מהאופציות האלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רבותיי תסלחו לי מאוד שאני מקפיץ תנושא אך צמצמתי את רשימת האופציות שלי לשניים:

Yokohama C.Drive

מול

GoodYear EXCELLENCE

לא איכפת לי מרעש וגם לא איכפת לי מנוחות נסיעה

איכפת לי שיהיה לצמיג אורח חיים ממוצע (שנה וחצי/50,000 ק"מ)

והכי חשוב אחיזה!

הגודייר יקר משמעותית מהיוקוהמה...האם אתם מוצאים הצדקה לכך?

שני הדגמים לא מופיעים באתר tirerack כך שלא מצאתי מדד לדירוג...

עברתי פחות או יותר על כל tires4u ואלה הדגמים הכי טובים שראיתי במידה שלי, אך אם דילגו עיניי על משהו הייתי רוצה לדעת על כך...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

היכן במרכז ניתן להשיג C-DRIVE במידה 195/65 R15 91V ?

כבר עברתי לא מעט פנצ'ריות ולאף אחד אין.:?

הכוונה למקום שיש לו במלאי תעזור מאוד.

תודה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
שוב כמו שכתבתי לך בפרטי,היוקוהומה C DRIVE פשוט מעולים.

אני בטוח שזה הוא צמיג מעולה...אך השאלה היא איך הוא ביחס לגודייר?

היכן במרכז ניתן להשיג C-DRIVE במידה 195/65 R15 91V ?

כבר עברתי לא מעט פנצ'ריות ולאף אחד אין.:?

הכוונה למקום שיש לו במלאי תעזור מאוד.

תודה

ליאור

קשה מאוד למצוא את ה C.Drive בארץ...

גם איפה שכן יש אותו, הוא שכב הרבה זמן על המדף...

במידה שלי הכי טרי שמצאתי היה 4806

אך לא קניתי. (אמור להגיע משלוח חדש בקרוב)

ואני מעדיף לחכות עד שיגיע המשלוח חדש לארץ...

אלא אם כן יסתבר שהגודייר יתאים יותר לדרישות שלי...

לנטרה 95'

פורסם

היוקוהמה עדיף (על סמך השוואות שנעשו ע"י Automotor und sport הגרמני וע"י ארגון נהיגה אוסטרי).

יש לי ניסיון עם שלושה צמיגים איכותיים במידה הנ"ל - V500, C Drive והקונטי' פרמיום קונקט.

שלושתם היו שקטים (במיוחד ה-V500), כולם אחזו טוב ביבש (במיוחד ה-C Drive) וברטוב (בעיקר ה-V500).

הקונטי' לא זולים - סביבות 650 פלוס ש"ח לזוג (אנטון הציע לי זוג טרי טרי ב-600 ש"ח).

אני הייתי מברר עם היבואן של יוקוהמה לגבי ה-V500 (שאיני חושב שמיובאים ארצה) ולגבי ה-C Drive (מתי מגיע משלוח טרי).

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היוקוהמה עדיף (על סמך השוואות שנעשו ע"י Automotor und sport הגרמני וע"י ארגון נהיגה אוסטרי).

יש לי ניסיון עם שלושה צמיגים איכותיים במידה הנ"ל - V500, C Drive והקונטי' פרמיום קונקט.

שלושתם היו שקטים (במיוחד ה-V500), כולם אחזו טוב ביבש (במיוחד ה-C Drive) וברטוב (בעיקר ה-V500).

הקונטי' לא זולים - סביבות 650 פלוס ש"ח לזוג (אנטון הציע לי זוג טרי טרי ב-600 ש"ח).

אני הייתי מברר עם היבואן של יוקוהמה לגבי ה-V500 (שאיני חושב שמיובאים ארצה) ולגבי ה-C Drive (מתי מגיע משלוח טרי).

בהצלחה!

את ה V500 לא חושב שיש בארץ במידה שלנו...

ואת הקונטיננטל אני לא חושב שאקנה כי הם סתם נראים לי יקרים

ה C.Drive אמור להגיע באמצע אוקטובר...

הבחור שדיברתי איתו הבטיח לי שזה בטוח יהיה תוצרת 2007...

והאם אפשר לקבל לינק להשוואה הזאת שאתה מדבר עליה?

לנטרה 95'

פורסם

כמו שנאמר על ידי לפני שבוע וחיזקו את דבריי

פאלקן ZE512 , צמיג טוב במחיר טוב ...

היה מותקן על מספר ספורטיביות של חברי פורום והדעות עליו טובות!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אתה מבין גרמנית? :wink:

אגב, אם אין ברירה - לך על הקונטי', הם לא רעים בכלל.

בין ה-V500 ל-C Drive, לדעתי :-)

ה-512 טוב על יבש, אבל על רטוב? לא מי יודע מה.

אני לא הייתי הולך על זה - בעיקר שיש אופציות עדיפות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נוסע על הפאלגן 512,צמיג סה"כ די טוב ,אוחז טוב מאד.

באמת יש לו קצת חולשה במשטח רטוב אבל אל משעו רציני.

אני שילמתי עבור רבעיה 1050 שח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בזמנו כשהצמיג רק יצא שילמתי על רביעייה יותר מזה (באיזור ה 1,100 או 1,200).

לא מזמן שילמתי עליהם 230 לצמיג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...