Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנאדי אין ספק שיצאת צדיק, ובלי קשר זה אוטו מגניב עם פוטנציאל גדול (דרך אגב ראיתי אחת כזאת צהובה ,לדעתי גם לא אספנות, נוסעת לה לפני כמה חודשים)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחד ברמת גן, צהוב ובמצב מצויין. אפילו מדי פעם בא למפגשים. יותר אני לא מכיר כאלה, שנוסעים. היה עוד אחד בת"א- לדעתי, כבר מזמן לא קיים. עוד אחד ראיתי איפשהו באיזה מושב- זרוק עם ערימת זבל עליו, לא נראה בחיים כ"כ...:cry: אולי יוכל להיות תורם איברים בבוא הזמן, אם בכ"ז אצליח לעשות משהו עם שלי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני לא יכול - משום-מה, אני כבר לא מצליח לשמור כלום, ברגע שאני משנה אותה!

זה מה שקרה גם לי. למה נראה לך החתימה שלי הצטמצמה כ"כ? כי רציתי לעדכן על הקניה של הקליאו.

כנראה שקארספורום לא בנוי לאנשים כמונו שמחזיקים בבית 5 רכבים. חבל לי נורא, עשרות אנשים פנו אליי כל חודש בעקבות החתימה שהייתה לי ומצאתי לכמה רכבים קורת גג ובית חם (שלא לדבר על עשרות המתעניינים בייבוא שקישרתי אותם לאנשים הנכונים), מאז ששיניתי את החתימה כמות השיחות ירדה כמעט לאפס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתחדש ואכן רכב חמוד

תהנה ממנו ושיגיע לימים טובים !

יש גם אחת כזאת נוסעת מדי פעם באיזור מפרץ חיפה

וגם שתי סטיישנים אחת לבנה ואחת צהובה

כנראה המסחרית ואחת מהסטיישנים באותה בעלות

וכן אלה MK1 !

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מרגש ונוגע ללב .

אסקורט מסחרית כזו בצבע צהוב ,נמצאת בחצר של המוסך במושב שדה יעקב- בין יקנעם לטבעון .

נראית נטושה או פרוייקט לשיפוץ עתידי . עד לפני מס' שנים עוד חנתה ליד אחד הבתים במושב .

נראתה ( אז ) במצב הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר .

שווה לנסות .

יניב.ש

פורסם
אני לא יכול - משום-מה, אני כבר לא מצליח לשמור כלום, ברגע שאני משנה אותה!

טופל. אם אתה רוצה טקסט אחר, סמיילי אחר, חשבון בנק אחר או כל דבר אחר שנוכל לסייע בו, פנה בה"פ. :-)

פורסם

המממםםם... אפשר רק כסף בחשבון? ככה, נניח, 1000000$.... או פשוט להוריד את הקאפרי המהחתימה?:roll: -TNX!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה למחוק את הקפרי מהחתימה? מעבר לערך הסנטימנטלי שיש לך כלפיה, היא עדיין מחכה לפחחות רצינית...:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עדכון מהשטח: אתמול, אחרי שהחלפתי סטרטר, האוטו הניע, ונסע. חוץ מקרבורטור שלא מכוון, כבל גז לא מקורי כנראה, או לא מורכה טוב- מנוע עובד מצויין! אין עשן חריג, רעשים וכ"ד.

הברקסים בקושי עובדים, וקלאץ לא מכוון או משהו (אבל לא מחליק).

תודה לבנצי על הסטרטר!:-)

פורסם

מזל טוב, מי כמוני יודע איזה הרגשה טובה זו להניע רכב בפעם הראשונה אחרי שרכשת אותו במיטב כספך, כחתול בשק, ללא מידע בדוק לגבי מצבו האמיתי ולגלות שהוא עובד ועובד טוב ישר כוח ותודה על המצבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום עשיתי נסיעה קצת ארוכה- מיבנה לראשון, וחזרה- נסעתי לאיזה מוסך לקבל הצעת מחיר לפחחות- הם לא היו מוכנים אפילו לגעת באוטו...:-( כן, אני מנסה בכ"ז, אפילו שאמרתי שאני לא נוגע בו עכשיו, לעשות איתו משהו... בכל מיקרה- האוטו נוסע בסדר גמור, טפו-טפו, אנשים מסביב מסתכלים קצת מוזר, מעניין, למה?:roll::lol:

אני מחפש "פחח בשקל"- עבודה זולה, אבל סבירה יחסית, אינני מתכוון להגיע לרמה של "תצוגה" עם האוטו הזה, אני רוצה, שלא ייתפורר לי לגמרי לפחות עוד שנה-שנתיים, אחרי- נחיה, ונראה...

פורסם

זה הפחח של האלפא שלי ?

אם לא יילך, אני יכול לנסות לחפש לך מישהו זול יחסית מבני דודינו באיזור לוד או כפר קאסם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אכן, זה האיש. הודה לך, אם תמצא לי מישהו מ"שם"!

• תוכן חדש...