Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת כיוון AUDIOCONTROL 4XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את ה AUDIOCONTROL 4XS.

דבר אחד אני לא מבין. איזו רשת נגדים שולטת על מה. מה ה HP מה הLP איפה ה BANDPASS.

אני מתכוון לתצורת 2 ערוצים ב 3WAY

אני מצרף 2 תמונות להמחשה.

אשמח אם מישהו שיש לו את המכשיר (אדי, אני מקווה שאתה קורא :) ) ישפוך לי קצת אור על העניין.

תודה רבה.

4xs-1.JPG

4xs-2.JPG

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

טוב - אני אענה וזה עלול להיות קצת ארוך

אז ככה - אתה רוצה לעבוד באותה הצורה שאני עובד - מערכת 3 חלקים.

בשביל להשיג את זה עם ה4XS אתה באמת צריך לעבוד במצב של 2 ערוצים.

תעזוב את הPFM והדפיט - לא משתמש בהם - תקרא אח"כ בהוראות בדיוק מה הם עושים.

הS - מתייחס לתדר החיתוך של הסאב וופר - לא מעניין אותך אלא אם כן אתה משתמש ביציאה לסאב של המכשיר הזה.

הP1 והP2 מתייחסים לPFM פילטרים - אל תיגע.

הX1 והX2 הם החשובים לך.

הX1 במצב של שני ערוצים קובע את נקודת החיתוך בין הטוויטר למידריינג' - סביר להניח שיש שם רשת נגדים (ג'וק) בערך של 2 קילואוהם שזה חותך את התדר ב3.5 קילו הרץ

החשבון של חיתוך התדר דרך אגב מתבצע באופן פשוט אתה מחלק 7200 בתדר החיתוך בשביל לקבל את ערך הנגד.

כלומר 7200 לחלק ב3500 שווה 2 - ערך הנגד 2 קילואוהם.

הX2 במצב של שני ערוצים קובע את נקודת החיתוך בין המידריינג' לוופר - נניח אצלי, אני חותך את הCDM ואת הוופר שלי ב600 הרץ.

מה צריך להיות ערך הקבל שאני מתקין? נכון 7200 לחלק ל600 = 12 קילו אוהם ערך הנגד.

עכשיו, לגבי הנגדים עצמם אתה צריך לדעת את הדברים הבאים

החברה המקורית שאוטופרט (בעצם אודיוקונטרול) משתמשים בהם הם של חברת bournes - הבעיה היא שאו שהם לא נמכרים בארץ או שהם באמת קיימים תחת שם של חברה אחרת שנקראת beckman.

הנגדים של בורנס הם בצבע כתמתם ואילו הבקמן הם בצבע לבן והסימונים של הערכים והסדרות שונים.

נגד של בורנס (יש לי את הנגדים במקרה בעבודה - זה לא מהראש) שחותך ב18DB (עכבה מסדר שלישי)

יהיה מסומן ככה:

4114R-001-202

אני אסביר את הסימון 4114R זו הסדרה

001 זה אומר שמדובר בגשר נגדים מבודדים אחד מהשני.

202 - זה אומר 2 קילואוהם התנגדות (אני לא זוכר אם זה 2 אוהם או 2 קילואוהם במפורש)

בנגדים של בורנס הסימון של ההתנגדות הוא קצת יותר קשה לפירוש אבל הורדה של מסמך טכני של הסדרה הזאת מהאינטרנט תראה לך בדיוק איך הערכים מסומנים.

למזלך - בארץ ניתן לקנות את הנגדים של חברת בקמן שהסימון שלהם הוא הרבה יותר פשוט.

הסימון יראה כך:

הסדרה תהיה 899

אחרי זה -3- שמראה על כך שהנגדים בפנים מבודדים זה מזה.

R15K מראה שהתנגדות הנגד היא 15 קילואוהם (אני די בטוח כבר שזה קילואוהם) (במקרה שלי זה R12K )

לכן גם יהיה הרבה יותר כל מבחינתך כי ההתנגדות רשומה כאן במפורש כאשר בנגד של בורנס אני לא זוכר מה מסמן ה2 הראשון ב202 - נדמה לי שהכוונה היא לנקודה העשרונית או משהו כזה.

בכל מקרה הדגש הבא הוא שלנגדים האלה יש סה"כ 14 רגליים, 7 בכל צד.

למה אני כותב את כל זה?

כי נגד כזה בחנות שנקראת סימן טוב ברחוב וולפסון (אני חושב שזה וולפסון - בכל מקרה זה אחד הרחובות ליד התחנה המרכזית החדשה) ליד תחנה מרכזית יעלה לך פחות משני שקל בעוד שלקנות אותו דרך היבואן יעלה לך בין 90 ל120 שקל.

ברור שזה כיף לדעת שאתה קונה מקורי - אבל מדובר כאן באותו הדבר בדיוק, מפרט טכני זהה.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, קודם כל המון המון תודה על ההשקעה!! :)

עכשיו, לפי מה שאני מבין P1 הוא בעצם HP של הוופר, P2 הוא מן SUBSONIC FILTER וS זה LP לסאב.

אני צודק? כלומר, במצב הנתון (כמו בתמונה שנתתי הוופר מתחיל לנגן ב90HZ והסאב מנגן בין 33 ל 90).

האם הכל מתבצע ב 18db?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לגבי הPFM - אני לא זוכר מה זה עושה אבל זה לא ממש חיתוך תדר לפי מה שזכור לי

אני לא מפעיל את הPFM במכשיר ואני גובל את המידבאס דרך הקרוס של המגבר.

לגבי חיבור החוטים - אני צריך לראות תמונה של המכשיר בשביל להזכר איך בדיוק אבל זה ממש לא מסובך - יש סרטוט מאוד ברור לגבי איך לחבר אותם.

אני צריך לקרוא מחדש את הPDF כדי להזכר מה הפעולה המדוייקת של הPFM אבל זה לא ממש HP.

הS הוא אכן הLPF של הסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה שאני פותח עוד הודעה - אבל עדיף ככה.

צודק! קראתי את ההוראות של המכשיר

הPFM זה אכן HP לוופר ולסאב וופר בהתאמה.

בקיצור - אני כיביתי את האופציה הזאת אצלי כי אני פשוט משתמש במגבר של הוופרים ושל הסאב לצורך העניין.

טעות שלי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...