Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

אני כרגע בשלביי שיפוץ רכב, היות ואין חלקים לרכב הנ"ל בארץ הקודש אני נאלץ באל כורחי בשיטת היבוא.

לעיננו: כבר 2 משלוחים מתעכבים לי . האחד "מתעקב" כבר למעלה מ-3 חודשים ולפי מספר המעקב שהמוכר נתן לי רשום באתר:

A delivery was attempted for your item with reference RI875119779GB in NATIONAL RETURN CENTRE before 12:55 on 29/05/07.

A card may have been left, depending on the country's postal service.

If undelivered, it will be returned to the UK.

The royal mail website is http://www.royalmail.com

and your tracking number is

RI875119779GB

אם הבנתי נכון אז הכוונה היא שהמשלוח חזר חזרה לאנגליה , אם כך אז למה אף אחד לא הודיע לי על כך לפני שזה קרה?

ומה אני אמור לעשות עכשיו , כבר עברו 60 ימי ה"דיספיוט" כך שלהגיש תביעה זה קצת מאחור מידי .

השולח אמר שהוא פתח בחקירה מול "Royal mail" וכך הוא יקבל עוד פרטים שיעזרו לי לפתור את התעלומה.

חשוב לציין שדואר ישראל לא יודע על מה מדובר והוא לא יכול לעשות הרבה כי הוא לא מזהה שכזה מספר משלוח הגיע לישראל בכלל , הפקידה בדואר אמרה שהיא צריכה יותר פרטים ורק השולח יכול לספק אותם לאחר בקשה ופתיחה בחקירה מול חברת השליחה. השולח (שהפידבק באי באיי שלו 100%) לא מראה סימני חיים בשבועיים האחרונים ואני חושב שאכלתי אותה , אני צודק?

המשלוח השני מתעקב כבר חודש מאז שליחתו, אין לי מספר מעקב כי הבן אדם איבד אותו ואני דיי מאמין לו, זאת לא פעם ראשונה שאני עובד איתו , הפידבק שלו 100% והוא ממש השקיע בכל הודעה באופן הפירוט והתמונות , הוא גם הציע שיחזיר לי את הכסף וכשהמשלוח יגיע אני אחזיר לו את הכסף חזרה, הוא בסדר גמור, אבל למה זה מתעקב כל כך ,נמאס לי כבר !

זה רק אני או שיש בעיה כלשהי במערכת שיטת המשלוחים מחו"ל לארץ?

למה צריך לקוות כל פעם מחדש שהמשלוח יצליח להגיע לארץ, פעם זה עובד ופעם לא!

אשמח בתשובות שיעזרו לי להבין איך המערכת עובדת או מה אני עשיתי שלא בסדר.

תודה רבה,

אסף (המיואש).

פורסם

בפורום אספנות מספרים שיש הגבלה חדשה-ישנה של המכס על יבוא חלקי רכב. אולי החבילות שלך תקועות שם?

בכל אופן, גם אני נתקלתי בבעיות דומות במשלוח האחרון שעשיתי מחו"ל. לדעתי לאור הבעיות הרבות שיש שווה לעשות משלוח מבוטח או לשלוח עם UPS ודומיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בפורום אספנות מספרים שיש הגבלה חדשה-ישנה של המכס על יבוא חלקי רכב. אולי החבילות שלך תקועות שם?

בכל אופן, גם אני נתקלתי בבעיות דומות במשלוח האחרון שעשיתי מחו"ל. לדעתי לאור הבעיות הרבות שיש שווה לעשות משלוח מבוטח או לשלוח עם UPS ודומיו.

היי צביקה,

הכל יכול להיות אבל אם הם באמת תקועות שם , אני לא אמור לדעת מזה?, הריי באיזה שהוא שלב המשלוח יחזור חזרה לארץ השולח בלי ידיעתי.

אסף.

פורסם

לדעתי תמשיך להמתין, אני קיבלתי הזמנה שלישית ואחרונה לדואר מרכזי (לא קיבלתי את הראשונה והשניה בכלל) לשחרר חבילה אחרי חצי שנה וזה אחרי שבדקתי איתם והם אמרו לי שאין להם כלום שמחכה לשליחה לכתובת שלי,

יש עוד הרבה כמוני שקיבלו את החבילה אחרי חצי שנה ואני מכיר מישהוא שהחבילה הגיעה לו אחרי קרוב לשנה,

קבל קישור שעוסק באותו נושא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163401&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%A7%D7%A4%D7%A8%D7%99

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חודש לא נחשב התעקבות.

אלה אם שלחת את זה בEMS, UPS, FEDEX ושות'..

דואר אוויר סטנדרטי יכול בכיף לקחת גם חודש.

דואר יבשתי יכול בכיף לקחת 3+ חודשים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חודש לא נחשב התעקבות.

אלה אם שלחת את זה בEMS, UPS, FEDEX ושות'..

דואר אוויר סטנדרטי יכול בכיף לקחת גם חודש.

דואר יבשתי יכול בכיף לקחת 3+ חודשים.

שלחתי דרך UPS :-(

אהי עכשיו מנסך "דיספיוט" ושולח אות ל PayPal

אני באמת לא מבין למה מערכת הדואר לא עובדת כמו שצריך, מישהו חייב לשמן שם את כל הגלגלי שיניים !!

אסף.

פורסם

דווקא אני רכשתי כ20 פריטים, כולל חלקים לרכב ללא בעיות, ואפילו כשהייתי צריך לשחרר משהו מהמכס הם היו מהירים ונחמדים (למרות שהם לא ענו לי לטלפון).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הם אף פעם לא עונים לטלפונים,אני לא מבין בשביל מה בכלל יש להם טלפונים שם?

תן תלונה באיביי,תבקש את הכסף,מניסיון, שם להבדיל מפה,הם עונים ומהר!

• ספונסר פורום
פורסם

לי יש למעלה מ1000 הזמנות דרך איביי,תמיד דרך UPS או EMS ולא משלוח אחד שנעלם או התעקב.

יש לך מספר מעקב של UPS,בדוק היכן נמצא המשלוח,לא הסתדרת,תרים טלפון לUPS ישראל וברר היכן נמצא המשלוח.

אורן

פורסם
שלחתי דרך UPS :-(

אהי עכשיו מנסך "דיספיוט" ושולח אות ל PayPal

אני באמת לא מבין למה מערכת הדואר לא עובדת כמו שצריך, מישהו חייב לשמן שם את כל הגלגלי שיניים !!

אסף.

אם שלחו לך דרך UPS חייב להיות מספר משלוח והתשובות יהיו אצל UPS לא בדואר ישראל.

UPS היא חברה עצמאית שדואגת לביצוע המשלוח ע"י שליח עד לבית הלקוח. אין שום קשר לחברת דואר ישראל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האם שלחו דרך UPS או USPS?

אל תתבלבל - אחת היא חברת שילוח והשניה היא רשות הדואר האמריקאי.

אני לא יודע להסביר את זה - אבל גם אני לאחרונה נתקל בפישולים של הדואר על ימין ועל שמאל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עובדה, אני כבר לא קיבלתי 2 משלוחים, הראשון נשלח דרך חברת "Roya mail" והם טלפונית אמרו לי שהמשלוח חזר לביטניה כי לא הודיעו לי על הגעתו לארץ WTF? (כתבתי בהודעה הראשונה פירוט + מה שהיה רשום באתר לגבי החבילה שלי)

המשלוח השני לא הגיע (כבר עבר למעלה מחודש , הוא נשלך דרך USPS international first class airmail, אין לי מספר מעקב היות והשולח איבד אותו , הוא טוען שאין לו דרך לקבל את מספר המעקב דרך הדואר , אני דיי מאמין לו אבל זה לא יעזור , כבר פתחתי ב"דיספיט" דרך ה-PAYPAL ,מקווה לטוב.

הכל טוב ויפה, אני אקבל את הכסף בחזרה אבל למה לאזעזל יש לי תמיד בעיות עם עיניין השליחה?

נ.ב - השולחים אכן שלחו לכתבות הנכונה , כבר בדקתי את זה.

אסף.

פורסם

רויאל מייל, זה דרך הדואר הבריטי. עד כמה שידוע לי אין מספרי מעקב אלא בתשלום נוסף.

פירסט קלאס, זו הדרך הזולה ביותר כרגע לשלוח מארה"ב, בדר"כ לוקח עד שבועיים (אלא אם נתקע במכס), וגם שם אין tracking number.

הניחוש שלי הוא שזה עצר במכס ועוד לא ידעו אותך או שלא קיבלת את ההודעה הראשונה (כבר קרה לי).

משכנתא זה קל

פורסם
רויאל מייל, זה דרך הדואר הבריטי. עד כמה שידוע לי אין מספרי מעקב אלא בתשלום נוסף.

פירסט קלאס, זו הדרך הזולה ביותר כרגע לשלוח מארה"ב, בדר"כ לוקח עד שבועיים (אלא אם נתקע במכס), וגם שם אין tracking number.

הניחוש שלי הוא שזה עצר במכס ועוד לא ידעו אותך או שלא קיבלת את ההודעה הראשונה (כבר קרה לי).

אהלן,

דווקא ב- ROYAL MAIL קיבלתי מספר מעקב ,בהודעה הראשונה שלי כתבתי מה כתוב באתר שלהם לפי מספר המעקב שלי.

לגבי ה- USPS פירסט קלאס, שם באמת אין לי מספר מעקב אבל השולח אמר שאיבד אותו??, בכל אופן אם זה תקוע במכס אז למה אני צריך לחכות עד שיזכרו להודיע לי על כך או שחלקים בככל ישלחו חזרה לשולח , ולכן אני שואל אם אפשר בעזרת השם שלי (תרתי משמע) לדעת אם תקועות איפה שהוא בארץ החלקים האבודים שלי?

חג שמייח,

פישמן,

ארץ חלם.

פורסם

מתעלק, למרות שהנושא קצת שונה. יש בעיה בירוקרטית להביא מנועים מחו"ל? כלומר, אני יכול לקנות מנוע דרך איביי ולקבל אותו בדואר בינלאומי כמו כולם? כמובן שיש מכס, השאלה היא אם צריך אישור או רשיון לעסוק ביבוא?, או בגלל שזה פריט אחד אז אין בעיה..

מצטער אם סטיתי מהנושא.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...